Špancirfest 2013: Cijene festivalskih ulaznica još samo tjedan dana sniženo

Nabavite svoju ulaznicu za Špancirfest po sniženoj cijeni

Špancirfest 2013: Cijene festivalskih ulaznica još samo tjedan dana sniženo

Prodaja ulaznica za Špancirfest 2013. odnosno koncerte na glavnoj festivalskoj pozornici, i ove godine ide odlično, a snižene cijene vrijede još samo tjedan dana. Do 1. kolovoza se ulaznice mogu nabaviti uz popust od 30%, po cijeni od samo 105 kuna, stoga požurite s kupnjom.

Podsjetimo, na Glavnoj festivalskoj pozornici će ove godine nastupati Skunk Anansie, Gibonni, Triggerfinger, Letu Štuke, Let 3, Opća Opasnost, Majke, S.A.R.S., Elemental, Zabranjeno pušenje i drugi, a ulaznica vrijedi za sve te koncerte.

Špancirfest ove godine traje od 23. kolovoza do 1. rujna, a osim pozornice na Starom gradu, koncerti se odvijaju na još dvije pozornice u gradu. Uz to, pripremljen je i bogat ulični program, gdje u Varaždin ponosno stižu performeri iz cijelog svijeta, ali i brojni drugi ljudi koji predstavljaju svoju kreativnost, putem glazbe, plesa, slike, zbog čega je Špancirfest i prozvan Festival dobrih emocija.

Špancirfest i Muzika.hr traže predgrupu za Skunk Anansie

Špancirfest i Muzika.hr omogućit će jednom hrvatskom bendu da nastupi kao predgrupa kultnim britanskim alter-rockerima Skunk Anansie na njihovom koncertu na glavnoj pozornici Špancirfesta u Varaždinu 29. kolovoza 2013.

Zainteresirani bendovi iz Hrvatske trebaju do kraja dana u petak, 26. srpnja 2013. na email info@muzika.hr poslati prijavu koja mora sadržavati:

- ime benda, mjesto odakle su, stil glazbe
- link na live svirku ili pjesmu (samo jednu)
- kontakt: ime, email, broj telefona
- kratki info o bendu

Nakon što se 26. srpnja zatvore prijave, svi prijavljeni bendovi biti će postavljeni na Facebook stranicu Muzike.hr: www.facebook.com/MuzikaHRportal i počet će glasanje/lajkanje publike koje će trajati do petka 2. kolovoza 2013.

Stručni žiri Špancirfesta i Muzika.hr će potom, od pet bendova s najviše glasova/lajkova, odabrati tri benda čije će prijave ići izravno ‘na ruke' članovima Skunk Anansie, koji će zatim izabrati svoju predgrupu za nastup na Špancirfestu.

Odabranom bendu bit će plaćeni putni troškovi te smještaj, ukoliko dolaze iz mjesta koje je od Varaždina udaljeno više od 150 km.

Više informacija na Internet stranici www.spancirfest.com odnosno na Facebook mrežnoj stranici www.facebook.com/spancirfest

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.