Saznaj koji si lik iz filmova prema svom horoskopskom znaku

Jesi li filmska zlikovka ili spasiteljica?

Saznaj koji si lik iz filmova prema svom horoskopskom znaku

Svi se možemo poistovjetiti s nekim zamišljenim likom i vrlo često to radimo. Volimo se zamišljati kao superheroine, nekada i zlikovke, spasiteljice ili patnice. Nekada izlazimo iz kino dvorana prepune dojmova od filma koji smo upravo pogledale, i osjećajući se kao filmski likovi u čiju smo se priču uživjele. A neke od nas čak više uživaju proživljavajući živote svojih omiljenik junakinja i junaka, nego svoje vlastite.

Kada u ovu kombinaciju osobnog i fiktivnog života dodamo astrologiju, možemo se dobro zabaviti. Ovaj horoskop reći će ti koji zamišljeni junak (ili antijunak) ti najviše odgovara prema osobinama koje dijeli s tvojim horoskopskim znakom.

Ovan

Voliš nositi crveno, nekada si potpuni klaun, no uvijek si opaka majstorica koja svojim šarmom može riješiti svaku situaciju. Uglavnom, ti si Deadpool. Imaš odličan smisao za humor i na kraju uvijek osvojiš sva srca.

Bik

Ti si Rocky Balboa. Vrlo si uporna, nikada ne odustaješ i jako teško popuštaš. Iako znaš biti gruba, vrlo si draga i ljubazna. Ništa te ne može spriječiti na tvom putu, i kada si nešto zacrtaš spremna si pomicati planine. 

Blizanci

Ti si tipični nacistički zlikovac kakav se obično pojavljuje u avanturističkim filmovima (sjeti se Indiana Jones-a ili ''Nemilosrdnih gadova''). Zašto? Zato što znaš biti tiha, povlađivati ljudima u ključnim trenucima, a ubiti uvijek kuješ neki plan koji bi se nekima mogao učiniti zlim. Uglavnom, ulijevaš jednako povjerenja ljudima kao većina ovakvih karaktera.

Rak

Ti si Gabriel iz filma Constantine. Voliš da stvari funkcioniraju po planu i trebaš potpunu kontrolu. Privlače te prijateljstva s demonskim tipovima, iako to vjerojatno nećeš priznati. Misliš da si iznad svega toga, no svi te smatraju onom ''nenormalnom''.

Lav

Ti si Čarobnjak iz Oza. Voliš veličanstvene dolaske i ne smeta ti ako te svi znaju kao ''veliku i strašnu''. I baš kao Čarobnjak, ti si majstorica iluzije koja je sposobna ''prodati rebra pod bubrege''. 

Djevica

Ti si prava Miranda Priestly iz filma Vrag nosi Pradu. Ništa nije dovoljno dobro za tebe, a ako slučajno je, tada je superiorno u svakom pogledu. Ti si superiorna u svakom pogledu a ostali jednostavno moraju naučiti nositi se s time.

Vaga

Ti si vjerojatno Rosemary iz kultnog horora Rosemaryno dijete. Potpuna žrtva koja nikako da shvati što joj se događa. Draga si prema svima, a svi to tumače kao glupost. Ne možeš pobijediti, pa je možda najbolje da jednostavno rodiš to đavolje dijete i završiš sa svime. 

Škorpion

Ti si Frank N. Further iz Rockyjevog Horora. Voliš se poigravati s tuđim mozgovima, i voliš nositi smiješnu odjeću dok to radiš. Tvoji modni dodaci odgovaraju tvojim zločestim raspoloženjima, i apsolutno uživaš u tome.

Strijelac

Ti si Morpheus iz Matriksa. Prošla si kroz svašta i sada si ona kojoj se svi obraćaju za mudrost i znanje. Uvijek gledaš širu sliku, i biraš optimizam kada si suočena s opasnošću.

Jarac

Ti si Indiana Jones. Potpuno si posvećena, možda samo malo smetena, ali nemilosrdna kada trebaš dobiti ono što želiš. 

Vodenjak

Ti si Batman. Djeluješ podmuklo, a ustvari si neshvaćena i vodiš tajan život. Sanjaš o osveti i pravdi, a povremeno to i dobiješ. 

Ribe

Ti si Robert Langdon iz Da Vincijevog koda. Pretjerano si usmjerena na tajne, dublja značenja i misterije. Poistovjećuješ se s kodovima i tišinom, i učinila bi sve da se dočepaš Svetog Grala.