Samo u HT-u nabavite Samsung La Fleur, smartfon prilagođen modernim ženama

Jedinstveni smartfon izgledom i funkcionalnošću prilagođen potrebama moderne žene

Samo u HT-u nabavite Samsung La Fleur, smartfon prilagođen modernim ženama

Hrvatski Telekom svojim korisnicama od sutra nudi Samsung S4 Mini La Fleur, jedinstveni smartfon koji je i izgledom i funkcionalnošću prilagođen potrebama moderne žene. U damski crvenom kućištu, u skladu s nazivom La Fleur ukrašenim elegantnim cvjetnim uzorkom, nalaze se performanse iznimno popularnog modela Samsung Galaxy S4 Mini.

Uz atraktivni izgled, Samsung La Fleur svojoj vlasnici tako donosi Super AMOLED zaslon dijagonale 4,3 inča koji je zahvaljujući tehnologiji stakla Corning Gorilla 2 u cijelosti otporan na ogrebotine. Kamera sadrži osam megapiksela i mogućnost korištenja hvaljene aplikacije Photo Sphere sa savjetima kako uvijek napraviti kvalitetnu fotografiju. Uređaj koristi operativni sustav Android Jelly Bean 4.2 s podrškom za brzu 4G mrežu.

Samsung La Fleur proizveden je u ograničenom broju primjeraka, a HT ga nudi za već od 598 kn u tarifi Plan za zabavu XL s uključenim naprednim uslugama Deezer i MAXtv To Go u mjesečnoj naknadi. Deezer je vodeći svjetski glazbeni servis dok MAXtv To Go omogućuje gledanje TV sadržaja u pokretu, a za njegovo korištenje se ne troši podatkovni promet.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.