Uljepšaj mami dan

Čestitaj Majčin dan uz ove prekrasne poruke i citate o majčinskoj ljubavi

Ove se nedjelje obilježava Majčin dan. Čestitka za Majčin dan uvijek je lijep poklon, a nedostaje li ti inspiracije za osmišljavanje osobnih poruka, inspiriraj se ovim izrekama i citatima

collage.jpg
Foto: Unsplash/Pexels

Svake se godine druge nedjelje u svibnju obilježava dan posvećen svim mamama i majčinstvu – Majčin dan.

Majčin dan počeo se obilježavati u 20. stoljeću, a prva ga je organizirala Anna Marie Jarvis u SAD-u. Ona je pokrenula inicijativu za osnivanje službenog državnog praznika u čast svim ženama koje su majke, a kasnije se ta ideja proširila i po Europi i svijetu. Danas se diljem svijeta tog dana majkama i bakama poklanjaju cvijeće, čestitke i pokloni koje su im izradili djeca i unuci.

Image
Naša najveća radost

Najljepši citati o roditeljstvu koji će te raznježiti, ali i nasmijati

Samo je jedna mama i zaslužila je da joj posvetimo svoje vrijeme, a ovaj je dan odličan način da joj pokažeš koliko ti je do nje stalo. Pokloni joj svoju pažnju i ljubav, a svoju zahvalnost joj možeš iskazati cvijećem i čestitkom u koju ćeš napisati lijepu posvetu ili pak nekoliko toplih rečenica.

Image
Foto: Pexels

Čestitka za Majčin dan uvijek je lijep poklon, a nedostaje li ti inspiracije za osmišljavanje osobnih poruka, uvijek se možeš poslužiti poznatim citatima, pjesmama i rečenicama koje dočaravaju posebnost majčinstva. Neke od onih najljepših pronaći ćeš u nastavku.

Za najbolju mamu

    Image
    Foto: Pexels

    Ljubav koja nema usporedbe

      Image
      Foto: Pexels

      Samo je jedna mama

         Image
         Foto: Unsplash

         Dom je tamo gdje je majka

           Image
           Foto: Pexels