Želiš što lakše izgubiti kilograme? Blizanke bi trebale trčati, Ribe hodati...

Želiš izgubiti onih pet kilograma koji uvijek stoje tamo na bokovima i trbuhu? Možda pravi "lijek" možeš pronaći u horoskopu. Otkrij koji trening najbolje odgovara tvom znaku

Želiš što lakše izgubiti kilograme? Blizanke bi trebale trčati, Ribe hodati...

Sigurno razmišljaš kako smršavjeti ovo proljeće? Odlučila si se za pravilnu prehranu, a i znaš da se trebaš odreći onih slatkiša. Počela si vježbati ili barem razmišljaš o tome. Kako bi tvoj plan bio što bolji donosimo i što je važno za gubitak kilograma prema tvojoj osobnosti. Otkrij što još trebaš dodati svom planu prema horoskopskom znaku.

Image

Horoskop urednosti: Tko su najveći čistunci, a s kime je život kao u svinjcu?


Ovan

Najlakše ćeš izgubiti kilograme tako da iskoristiš svoju natjecateljsku narav. Voliš isprobavati nove stvari, ali često vrlo brzo odustaneš. Zato bi bilo dobro da u svoj plan uključiš prijatelja ili partnera koji također želi izgubiti kilograme i uključiš ga u zajedničko vježbanje.
   via Giphy

Bik

Tvoja osobnost je hedonistička što otežava redovito vježbanje i konzumiranje zdravih namirnica jer su ti glavni užici slatkiši i hrana bogata okusima. Zato je važno za tebe da vježbanje izgleda glamurozno i odmah će ti biti puno lakše. Potroši novce na članstvo u nekom ekskluzivnom klubu koji ima dodatne sadržaje kao što su bazen i sauna i redovito ćeš vježbati. 
                          via Giphy

Blizanci

Voliš se kretati, kretati i kretati. Srećom za tebe to znači da ti nije teško biti vjerna svojoj rutini vježbanja. Ali prema zvijezdama za tebe je najbolje trčanje. Voliš biti u pokretu, a možeš i komunicirati s drugim osobama tijekom treninga. Dobro bi bilo da imaš partnera jer voliš razgovarati. Ako ne možeš pronaći partnera za vježbanje, slušaj muziku ili podcaste i tako ćeš ispuniti prazninu. 
                 via Giphy

Rak

Najviše uživaš u toplini svog doma i zato je najbolje da kod tebe sve krene iz kuhinje. Voliš skrivati svoje osjećaje i tješiti se hranom pa bi bilo dobro da promijeniš prehranu. Uključi cijelu obitelj i bit će ti puno lakše promijeniti navike. Tebi su novi recepti čista zabava pa će priprema omiljenog jela na zdravi način biti pravi užitak. Ne moraš se odreći hrane samo je prilagodi i uključi obitelj. 
                    via Giphy

Lav

                       via Giphy

Obožavaš društvo i voliš biti u centru pažnje i zato je najbolji recept za tebe neka timska aktivnost. Moći ćeš potrošiti dovoljno energije, a opet dobiti drugu vrstu energije. Razgovaraj s prijateljima što biste mogli raditi zajedno.


Djevica

Za tebe je problem perfekcionizam - zbog njega ćeš biti potpuno neuspješna, ali i uspješna. Možeš se osjećati obeshrabrena ako odmah ne vidiš rezultate, ali zbog toga ćeš se potruditi još i više. Iako zapravo trebaš malu pomoć kako bi zdravo jela i redovito vježbala. Najbolje da se držiš rutine jer ćeš tako izgubiti kilograme - samo neka navike budu zdrave. via Giphy

Vaga

Jednostavno ne voliš krajnosti, za tebe nisu radikalni novi planovi prehrane ili ludi treninzi. Srednji put je najbolji jer želiš osjećati ravnotežu u svom životu. Zato se odluči za određene promjene, ali da u tebi ne izazivaju stres. Dobro bi bilo i da pronađeš partnera za te planove kako bi i mogla podijeliti iskustvo. 
        via Giphy

Škorpion

Kod tebe sve treba biti ekstremno, postoji sve ili ništa. Takvi su i planovi za gubitak kilograma, vrlo intenzivni. Treninzi koji uključuju boks odličan su izbor ili HIIT, sve u što je uključen borbeni duh i nešto dramatično. Kada se odlučiš za gubitak kilograma nećeš samo htjeti promijeniti stil vježbanja, nego i prehranu i stil života. Odlučna si i da nećeš imati problema s dolaskom na cilj.
 via Giphy


Strijelac

         via Giphy

Vježbanje ti neće pomoći ako osjećaš da to moraš učiniti. Najbolji način je da sve postane zabava jer ti voliš avanturu. Voliš riskirati pa je dobro da isprobaš nešto novo i drukčije. Penjanje, planinarenje ili jahanje - kretanje će postati avantura. Pazi da sve ne pretvoriš u rutinu jer će ti lako dosaditi. Jarac

Vrlo si stroga i zbog toga ti neće bit problem pridržavati se rutine za koju si se odlučila. Želiš odgovoran pristup, jest ćeš više organske hrane i maknuti slatkiše iz prehrane jer sve shvaćaš ozbiljno. Za tebe bi bilo sjajno ako postoji teretana u blizini tvog posla, ako to nije u ponudi onda je najbolje da vježbaš prije posla. 
 via Giphy

Vodenjak

via Giphy

Poznaješ posljednje trendove u vježbanju i prehrani, ali i voliš stvarati neka svoja pravila. Tvoj individualizam mora biti izražen kako bi se pridržavala pravila. Ne želiš raditi što i svi ostali pa je važno da možeš stvarati samo svoju priču. Dobro je da si uključena u nešto grupno, ali da i imaš intelektualni poticaj. Probaj nešto zabavno kao što je ples.

Ribe

                 via Giphy

Za tebe je fizička aktivnost vrijedna samo ako dobivaš mentalni poticaj. Puno više se brineš za zdravlje uma i duše nego za tijelo. Hodanje je prava meditacija za tebe jer u prirodi imaš poticaj za kretanje. Plivanje je također kretanje koje će biti potpuno prirodno za tebe. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.