Tvoj partner mogao bi inicirati iznenadni prekid ako je jedan od ovih 5 znakova

Neki znakovi jednostavno su skloniji otići bez najave – saznaj koji su to

Tvoj partner mogao bi inicirati iznenadni prekid ako je jedan od ovih 5 znakova

Vjerojatno ne želiš biti u stalnoj brizi oko toga hoće li tvoj partner iznenada s tobom prekinuti. Jedna od ljepših strana stalne veze je osjećaj sigurnosti i povjerenja koji dolaze u takvom odnosu. I iako je svatko od nas osoba za sebe, prema astrološkim stručnjacima neki horoskopski znakovi skloniji su inicirati neočekivan prekid od drugih.

shimmer fallbackNa primjer, partner kojemu je prioritet mogućnost da posjećuje nova mjesta bez puno komplikacija i dogovaranja mogao bi poželjeti prostora- i to bez upozorenja. S druge strane, neki horoskopski znakovi skloniji su duljim i stabilnim odnosima. Kao na primjer Bik. Osobe rođene u znaku Bika ne vole promjene, a vole rješavati probleme više nego baviti se s posljedicama prekida. Za Bikove prekid veze može ozbiljno narušiti njihovu emocionalnu, a možda i financijsku sigurnost, što im nikako nije po volji pa je za njih prekid doista posljednja opcija.

Evo koji su znakovi skloni iznenadno prekinuti vezu, bez upozorenja:

OVAN (21. ožujka – 19. travnja)

Iako Ovnovi definitivno mogu biti vjerni partneri, jednom kad odluče da je gotovo, prekid će se odigrati vrlo brzo. Ovnovi su strastveni i reagiraju brzo i žestoko pa ako ih nešto jako naljuti ili izbaci iz takta, neće predugo razmišljati o napuštanju partnera – učinit će to be oklijevanja i nastaviti dalje.

BLIZANCI (21. svibanj – 20. lipanj)

Nekim ljudima važno je biti u stabilnoj i čvrstoj vezi, usrećuje ih pomisao da će s nekim ostariti. Za druge, ozbiljne veze izazivaju osjećaj klaustrofobije i gušenja. Kad su u pitanju Blizanci, čim se pojavi neka nova, zanimljiva osoba, velika je opasnost da će izaći iz svoje postojeće veze koja im postaje dosadnom– i to ili kako bi probali biti u novoj vezi, ili pak kao bi neko vrijeme proveli sami, što im isto odgovara.

RAK (21. lipnja – 22. srpnja)

Rak je najveći emotivac Zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku veliku većinu života provedu okupirani vlastitim emocijama. I iako biti u doticaju s vlastitim osjećajima svakako nije loša stvar, Rakovi imaju tendenciju internalizirati te emocije pa to može dovesti do erupcije ili potiskivanja osjećaja te na kraju rezultirati iznenadnim prekidom. Ako si u vezi s Rakom, daj mu prostora da izrazi svoje osjećaje, a ne da ima dojam kako ih mora skrivati pod tepih.

STRIJELAC (22.studeni – 21. prosinca)

Strijelcem vlada Jupiter, što ga čini velikim tragačem za istinom. Naravno, biti posvećen učenju i osobnom rastu izvrsna je stvar, no u vezi sa Strijelcem ove osobine mogu značiti probleme- na primjer, ako Strijelac odlučiti preseliti u drugu zemlju ili započeti neki novi način života, neće čekati tebe da ga pratiš – njegov novi put bit će mu važniji.

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače)

Kada Vodenjak jednom donese odluku, čvrsto će je se držati. Osobe u ovom znaku više su vođene intelektom, nego emocijama. Takav analitički pristup može ponekad nagnati Vodenjaka da naglo prekine vezu. Ne vole nikakve utege pa ako ih veza drži na mjestu, neće razmisliti dva put prije no što zauvijek zalupe vratima. Vodenjaci su neovisni mislioci i njihova im je sloboda često prioritet koji neće žrtvovati.

Dakako, ako je tvoj partner rođen u nekom od ovih znakova, to ne znači nužno da će prekinuti bez najave. No, pazi da komunicirate što više – ako se pojave problemi, riješite ih skupa, otvorenim razgovorom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.