KLIK do promjene uz Sanju Žuljević

Intenzivni treninzi za lijepu figuru i dobru formu samo na RTLplayu

KLIK do promjene uz Sanju Žuljević

Oblikuj svoje tijelo i budi fit za dugo i sunčano ljeto uz intenzivne treninge koje je za tebe pripremila najpoznatija trenerica Sanja Žuljević! Još uvijek nije kasno da doživiš promjenu uz prave vježbe samo na RTLplayu, a kada pogledaš jedan trening, garantiramo ti da nećeš moći prestati vježbati, a uz to ćeš se osjećati mnogo bolje s puno više energije za nadolazeće jesenske obaveze.

Ljeto je već odavno stiglo, no jesi li spremna za godišnji odmor i vrijeme koje ćeš posvetiti isključivo sebi. Dok se neki bore s viškom kilograma, drugi, pak, razmišljaju o svojoj lošoj fizičkoj formi i manjku energije. Sve što ti nedostaje je malo motivacije i treninzi koji će biti baš po tvojoj mjeri. Stoga ti RTLplay donosi intenzivne vježbe najpoznatije hrvatske trenerice Sanje Žuljević koje su namijenjene svim kategorijama vježbača i idealni su za postizanje učinkovitih rezultata. 

Image'Klik do promjene uz Sanju Žuljević' je kombinacija čak četiri intenzivna treninga za oblikovanje tijela, a sve što moraš je registrirati se besplatno na RTLplay i vježbanje može početi! Svaki program i svaki trening LeeZone namijenjen je svim kategorijama vježbača jer se vježbe mogu prilagoditi svačijem stanju forme te je idealan za svaki cilj: od gubljenja kilograma do postizanja vrhunske forme. Četiri treninga koja smo izdvojili idealni su za postizanje učinkovitih rezultata u smislu topljenja suvišnih masti, dizanja forme, ali i dobivanja na masi ukoliko je to potrebno, odnosno, definiciji i oblikovanju tijela. 

Osim drugačijeg pristupa vježbanju, dva MetaLIVE! treninga ujedno su i najzahtjevniji te će ti nedvojbeno pomoći da se trgneš i pripremiš za aktivno ljeto. 

“Htjeli smo pokazati ljudima, koji će vježbati s nama, kako to zaista izgleda kad se izvodi trening od 35 – 45 minuta bez pauza. Htjeli smo da vide da je i nama teško, ali i da nema odustajanja! Želimo im biti potpora u svakom trenutku.  Među vježbačima su nekad pretile osobe, treneri i “ obični ljudi” koji izvode  3 različite inačice vježbi, prema fizičkoj spremi i mogućnostima – tako da isprika nema! MetaLIVE! je za sve!˝, rekla nam je Sanja Žuljević.

Registriraj se besplatno na RTLplay, aktiviraj se i uhvati val promjena!