Test zona: Elancyl Slim Design Trbuh i problematična područja

Novi Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja metoda je mršavljenja koja po prvi puta djeluje na dvije esencijalne i komplementarne cjeline: gubitak kilograma i čvrstoću kože

Test zona: Elancyl Slim Design Trbuh i problematična područja

Ah, celulit - jedan od najvećih ženskih neprijatelja! Već dobro znamo da nastaje nakupljanjem masti ispod kože, a često je rezultat hormona, trudnoće, genetike, povećanja tjelesne težine, loše prehrane i/ili nezdravog načina života. 

Iako celulit može utjecati na muškarce, puno češće se javlja kod žena te utječe na 80 do 90 posto pripadnica ljepšeg spola. Kod nekih je više, a kod nekih manje vidljiv, nisu pošteđene ni sportašice, ni modeli, a bome ni ja iako sam sitne i koliko toliko fit građe.

Naravno da nijedna krema sama neće učiniti čuda, ali uz veći unos vode tijekom dana, fizičke aktivnosti barem dva puta tjedno i pravilnu prehranu - krema može itekako biti dobar saveznik u borbi protiv celulita.

S obzirom na moj sjedilački način života, vrijeme provedeno ispred kompjutera većinu dana te činjenicu da danas na tržištu postoje brojne kreme kojima je cilj minimalizirati pojavu celulita, odlučila sam napokon i ja dati šansu jednoj. Uz malo internetskog istraživanja i konzultacija s frendicama, izabrala sam Elancyl Slim Design kremu za učvrščivanje trbuha i problematičnih područja


shimmer fallbackŠto o kremi kaže proizvođač?


1. Nakon tuširanja osušite kožu, nanesite Elancyl SLIM DESIGN na trbuh te zatim uzduž trbuha započnite s „pinch & roll“ pokretima. Ponovite tri puta. 

2. Ispruženim dlanom izvedite zaglađujuću masažu trbuha  pokretima u smjeru kazaljke na satu. 

Novi Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja klinički dokazane učinkovitosti nakon tjedan metoda je mršavljenja koja po prvi puta djeluje na dvije esencijalne i komplementarne cjeline: gubitak kilograma i čvrstoću kože.

Osvježavajuća gel tekstura proizvoda Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja je kao stvorena za masažu, brzo se upija te objedinjuje beskompromisnu djelotvornost i veliki užitak tijekom upotrebe.

Jedinstvena formula utemeljena je na inovativnim djelatnim sastojcima koji trenutačno učvršćuju kožu, smanjuju veličinu trbuha i klinički dokazano poboljšavaju izgled siluete već nakon 7. dana.


shimmer fallback


U srcu SLIM DESIGN inovacije za mršavljenje i učvršćivanje je Instensyl™- djelatni sastojak stvoren za sve figure , a čije jedinstveno djelovanje omogućuje trenutačni učinak učvršćivanja koji je ultra motivirajući. Instensyl™ 3D molekularna mreža učvršćuje se na površini kože  zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, širi se i brzo stvara ultra-zaglađujući meki film. Čvrsta struktura tog filma omogućuje trenutačno i dugotrajno djelovanje zaglađivanja i učvršćivanja.

Neželjeni viškovi uvijek se prvo nagomilavaju oko trbuha i bokova. Zato je stvoren Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja koji se s pohranjenim mastima bori uz pomoć specifičnih djelatnih sastojaka: kofein koji je važan za eliminiranje masti, bršljan koji u kombinaciji s masažom doprinosi detoksikaciji tijela te pulpa jabuke koja će koži pružiti prijeko potrebnu čvrstinu. Proizvod nije namijenjen trudnicama i dojiljama

Zahvaljujući preciznoj metodi razvijenoj od strani fizioterapeuta, Elancyl masaža stimulira cirkulaciju putem limfnog sustava. Temperatura masiranog područja se diže te tako aktivira krvožilni sustav. Masaža sa svojim detoksicirajućim i dekongestivnim djelovanjem pomaže u razgradnji i eliminaciji masti. Novi SLIM DESIGN cilja trbuh i ostala problematična područja kao što su bokovi i nadlaktice, a tehnika je razvijena posebno za trbuh. 


Upute za uporabu

Što o kremi kažem ja?


Počet ću od mirisa i teksture koji su divni, miris je blag, ali osvježavajuć, a tekstura kreme je idealna za masiranje i jako lako se upija, što ju čini odličnom za situacije kada si u žurbi i moraš se obući odmah nakon nanošenja. 

Ono najbolje kod ove kreme je što se oni mali rezultati zaista vide odmah. Iako sam među onim sretnicama kojima celulit nije jako vidljiv, ono što me oduševilo je što koža postaje vidno mekanija, elastičnija i gipkija, a sada nakon tjedan dana korištenja - područje trbuha zaista izgleda čvršće i oblikovanije tako da se nadam da će se rezultati još više poboljšati nakon daljnjeg korištenja. 

shimmer fallbackTakođer, mislim da je jako važna pravilna masaža, tako da sam se zbilja trudila slijediti upute kako bih potaknula cirkulaciju i pospješila prodiranje proizvoda, a sudeći po rezultatima - mislim da sam u tome uspjela. 

Ako ste kao i ja tip koji ne voli trošiti novce na skupe kozmetičke tretmane, svakako bih vam preporučila ulaganje u ovu kremu. Naravno, pod uvjetom da uz njeno korištenje ne zaboravite i na kvalitetnu i uravnoteženu prehranu i fizičku aktivnost jer bez toga - džabe nam sve kreme na svijetu! Ja jedino moram popraviti svoj unos tekućine tijekom dana jer mogu proći sati, a da ne osjetim žeđ i onda potpuno zaboravim na vodu, koja nam je jedan od važnijih saveznika u borbi protiv celulita jer potiče izmjenu tvari i zaslužna je za čišćenje organizma od toksina, svježinu i mekoću kože, kao i za dobar rad probavnog sustava.

Sve u svemu, ova krema/gel kod mene zasad odlično funkcionira u kombinaciji raznovrsne prehrane i treninga dva puta tjedno tako da je svakako preporučujem svima vama koje ste motivirane u borbi protiv celulita, ali i što zdravijem načinu života.

Žene moje - možemo mi to!

Kakva su vaša iskustva s anticelulitnim tretmanima i proizvodima za uklanjanje celulita? 

Moram odmah napomenuti da nikad prije nisam koristila proizvode za uklanjanje celulita, ali jako sam zadovoljna ovom kremom

Unatoč malo većoj cijeni od 248 kn, krema dolazi u tubi od 150 ml i mislim da će mi trajati dosta dugo. Trenutno ju koristim malo više od tjedan dana, a čini mi se kao da sam ju tek otvorila jer mi nije potrebna izdašna količina s obzirom da je krema lako maziva. 


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.