Edukativno i korisno

Mama, kako si? Četvrta konferencija 'Mame i klinci' bit će online

Biti majka je najvažnija uloga žene pogotovo u današnje doba velikih izazova gdje su majke suočene s nezaposlenošću, padom životnog standarda i strahom za sutra

mother-and-son-2404328_1920.jpg
Foto: Pixabay

Ove godine, konferencija stavlja poseban naglasak na problematiku s kojom se suočavaju roditelji, posebno majke, i djeca tijekom pandemije i potresa.

Ciljevi konferencije:

  • educirati i informirati stručnjake koji rade na području odgoja i obitelji
  • potaknuti institucije na pronalaženje najboljih rješenja
  • potaknuti dijalog svih aktera društva involviranih u ovu temu
  • inspirirati gospodarski sektor na društveno odgovorno ponašanje
  • njegovati vrijednost braka i obitelji
  • networking i razmjena iskustava
  • educirati, informirati i savjetovati majke o temama koje ih zanimaju

Biti majka je najvažnija uloga žene pogotovo u današnje doba velikih izazova gdje su majke suočene s nezaposlenošću, padom životnog standarda i strahom za sutra. Vrijeme je da pronađemo što više načina kako da javno progovorimo o svim problemima koje muče majke i pružimo pomoć gdje god je moguće. U tijeku je i istraživanje o tome kako se osjećaju mame tijekom ove pandemije i kako je utjecala na njih.

Drage mame, unaprijed hvala što ćete odvojiti par minuta da podijelite svoje iskustvo zadnjih godinu dana i utjecaj pandemije na vas i vašu obitelj. Hvala vam što ćete nam pomoći da saznamo i razumijemo kako i koliko je utjecaj pandemije promijenio vaš život i kako utječe na vas. Ova anketa je ANONIMNA i služit će nam kao polazna točka u raspravama na konferenciji.

Na ovom linku možete ispuniti anketu Mama kako si? koju je do sada ispunilo više od 500 majki, a čije rezultate ćemo predstaviti na samoj konferenciji.

Bit će pozvani stručnjaci, gospodarstvenici, razne institucije i udruge, autoriteti i majke koje će govoriti o ovim problemima i načinima kako ih riješiti.

Uskoro slijedi više informacija o samoj konferenciji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.