Tko će biti nova Miss Zadarske županije?

Sve dosadašnje pobjednice su do sada bile u samom vrhu najljepših žena Hrvatske

Tko će biti nova Miss Zadarske županije?

U prekrasnom ambijentu Teatro bara u Zadru ovu se subotu petu godinu zaredom održava Miss Zadarske županije te ćemo uskoro saznati koja djevojka će nastaviti natjecanje u finalu Miss Hrvatske krajem kolovoza u Malom Lošinju. Za izbor Miss Zadarske županije vlada veliko zanimanje, jer sve pobjednice su do sada bile u samom vrhu najljepših žena Hrvatske, a želja organizatora je ove godine da se kruna najljepše donese u Zadar.  

Podsjetimo, Miss Hrvatske je organizacija koja postoji od 1992. a tradicija postojanja manifestira se kroz sustav županija, što znači da smo jedina organizacija u Hrvatskoj koja njeguje 21 županiju te odličnu suradnju ima sa gradovima. Mnoge ljepotice Anica Martinović, Branka Bebić, Fani Čapalija, Vanja Rupena, Lejla Šehović, Maja Cvjetković, Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Josipa Kusić , Ivana Mudnić samo su neke od pobjednica ovog prestižnog izbora ljepote, stoga ćemo uskoro saznati da li će neka od zadarskih ljepotica biti na pragu da postane Miss Hrvatske.

Finalistice Miss Zadarske županije će se predstaviti u modnim izlazima poznatih dizajnera Zorana Aragovića, Ivane Jurić, Elle Dušević , Galka i mnogih drugi, a u glazbenom programu nastupiti će Antonija Šola i klapa Puntamika.  Pobjednicu očekuju bogate nagrade među kojima i poklon paket zlatarnica i srebrnarnica Dominik, a odmah nakon izbora kreće u pripreme za finale Miss Hrvatske.