Sezona Vodenjaka

Vodenjaci, ovih šest znakova su vaše srodne duše

Bilo da si Vodenjak u potrazi za svojim savršenim partnerom ili osoba kojoj se Vodenjak jako sviđa, otkrij koji znakovi su srodne duše ovog osebujnog znaka

vodenjačica.jpg
Foto: Profimedia

Svatko traži ljubav svog života, a budući da se trenutno nalazimo u sezoni osebujnih Vodenjaka, odlučile smo istražiti koji je horoskopski znak njihova srodna duša.

Kako se ispostavilo, šest horoskopskih znakova nalazi se na ovom popisu, zahvaljujući njihovim osobinama ličnosti i elementarnoj kompatibilnosti s Vodenjacima.

Image
Nepredvidljivi Uran

Vodenjak - godišnji horoskop 2021.: Čekaju te dobre prilike, ali moraš biti disciplinirana

Vodenjak je jedan od najneovisnijih, ali i najposebnijih znakova zodijaka, stoga ne čudi da privlače mnoge potencijalne partnere. Međutim, Vodenjaci su složeniji nego što bi pomislila, a stvarnu šansu u ljubavi imat će samo s određenim horoskopskim znakovima.

Bilo da si Vodenjak u potrazi za svojim savršenim partnerom ili osoba kojoj se Vodenjak jako sviđa, u nastavku otkrij šest horoskopskih znakova koji su srodne duše svakog Vodenjaka.

Blizanci

I Blizanci i Vodenjaci zračni su znakovi koji znaju biti analitičari na najbolji mogući način. Kao ljubavnici, uživat će u međusobnom društvu kroz duboke analitičke razgovore o svemu i svačemu.

Oboje su i znakovi koji vole istraživati svijet na kulturnoj razini i imat će odnos ispunjen putovanjima i avanturama s brojnim nezaboravnim iskustvima.

Oba znaka morat će se usredotočiti na iskrenost i biti izravni s partnerom čak i kad je teško, kako bi njihova veza napredovala.

Strijelac

Iako se i Strijelac i Vodenjak na neki način boje predanosti, ovaj par obično je posvećen dugoročnoj vezi. Oba su znaka prirodno izuzetno neovisna i nastavit će poštivati tu osobinu jedno u drugome tijekom cijele njihove veze.

Iako im je više nego ugodno raditi svoje, najviše zabave uvijek će pronaći upravo kad su zajedno, a njihova zajednička energija i optimizam pomoći će im da prođu kroz život kao izuzetno sretan par.

Vaga

Vodenjak i Vaga oboje su društveni i avanturistički horoskopski znakovi, što ih čini uzbudljivim parom u prijateljstvu, ali i ljubavi.

Sposobni su prevladati bilo koju prepreku zbog svojih sličnih bezbrižnih stavova i optimističnog ponašanja. Jedina potencijalna briga koja bi se mogla pojaviti u vezi između Vage i Vodenjaka su njihove različite razine strasti.

Poznato je da su Vage jako strastveni ljubavnici i Vodenjacima će možda biti teško pratiti ih. Ipak, to neće predstavljati problem sve dok postoji otvorena komunikacija o intimnosti tijekom cijelog partnerstva.

Vodenjak

Vjerovala ili ne, nije rijetkost vidjeti dvoje ljudi koji dijele horoskopski znak Vodenjak u zdravoj i uspješnoj vezi. Zbog njihovih brojnih zajedničkih interesa nikad im ne ponestaje stvari za razgovor ili hobija u kojima oboje uživaju.

Zbog aspekta neovisnosti Vodenjaka, ne smeta im ni raditi svoje, a drugoj osobi dati malo prostora.

Njihova duboka razina empatije prema drugima obično dovodi do toga da ovaj dinamični dvojac uživa u volonterskom radu i drugim korisnim aktivnostima za svoju zajednicu.

Lav

U ovom odnosu suprotnosti se privlače. Horoskopski znakovi Lav i Vodenjak ne mogu biti različitiji, ali začudo, nekako mogu biti srodne duše.

Dok Lav voli biti u centru pažnje, Vodenjak voli biti osoba koja im to pruža. Kad se Lav osjeća cijenjenim, uživaju obasipati i partnera s ljubavlju, čineći ovo dvoje različitim, ali savršenim parom.

Jedina potencijalna prepreka koja bi se moglo pojaviti jest činjenica da oboje imaju temperament i česte promjene raspoloženja, ali sve dok se nesuglasice rješavaju s taktom, bit će sve u redu.

Ovan

Ovan i Vodenjak poznati su po svom urnebesnom smislu za humor i neprestano će se smijati zajedno.

Ovaj će par osigurati da oboje uvijek budu raspoloženi, a njihova nevjerojatna energija bit će zarazna za one koji su bliski paru.

Iako Ovan ponekad može upasti u užasno loše raspoloženje, analitički Vodenjak moći će ih logikom izvući iz depresije. Ovo dvoje je par iz snova u svim područjima.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.