Povratak još bolje Tele2 tarife

Za samo 35 kuna možete pojesti dobar ručak ili odabrati promotivnu Smart Tele2 tarifu

Povratak još bolje Tele2 tarife

Tele2 je još jednom dokazao da sluša svoje korisnike, te da svoju ponudu prilagođava njihovim potrebama. Od danas pa do 31.3. ove godine Tele2 korisnici bonova aktivacijom tarife Smart za samo 35 kuna dobivaju čak 3 GB podatkovnog prometa i 1000 minuta poziva prema svim mrežama u Hrvatskoj.

Korisnici sve više surfaju i ubrzano troše svoje megabajte, iz minute u minutu provjeravaju e-mailove i društvene mreže. Od sada korisnici mogu bezbrižno surfati, vidjeti što je novo na društvenim mrežama, pogledati neki zanimljivi video ili novu epizodu najdraže serije bez straha od velikog računa! Za samo 35 kuna možete pojesti dobar ručak, kupiti ulaznicu za kino ili jednostavno odabrati promotivnu Smart Tele2 tarifu i mjesec dana bezbrižno surfati.

„Život bez smartphonea postao je nezamisliv, a najgora noćna mora je nemogućnost pristupa internetu baš onda kad vam najviše treba! Kako se Tele2 korisnici ne bi brinuli, dodatno smo pojačali tarifu za bonaše Smart s još više internet prometa. Promotivna tarifa Smart najbolja je ponuda za bonaše i smartphone korisnike na tržištu. Za samo 35 kn mjesečno s uključenih  1.000  minuta  svi naši korisnici imaju slobodu razgovora prema svim mrežama bez razmišljanja tko je od prijatelja na kojoj mreži, a s čak 3GB mogu izvući najviše od svog smartphonea” istaknula je Ana Zrno, voditeljica odjela razvoja za privatne korisnike. Aktiviranje je vrlo jednostavno, treba samo poslati poruku SMARTPROMO na broj 888.

Tele2 i ovaj put nudi još više - uz promotivnu tarifu Smart  novi Tele2 bonaši mogu dobiti i 100% bonus kuna na račun za prvu mjesečnu nadoplatu računa bonom od 50 ili više kuna tijekom 6 mjeseci. Bonus kune ostvaruju se slanjem poruke BONUS na broj 884. Požurite u Tele2 prodajna mjesta jer ponuda traje do 31.3.2014.
Više o mobitelima i ostalim tarifama za privatne i poslovne korisnike možete doznati na www.tele2.hr

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.