Vita relaxing day i gastro paket za potpuno uživanje i opuštanje u Termama Tuhelj

Siječanjska posebna ponuda iz Termi Tuhelj – posjeti web stranicu i osvoji besplatne usluge

Vita relaxing day i gastro paket  za potpuno uživanje i opuštanje u Termama Tuhelj

Terme Tuhelj tijekom siječnja pripremile su dva zanimljiva paketa za potpuno uživanje i opuštanje u Svijetu saune i na Vodenom planetu, te za gurmansku rapsodiju u obližnjem srednjovjekovnom Dvorcu Mihanović. Za oba paketa potrebno je posjetiti web stranicu http://www.terme-tuhelj.hr/hr i isprinati poklon kupon za pripadajući paket.

Ukoliko želite svom tijelu pokloniti maksimalnu pažnju i detoksicirati organizam nakon blagdanskih dana, Terme Tuhelj predlažu VITA RELAXING DAY paket, koji uključuje cjelodnevno kupanje na bazenima Vodenog planeta, ulaz u saunu, te Vita antistress masažu u trajanju od 40 minuta.

Svijet sauna u Termama Tuhelj je najveći prostor sauna u Hrvatskoj (ukupno 14 različitih sauna) s bogatom ponudom dodatnih sadržaja za relaksaciju, wellness barom i odvojenim prostorijama za opuštanje (viseće ljuljačke, vodeni kreveti…) Moderan SPAeVITA centar njege i ljepote nudi široku paletu tretmana za njegu lica i tijela.

shimmer fallback


Do 31. siječnja cijena ovog paketa iznosi 200,00 kn, a sve posjetitelje koji isprintaju s web stranice http://www.terme-tuhelj.hr/hr poklon bon za Vita Relaxing Day, Terme Tuhelj dodatno daruje s dvorskim rolicama i časom vrhunskog vina u Dvorcu Mihanović.

Gastro opuštanje na zagorskim bregima

Za gastro opuštanje na zagorskim bregima, Terme Tuhelj predlažu gastro paket - ručak u restoranu Dvorac Mihanović i još dodatno daruju besplatnim kupanjem na Vodenom planetu. Za ovaj paket potrebno je također samo isprintati s web stranice  http://www.terme-tuhelj.hr/hr poklon bon za obrok u Dvorcu Mihanović ( u minimalnom iznosu od 100 kn). Ponuda vrijedi do 31.1. 2013. godine.

Restoran Dvorac Mihanovićje jedan od 100 najboljih a la carte restorana u Hrvatskoj. U prekrasnom srednjovjekovnom ambijentu gostima se nudi niz tradicionalnih jela iz zagorskog kraja te vrhunska vina zagorskih vinara.

shimmer fallback


Vodeni planet… tik do Zemlje najveće je kupalište u Hrvatskoj. Prostire se na površini od preko 15.000m2, sadrži preko 5.000m2 vodene površine te cijeli niz vodenih atrakcija u ukupno 8 bazena. Gostima nudi čitav niz vodenih atrakcija za djecu i odrasle, zabavu uz glazbu i animacijske igre te bogatu ugostiteljsku ponudu u restoranima na kupalištu. Svi bazeni su punjeni termalnom vodom s izvora.


Terme Tuhelj jednoj će čitateljici poklonio Vita relaxing day paket koji uključuje cjelodnevno kupanje na bazenima Vodenog planeta, ulaz u saunu, te Vita antistress masažu u trajanju od 40 minuta. U nagradnu igru uključite se OVDJE


Naslovna foto: stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.