PRVI PUN MJESEC U 2024.

Pun Mjesec u Lavu, 25. siječnja, u znaku je ljubavi, ali drugačije utječe na svaki horoskopski znak

Pun Mjesec, 25. siječnja, naglašava potrebu za ljubavlju i samoizražavanjem te nas potiče da otvorimo svoja srca kako bismo mogli iskusiti više radosti, kreativnosti i strasti u životu

ganapathy-kumar-9kbsq91NFwg-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Stiže prvi pun Mjesec u 2024. godini, a svoj će vrhunac dosegnuti 25. siječnja. Djelovanje ovog punog Mjeseca događa se u znaku hrabrog i strastvenog Lava i utjecat će na sve znakove zodijaka.

Image
POČINJE VLADAVINA VODENJAKA

Vodenjak – godišnji horoskop: 2024. donosi brojne prilike i uzbudljive ljubavne odnose

Ovaj pun Mjesec naglašava potrebu za ljubavlju i samoizražavanjem te nas potiče da otvorimo svoja srca kako bismo mogli iskusiti više radosti, kreativnosti i strasti u životu. U nastavku pronađi svoj horoskopski znak i otkrij što možeš očekivati od nadolazećeg punog Mjeseca u znaku Lava:

Ovan

Vrijeme je da probudiš dijete u sebi! Period će biti povoljan za istraživanje novih hobija, ali i za opuštanje i dobru zabavu. Pun Mjesec djelovat će u tvojoj petoj kući ljubavi, strastvenih projekata i priznanja. Poslušaj glas svog srca i ostani vjerna svojoj autentičnosti. Daj prioritet svojim vrijednostima i vjeruj svojoj intuiciji, osobito kad su u pitanju prijateljski odnosi ili profesionalni ciljevi i nastojanja.

Bik

Naglasak je na domu koji si stvorila ili koji je tek u procesu stvaranja. Pun Mjesec je u tvojoj četvrtoj kući obitelji, emocija i doma pa u fokus dolaze određeni problemi vezani uz te aspekte. Ako oklijevaš preuzeti vodstvo u svom osobnom životu i raditi ono što ti donosi radost, razmisli zašto je tako. Sunce i Pluton otkrivaju skrivene istine unutar tvoje kućne baze, što bi moglo biti povezano s pitanjem ugleda.

Blizanci

Nikada ne možeš biti previše radoznala ili pronicljiva, no ako uzmemo u obzir djelovanje punog Mjeseca u tvojoj trećoj kući komunikacije i okoline, razgovori koje inače vodiš tijekom uobičajenih dana mogli bi eskalirati. Umjesto da se držiš povučeno ili komuniciraš s oprezom, ova lunacija potiče te da progovoriš. Što je još važnije, utjecaj Sunca i Plutona u Vodenjaku osvještava sjenovitu stranu tvojih sustava vjerovanja i svjetonazora.

Rak

Trebala bi biti zahvalna i slaviti svoje jedinstvene talente. Pun Mjesec je u drugoj kući udobnosti, financija i vrijednosti pa u fokus dolaze tvoje navike trošenja i sposobnosti zarađivanja novca. Ovo je vrijeme da razmisliš imaju li tvoja ulaganja pravu vrijednost i jesu li u skladu s tvojim budućim vizijama. Izbjegavaj impulzivne kupnje.

Image
Foto: Pexels

Lav

Pun Mjesec osvijetlit će tvoju prvu kuću i dati ti priliku da zasjaš u punom sjaju. Unatoč tome što se pod svjetlima reflektora uvijek osjećaš ugodno, ovakvo djelovanje označava razdoblje slavlja, završetaka i emocionalne kulminacije. Nazdravi svojoj autentičnosti, hrabrosti i snazi volje jer su tvoja osobna i profesionalna postignuća vrijedna slavljenja. Sretni Jupiter donosi priliku za ekspanziju u tvoj profesionalni život, ali utjecaj Plutona u Vodenjaku mogao bi objasniti zašto iznenada preispituješ svoju ulogu u određenoj zajednici. Razmisli o tome za što se zalažeš dok preuzimaš ovaj novi identitet.

Djevica

Često si suzdržana po pitanju emocija, ali proces ozdravljenja uvijek iziskuje određenu količinu otpuštanja. Ovo je posebno važno uzeti u obzir s punim Mjesecom koji djeluje u tvojoj 12. kući tajni, predaje i skrivenih planova. Ako si nesvjesno zanemarivala svoje unutarnje dijete ili možda doprinosila energijom koja nije uzvraćena, dani kada si žrtvovala svoju sreću za dobrobit drugih su odbrojeni. Srećom, novootkriveni sustav vjerovanja i osjećaj svijesti razlog su za slavlje.

Image
Foto: Pexels

Vaga

Pun Mjesec djeluje u tvojoj 11. kući udruga, zajednice i osobne slobode i potiče te da otvoriš svoje srce i istražiš druge načine povezivanja i sudjelovanja u svojoj zajednici i ostatku društva. Bilo osobno ili profesionalno, utjecaj Sunca i Plutona u Vodenjaku istovremeno otkriva tamnije aspekte tvog identiteta i samoizražavanja. To bi moglo uključivati strah od odbijanja ili nezasitnu potrebu da se pobuniš protiv svojih vršnjaka.

Škorpion

Vrijeme je da pokažeš svijetu svoje talente. Pun Mjesec osvijetlit će tvoju 10. kuću autoriteta, karijere i ugleda, što bi moglo povoljno utjecati na tvoj profesionalni život. Voliš slaviti svoja postignuća, no ovaj pun Mjesec dodatno će te potaknuti da sama sebi priznaš koliko si daleko stigla. Zbog djelovanja Merkura i Marsa u Jarcu, na stolu bi se mogle naći važne odluke, posebno u vezi s tvojom ulogom u profesionalnoj mreži.

Image
Foto: Pexels

Strijelac

Nikad se nisi ustručavala gledati na život s vedrije strane, ali to ne znači da si uvijek bila realna. Siječanjski puni Mjesec donosi jasnoću i završetak u tvoju devetu kuću obrazovanja, prava i samootkrivanja, ističući sve od osobnog rasta pa do tvojih novih stavova. Mjesec će se suočiti s tvojim nebeskim vladarom, Jupiterom, pa je važno ostati skroman i ne 'gristi više nego što možeš sažvakati'. Čestito vođenje ključ je tvog uspjeha, stoga prihvati ovo novo putovanje s optimizmom i praktičnošću.

Jarac

Temelj tvojih intimnih zajednica je pod svjetlom Mjeseca. Lebdeći iznad tvoje osme kuće dugova, zajedničke imovine i razmjene energije, Mjesec osvještava autentičnost tvojih veza i potiče te da se zapitaš jesu li one u skladu s tvojim vrijednostima. Bilo emocionalno ili financijski, važno je razmisliti o vjerodostojnosti svojih ulaganja i privrženosti, posebno onih temeljenih na osjećaju ponosa. Sa Suncem i Plutonom u Vodenjaku, mogla bi se također suočiti s problemima vezanima uz svoje temeljne vrijednosti i želje za potvrdom od strane svojih vršnjaka.

Vodenjak

Unatoč tome što si zračni znak koji voli slobodu, tvoja partnerstva su u ovom trenutku na prvom mjestu. S Mjesecom koji osvjetljava tvoju sedmu kuću obveza, kompromisa i odnosa, ugovorni bi se sporazum mogao zaključiti, bilo osobno ili profesionalno Nešto bi moglo zahtijevati tvoju punu pozornost ili, u najmanju ruku, još jedan pogled. Sunce i Pluton su također u konjugaciji u tvom znaku, što bi moglo govoriti o tvojoj ulozi u zajednici i kako se ona transformira. Iz ovoga bi također mogao proizaći dugo očekivani razgovor, ali s Merkurom koji se nalazi blizu Marsa, tu su i napetosti.

Ribe

Tvoj rad i trud nisu za one sa slabim srcem, ali ti si se hrabro držala kroz ovaj težak period. Bilo osobno, profesionalno ili kada je riječ o tvojim zdravim navikama, Mjesec te potiče da prepoznaš i proslaviš svoju hrabrost i dosljednost. Ti si arhitekt svog života, ali davanje prioriteta brizi o sebi ključno je za tvoj uspjeh i za tvoju dobrobit. Zbog Plutona i Sunca u Vodenjaku možda ćeš nesvjesno osjetiti obvezu da udovoljiš zahtjevima zajednice i da budeš drugima na usluzi, ali nemoj izgubiti svoju ravnotežu.

Image
ČAROBNA LJEPOTA

Top 10: Najljepše žene svih vremena prema mišljenju običnih ljudi

POGLEDAJ VIDEO: JOGA ZA PMS I BOLNE MJESEČNICE