Nekome top, nekome flop

Tjedni horoskop: Koga će ovaj tjedan pratiti sreća?

Sreća se u tjednu od 31. svibnja do 6. lipnja smiješi Rakovima, Vodenjacima i Vagama

Tjedni horoskop od 31. svibnja do 6. lipnja 2021
Foto: Profimedia.hr

Zvijezde ti i ovaj tjedan mogu otkriti što te to očekuje u tjednu koji je počeo. Najviše sreće ovaj tjedan imat će Rakovima, Vodenjacima i Vage A što sve očekuje svih 12 horoskopih znakova u dobu Blizanca koje je počelo pročitaj u našem tjednom horoskopu.

Ovan

LJUBAV: Idućih par dana tvoja će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osjećat ćeš doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjariš o svojim idealima. Zbog toga će neke biti u dilemama da li izaći ili se povući u svoj svijet.

KARIJERA: Tvoji nadređeni ovih bi dana mogli odigrati ulogu u tvojoj karijeri. Vjerojatno će odlučivati o nečem što će imati utjecaja baš na tebe. Moguće je da ćeš i ti sama dobiti priliku za napredovanje. Potrudi se i budi profesionalna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemari male brige i nervoze.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Bik

LJUBAV: Bit ćeš sretna što te drugi razumiju. Otuda će porasti i povjerenje u vezama, ali i tvoja očekivanja prema voljenoj osobi. One koje još traže srodnu dušu lakše će je sresti na neobičnim mjestima ili onim povezanim s umjetnošću.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćeš više željeti poći na godišnji odmor. One koje to još ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislile da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Treba izdržati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbaj koncentraciju.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Blizanci

LJUBAV: Većinu idućih dana ti ćeš se potruditi ispunjavati svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi dio tjedna donosi uživanje na diskretniji način, ali i dalje ćeš biti zadovoljna i ispunjena. Možda ćeš samo smanjiti izlaske.

KARIJERA: Vjerojatno će te sve poticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mjestu od vas zahtijevati pojačani angažman. Tebi ništa neće biti teško, jer si jedva čekala ovakvu priliku. Čak i ako radiš prekovremeno, radit ćeš s voljom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi opreznija sa svojim šefovima.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Rak

LJUBAV: Lijep razvoj ljubavnih događaja ohrabrit će te da organiziraš zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to užitak kako za tebe, tako i za drugu stranu. One koje su još same na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Možda će ti dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekaš da dođeš u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistala u punom sjaju, još ćeš malo pričekati. Ipak, svakim danom sve više dolaziš do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne žuri.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Lav

LJUBAV: Za tebe i prema tebi će postojati dobre okolnosti kad se o ljubavi radi. Činit će ti se da su svi pogledi upereni u tebe. Rado ćeš izlaziti i pokazivati se drugima. One u vezama bit će jako raspoložene za nježnosti. Neki će zajedno putovati.

KARIJERA: Iz visina ti ćeš se tokom ovog tjedna polako spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no on ti neće biti neugodan. Radit ćeš dobro, a na radnom mjestu će vladati red, rad i disciplina

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi iskrena prema sebi.

OCJENA: LJ 5 K 4, Z 4

Djevica

LJUBAV: Većinu tjedna provest ćeš u zanimljivom društvu koje će te zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćeš nadilaziti kroz humor i šale. One koje su još same bit će otvoreni za nove ljude koje će rado prihvaćati.

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radiš ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će te motivirati da radiš još žešće i predanije. Ovakva prilike ne pojavljuje se često, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne rasipaj snagu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Vaga

LJUBAV: Sadržaji, zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta bit će rijetko viđeni i doživljeni kao kod tebe ovih dana. Netko će te iritirati, ali nećeš se dati isfrustrirati. Sjetit ćeš se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema tebi dragoj osobi.

KARIJERA: Pokazat će se da su tvoji potezi doveli do novih financijskih mogućnosti. To će ti podići samopouzdanje, pa ćeš raditi predanije i vući smjelije poteze. Neke će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi strpljiva i ostani mirna.

OCJENA: LJ 5 K 4, Z 4

Škorpion

LJUBAV: Tvoji poznanici ili susjedi pozivat će te na društvena okupljanja, a baš preko njih mogla bi sresti osobu koja će te zaintrigirati. Zato prihvati njihove pozive i budi otvorena za ljubav. One u vezama bit će opuštene i bezbrižne.

KARIJERA: Nećeš zapostaviti niti jedan detalj. Tvoja preciznost bit će pohvaljena. Ovih dana imat ćeš priliku pokazati koliko si originalna. Invencije će probuditi ne samo tebe, nego i tvoje kolege. Razmišljat ćeš o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi otvorenija, pa će te drugi podržati.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Strijelac

LJUBAV: Tvoje kretanje među ljudima bit će intenzivnije. Stoga ćeš imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija s osobama suprotnog spola bit će kvalitetna, a ti šarmantna. Oni u vezama bit će otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što te pomalo brine, pa ćeš se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćeš izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Obnovi svoj stari hobi.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Jarac

LJUBAV: Prvi dio tjedna kao da će te ljubav mimoilaziti, no od sredine tjedna neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kad ćeš biti u poziciji da reagiraš na provokacije. Nemoj.

KARIJERA: Ostvarila si ciljeve iznad očekivanja i sad osjećaš potrebu za odmorom ili bar predahom. Tko može, neka putuje. Tko još radi, vjerojatno će i dalje raditi revno, a neki će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržat će uz osmijeh.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno ti je više sna.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Vodenjak

LJUBAV: Nalaziš se u fazi bogatog obiteljskog života. Gotovo da neće biti značajnijeg događaja u koji nećeš uvući svoju obitelj. Kod nekih će to biti obitelj iz koje potječu. One u vezama gledat će kako povezati voljenu osobu sa spomenutim.

KARIJERA: Mogla bi se zateći u situaciji da nešto trebaš žrtvovati ili da borbe za angažman budu takve da zapravo nećeš biti sigurna da li se to isplati. Preispitaj zato svoje kriterije i ciljeve. Sve ovisi o tome što zapravo želiš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bavi se sportom.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Ribe

LJUBAV: Bit ćeš poduzetna i aktivna u traženju svoje srodne duše ako si još sama. Neće ti biti teško otići na kraj svijeta da nađeš ono što tražiš. One koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu s prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: U poslu ćeš se malo nadmudrivati ili natjecati. Doći će do izražaja tvoj borbeni duh. S autoritetima trenutačno ne stojiš najbolje, pa pazi kako s njima surađuješ. Ne inzistiraj na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdrži.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi u teretanu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5