Što su ti zvijezde pripremile: Astro prognoza za tjedan 13.-19.7.2020.

Sreća se smiješi Djevicama, Rakovima i Ovnovima, a provjeri što tebe čeka

Što su ti zvijezde pripremile: Astro prognoza za tjedan 13.-19.7.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Lijep razvoj ljubavnih događaja ohrabrit će te da organiziraš zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to melem kako za tebe, tako i za drugu stranu. One koji su još same na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Prestiž koji ti toliko znači bit će ti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmisliš, primijetit ćeš da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. One zrelije među vama bit će tužne, ali i potaknute da razmisle malo dublje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nije zlato sve što sja.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

BIK

LJUBAV: Kad si se istrenirala da ti sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo si zatečena novonastalom situacijom, ali prilagodit ćeš se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovaraj čak ni onda kad osjećaš da bi morala. Izostavi to.

KARIJERA: Dobro ćeš kormilariti sa zahtjevnijim i značajnijim temama. Neke će biti promaknute ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U financijskom smislu trebala bi ostvariti dobre rezultate, a zbog toga ćeš možda i slaviti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neke će otputovati.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

BLIZANCI

LJUBAV: Šarenilo zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta bit će rijetko viđena i doživljena kao kod tebe ovih dana. Uživaj punim plućima, ali ne zaboravi i na one male znakove pažnje koje ljudima puno znače. Posebno prema tebi dragoj osobi.

KARIJERA: Iz velikih ideja i ambicija ti ćeš se tokom ovog tjedna polako spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj ti neće biti neugodan. Radit ćeš i dalje dobro, a na radnom mjestu će vladati ugodno ozračje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Preispitaj svoje prioritete.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4  

RAK

LJUBAV: Ugodan ambijent, tvoja otvorenost i spremnost da izraziš ono što osjećaš, te naklonost druge strane, učinit će ti ove dane ugodnima. One koje još traže srodu dušu lako će se približiti bilo kojoj osobi suprotnog spola.

KARIJERA: Ne oklijevaj ako treba nešto mijenjati. Učini to na način koji je miran i postepen. Ako te budu kritizirali, ne odgovaraj ne to, nego samo radi dalje. Važno je da imaš jasan plan i da ga dosljedno slijediš. Uspjeh neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pričaj s ljudima.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

LAV

LJUBAV: Tvoj privatni život ovih će se dana vrtjeti oko kretanja ili posjetitelja koji ti dolaze u goste. Kao da ćeš zaboraviti da se može biti i udvoje. Potpuno ćeš se predavati gostima. Tvoja najdraža osoba mogla bi ti to zamjeriti.

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, sve ćeš više željeti poći na godišnji odmor. One koje to još ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislile da su gotovi. To će te pomalo naživcirati. Izdrži.

ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen, spašen. U svakom slučaju.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Postajat će ti sve jasnije da voliš i da te vole. Jedino što se pitaš dokle će to trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a tvoje brige samo opterećuju sklad koji možeš živjeti. O tebi ovisi hoćeš li se okrenuti prema svijetlu ili tami.

KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što ti obožavaš, pa ćeš se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćeš izgarati, ali rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će nemirnih snova.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Neke će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi ti mogao ostati u nezaboravnom sjećanju po lijepom. Druge će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. 

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, postajat će sve jasnije da ti imaš znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na tebe i reći kako si baš ti osoba koju treba angažirati. Ali taj angažman neće doći glatko jer ćeš trebati proći još neke testove.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi strpljiva.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Nalaziš u fazi vrlo bogatog društvenog života, ali će tvoji novonastali privatni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Ipak, to ne znači da se kasnije neće razviti nešto dublje. Zato budi otvorena. Vezane će pojačati distancu.

KARIJERA: Rado bi pokazala što znaš, ali osjećaš da nije još vrijeme za to. U pravu si. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekaš još samo malo. Zato ih zasad ostavi skrivenima, pa makar otrpila i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dolaze još bolja vremena.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

STRIJELAC

LJUBAV: Možda ćeš se osjećati tupo i nezainteresirano za neka značajnija ljubavna poduzimanja. Rezultat je to tvoje blokiranosti. Objektivno, moguća su diskretna uživanja za pamćenje. Ljubav je ovaj put negdje sa strane, tiha i pomalo skrivena.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze inventure. Bit će i onih koje će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebat će postaviti i nove temelje. Sada ćeš utvrđivati nova pravila igre.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi tamo gdje ti je dobro.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

JARAC

LJUBAV: Neke bi mogle iskusiti slast tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, potpuno netipično za tebe. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje i danju i noću.

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radiš ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će te motivirati da radiš još predanije. U svemu će biti važno kako surađuješ s drugima. Budi kooperativna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se opuštaj.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: Vjerojatno ćeš pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona te neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavaj objašnjavati kako se osjećaš. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budi mirna i nađi način da se prilagodiš.

KARIJERA: Pred tobom je velika prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvati ono što ti se nudi i kreni u osvajanje novih iskustava. Proširit ćeš horizonte kao nikada do sada.

ZDRAVLJE&SAVJET: Mnoge će putovati. Uživajte.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

RIBE

LJUBAV: Sad ti se ljubav čini daleko, ali ti drugi sadržaji iz života daju snage da izdržiš samoću li distancu u osobnim odnosima. Tako će biti većinu ovog tjedna. Ako si još sama, nađi neki ljubavni film i maštaj.  

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da počne. Već te hvata nestrpljenje da pokažeš što sve znaš. Još ovaj tjedan bit će potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učini polako i sigurno. Već znaš da će te primijetiti kad tad.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemari zločeste ljude.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4