NAŠA KNJIGA TJEDNA

Darujemo potresan roman 'Bilješke o tvom iznenadnom nestanku'

Ovaj put možeš osvojiti roman Alison Espach koja između ostalog objavljuje svoje priče i eseje i za Vogue.

biljeske1.jpg

Sestre Sally i Kathy Holt žive uobičajenim životom tinejdžerica u malome gradu. Svake večeri one razgovaraju o proteklom danu, a čest je predmet njihovih sanjarenja Billy Barnes, školska košarkaška zvijezda. Kathy ubrzo započinje vezu s Billyjem i njihova se ljubav doima idiličnom sve do trenutka nezamislive tragedije, koja će im obilježiti život.

Bilješke o tvom iznenadnom nestanku potresan je roman o sestrinskoj povezanosti koja prelazi granice smrti, kao i o dubokoj i dirljivoj ljubavi dvoje traumatiziranih ljudi. Alison Espach o najtežim temama uspijeva progovoriti na jednostavan i neočekivano ironičan način i pritom stvoriti izrazito životno i duhovito djelo.

Alison Espach autorica je hvaljenih romana The Adults i Bilješke o tvom iznenadnom nestanku. Objavljuje kratke priče i eseje u časopisima Vogue, Joyland, Glamour i Salon. Predaje kreativno pisanje na Sveučilištu Providence na Rhode Islandu.

RECENZIJE:

»Domišljato i snažno. Autorica opisuje nijanse ljubavi i gubitka s nepokolebljivom jasnoćom i suosjećanjem, uz vrlo upečatljivo pripovijedanje u drugom licu. Ovaj će vas roman duboko dirnuti.« – Publisher's Weekly

»Ovaj tragikomični roman o odrastanju u sjeni gubitka zaposjest će vaše srce i neće ga puštati.« – Kirkus

»Istodobno tužan i smiješan, izvrsno napisan roman koji će vas oduševiti. Alison Espach stvorila je obitelj čija su tuga, radost i svakodnevni život posve stvarni.« – Claire Lombardo

Ovaj dirljivi roman može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto ga baš ti zaslužuješ. Je li roman nešto što ti želiš u svojoj biblioteci ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Prijaviti se možeš do ponedjeljka 18. rujna u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Uskoro ćemo objaviti dobitnice