Što su ti zvijezde pripremile: Astro prognoza za tjedan 27.7.-2.8.2020

Lav, Ribe i Ovan ovaj tjedan 'zasjedaju' na vodeća mjesta najsretnijih horoskopskih znakova. Što su tebi zvijezde pripremile?

Što su ti zvijezde pripremile: Astro prognoza za tjedan 27.7.-2.8.2020

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Vjerojatno ćeš se osjećati usamljeno ili kao da se cijeli svijet urotio protiv tebe. Primiri se i povuci u tišinu i meditaciju. Ne očekuj baš ništa od onog što trenutačno imaš. Tako ćeš najbolje pregrmjeti ovaj zahtjevan period.

KARIJERA: Možda će ti se u prvi tren učiniti da se tvoja znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom dijelu tjedna postajat ćeš sve potrebnija onima s kojim radiš. Ne razmišljaj previše, jednostavno radi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bolje je vjerovati nego sumnjati.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

BIK

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod tebe će ojačati. Zato će se mnoge koje već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu potiho uživati udvoje. Nećeš mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

KARIJERA: Djelovat ćeš na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi te potpuno zaokupilo. Funkcionirat ćeš dobro uz pažljivo organizirane stanke. One su potrebne jer sada imaš manje snage nego inače. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Razmišljat ćeš o smislu života i pomalo o smrti.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

BLIZANCI

LJUBAV: Tvoja potreba za društvom bit će prilično naglašena, pa ćeš svako malo izlaziti van. Bit će to neformalna druženja s bliskim ljudima i prijateljima. Nećeš imati velika očekivanja, no baš ta opuštenost možda ti donese i novu ljubav.

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio sve ćeš više shvaćati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobivaju na značaju. Krajem tjedna to će ti postati toliko važno da bi mogla zanemariti realnost. Ne zaboravi obaviti svoj posao.

ZDRAVLJE&SAVJET:  Idi tamo gdje se osjećaš dobro.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

RAK

LJUBAV: Povremeno će ti se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osjećaj usamljenosti i frustriranosti bit će blag, ali prisutan. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim  što voliš. Već će doći bolji dani.

KARIJERA: Moguće je da ćeš ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će ti svakako donijeti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, bit će dobro. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi suzdržanija u reakcijama.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

LAV

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u tvom privatnom životu ovih dana. Zato se ne trebaš truditi previše, nego samo imaj otvorene oči i reagiraj kad treba. Sve će se slagati samo od sebe, a ti uživaj.

KARIJERA: Nalaziš se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karakterističan je po tome. Završit ćeš neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žuri, nego prvo odvaži.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pad imuniteta. Pazi na prehranu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Veći dio svog slobodnog vremena provodit ćeš u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćeš cijeniti sitnice, a voljena osoba će ti uzvraćati jednakom mjerom. Bit ćeš zadovoljna i bez velikih prohtjeva.

KARIJERA: Počinje faza kad će se tvoje znanje sve više cijeniti. Budi svjesna svoje stručnosti i prezentiraj svoje sposobnosti. Moguće je da će te sve više ljudi pitati za savjet ili da će ti ponuditi usko specijaliziran posao.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživaj u životu i u prirodi.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Tvoje čežnje bit će jake, a ti nekako prepuštena sama sebi. One koji imaju dobrog prijatelja ili prijateljicu pokušat će s njim (njom ) podijeliti svoje frustracije. Vezane će osjećati distancu u odnosu, a neke će ljubomorne. Izdrži.

KARIJERA: Zaposlene u uslužnim djelatnostima imat će dosta posla, dok će ostale biti otvorene za pomoć drugima. Neke će se pokazati kao dobre savjetnice, a svoje će znanje lako primjenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji bit će prolazni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Povremene nervoze i sitne brige.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

ŠKORPION

LJUBAV: Vjerojatno je da ćeš dati sve od sebe da se uljepšaš, a primijetit ćeš i da te osobe suprotnog spola stalno odmjeravaju. One u vezama pokušat će osvježiti odnos, dok će one koje su same rado izlaziti i zavoditi. 

KARIJERA: Što je gotovo, gotovo je. Nemoj to više analizirati. Pusti vremenu neka radi za tebe, a ti se usredotoči na ono što upravo počinje. Pred tobom je nešto potpuno novo i ne još sasvim definirano. Budi otvorena za to.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pomiči granice pod svaku cijenu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

STRIJELAC

LJUBAV: Nikako da dočekaš svoju ljubavnu renesansu. Pokušaj gledati na život s više humora i otvori se ljudima za koje znaš da ti žele dobro. Tako ćeš lakše podnijeti sve. Također radi ono što ti odgovara. Ne napreži se. 

KARIJERA: Uglavnom ćeš raditi s lakoćom jer ćeš imati više energije od drugih, a volje možda i najviše. Unosit ćeš kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo što si napravila, nego i kako bi oni mogli napraviti više i bolje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Organiziraj izlet u prirodu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

JARAC

LJUBAV: Bez obzira na to što će katkada tvoje ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćeš ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što si dosad izgradila garancija je da ove dane prolaziš mirno.

KARIJERA: Možda nećeš još vidjeti prednosti nove faze u koju ulaziš, ali osjetit ćeš ih intuitivno. Baš intuicija bit će ti glavni vodič u poslu ovaj tjedan. Ako si u dvojbi, samo zastanite i pažljivo osluškuj svoj unutarnji glas. Nema greške.

ZDRAVLJE&SAVJET: Poboljšanje.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Dane koji dolaze zapamtit ćeš po bogatijem erotskom životu. One u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Ponekad ćeš prenagliti u udvaranjima.

KARIJERA: Malim koracima može se prijeći jednaka udaljenost kao i velikim. To što trenutačno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rješenjima i humorom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Blagi pad imuniteta, ali imaš dovoljno fizičke snage.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezi, ali još uvijek ćeš povremeno dolaziti u iskušenje da se svađaš.  Zato se kontroliraj i ne odgovaraj na svaku provokaciju.

KARIJERA: Ulaziš u fazu kad će ti se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da ti se nudi posao iz bajke, ali budi realna i oprezna. Posebno je važno provjeravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pusti. Neka pričaju što žele.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjeruj s hranom i pićem.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4