Dobitnici 2 ulaznice za predstavu "Roda i lisac" i "Ružičasta sanjarica" u Maloj sceni!

Kazalište Mala scena dariva naše čitatelje s 2 ulaznice za predstavu "Roda i lisac" koja je na rasporedu u subotu, 15. veljače u 17.00 sati.

52fa3a07a1ce7

Također vas dariva i s 2 ulaznice za predstavu "Ružičasta sanjarica" koja je na rasporedu također u subotu, 15. veljače u 19.00 sati. Predstava "Roda i lisac" igra već 12. godinu za redom, dok "Ružičasta sanjarica" kroz niz snovitih situacija progovara o problemima s kojima su suočena mnoga djeca.

Roda i lisac

Kad se zajedno na pozornici nađu Dražen Čuček i Vitomira Lončar, potpomognuti Hanom Hegedušić ili Anom Kraljević i još k tome u predstavi koja je zamišljena kao cabaret, onda je fantastična zabava zajamčena. No, da ne ostane sve na pukoj zabavi, pobrinuo se Ezop, drevni pripovjedač basni koji nas uči kako ne valja činiti drugima nešto što ne želiš da tebi čine.

Predstava je osvojila brojne nagrade i priznanja.

Predstava traje 50 minuta i predviđena je za djecu stariju od 4 godine.

Igraju:
Vitomira Lončar
Dražen Čuček
Hana Hegedušić/Ana Kraljević

Više o predstavi potražite OVDJE


Ružičasta sanjarica

Ružičasta sanjarica kroz niz snovitih situacija progovara o problemima s kojima su mnoga djeca suočena, prvenstveno o zaokupljenosti obavezama i osamljenosti. No, budući da u snovima možemo biti što god poželimo i možemo raditi što god nam padne na pamet, i likovi u predstavi daju oduška svojoj mašti i u snovima stvaraju svoj mali, zasebni svijet.

Dječak se nedavno preselio u novi kvart, nikoga ne poznaje, roditelji mu puno rade pa je po cijele dane sam. Jednu noć u snu upozna Djevojčicu koja ima gomilu obaveza i ni sa kim se ne stigne družiti. Dvoje osamljene djece počinju svake noći sanjati zajedničke snove u kojima dožive niz pustolovina. I više se ne osjećaju sami. Svaku ih večer netko čeka, makar i u snovima!

Premijera: 26. siječanj 2012.
Igraju: Gea Gojak i Dado Ćosić

Predstava je namijenjena za djecu stariju od 7 godina.

Više o predstavi potražite OVDJE


Kako do ulaznica?

Dovoljno je bilo prijaviti se putem našeg obrasca.


Dobitnica 2 ulaznice za predstavu "Roda i lisac" koja je na rasporedu u subotu, 15. veljače u 17.00 sati je:

MARIJANA IVANIĆ VUGA!


Dobitnica 2 ulaznice za predstavu "Ružičasta sanjarica" koja je na rasporedu u subotu, 15. veljače u 19.00 sati je:

ANITA POSARIĆ!


Čestitamo sretnim dobitnicama i želimo dobru zabavu, a svima ostalima hvala na sudjelovanju!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.