Knjiga tjedna

Darujemo knjigu 'Charlie i tvornica čokolade' - poslasticu za male i velike

Naša knjiga tjedna ovoga puta je jedan od klasika dječje književnosti - 'Charlie i tvornica čokolade'. Generacije i generacije sanjarile su uz ovu najčokoladniju od svih knjiga, a i ti je sada možeš osvojiti

charlie_znanje.jpg

Charlieju Bucketu život će se uskoro iz temelja promijeniti zahvaljujući jednom čudesnom događaju!

Willy Wonka, najveći proizvođač čokolade na svijetu, sakrio je pet zlatnih ulaznica u pet običnih čokolada, a svako dijete koje pronađe ulaznicu dobit će priliku posjetiti njegovu nevjerojatnu tvornicu.

I Charlie je pronašao jednu, baš kao i izjelica čokolade August Gloop, razmaženo derište Veruca Salt, odbojna žvakačica žvakaće gume Violeta Beauregarde i ovisnik o televiziji Mike Telkač.

Sa svojom čokoladnom rijekom, zamamnim slatkišima i tajanstvenim Oompa-Loompasima, tvornica gospodina Wonke najčudesnije je mjesto koje je Charlie ikad vidio!

shimmer fallback

RECENZIJE:

"U ovom divno maštovitom klasiku maksimalno dolazi do izražaja Dahlov nestašni humor. Generacije i generacije djece sanjarile su uz ovu najčokoladniju od svih knjiga." - Independent

O AUTORU:

Roald Dahl bio je špijun, vrhunski borbeni pilot, povjesničar čokolade i medicinski izumitelj. Osim toga napisao je Charlieja i tvornicu čokolade, Vještice, Matildu, BFG, Fantastičnog gospodina Lisca i još mnogo sjajnih priča.

Ovaj omiljeni dječji klasik može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto ga baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Prijaviti se možeš do ponedjeljka 14. kolovoza u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.