Provjeri što kažu zvijezde: Tko je po horoskopu najbolji, a tko najgori 'materijal' za muža

Nije isto jesi li zaručena za Strijelca, Ribu ili Škorpiona. Svaki od njih ima svojih zvjezdanih mana, ali i vrlina, kada govorimo o braku

Provjeri što kažu zvijezde: Tko je po horoskopu najbolji, a tko najgori 'materijal' za muža

Vjeruješ li u horoskop, onda znaš da zvijezde imaju "prste u svemu" - od karijere i materijalnog blagostanja pa do emocija, tjelesnog izgleda i stila. Ako uskoro planiraš pred oltar, provjeri kakav će tvoj izabranik biti muž, a ako još uvijek nisi ponašla onog pravog, informiraj se kako bi znala gdje tražiti. 

Image

Horoskopski znakovi koji su stvoreni jedno za drugo


Poredali smo ih od najgoreg prema najboljem, no ne zaboravi nije horoskop presudan, već ljubav. Ako te iskreno voli, a i ti njega, ljubav će izbrisati sav kaos koji su mu u ulozi supruga pripremile zvijezde.

Image


(FOTO: Pexels)


Strijelac

Njegova avanturistička priroda i potreba za slobodom mogla bi jako ugroziti brak. Strijelac se ne voli vezati, a to je bit bračnih zavjeta - povezati se i posvetiti nekome. Strijelac od obveza bježi kao vrag od tamjana, stoga dobro razmisli želiš li se udati za muškarca rođenog u ovom znaku. 

Vodenjak

Vodenjaci su po prirodi orijentirani k uspjehu, vrlo ambiciozni i nemirna duha. Iako su ovo odlične individualne karakteristike, one za vezu mogu značiti nevolje. Vodenjak nije spreman na kompromise - ni u poslovnom životu ni u privatnom te bi zbog toga mogli patiti njegova obitelj i brak. 

Bik

Bikovi su nevjerojatno tvrdoglavi i ne prihvaćaju tuđe savjete. Ne zanima ih što drugi žele, misle i osjećaju. Moglo bi se reći da su sebični. Baš zbog toga brak s njima nije lagan. Teško se prilagođavaju i dobro im je samo kada je po njihovom. 

Lav

Lavovi su odlični ljubavnici. Pokreće ih strast zbog čega se u ljubavi potpuno predaju. Zbog toga imaju uspjeha kod žena, no ista ta strast ima i tamnu stranu. Naime, može prijeći u posesivnost, zbog čega žene bježe jer se osjećaju kao da ih netko guši. 

Ovan

Ovan kao suprug ima dvije strane. Može biti najbolji, ali i najgori. Dok sve ide kako treba, davat će maksimum od sebe. S njim će medeni mjesec biti savršen, nosit će te kao kap vode na dlanu, no kada dođu prve poteškoće, izazovi i problemi, postoji opasnost da se Ovan slomi i ode. 

Djevica

Djevice su dobri supruzi. S njima je lijepo živjeti, no jedini je problem što im jako puno treba da se otvore. Zahtijevaju puno strpljenja od bračnog partnera prije, no što mu dozvole da vidi njihovu ranjivu stranu. No, kada do toga dođe, predaje se svojoj supruzi bez zadrške, do kraja života.  

Jarac

Što se tiče dugoročnih obveza, Jarac je tu korak ispred svih. Brak je baš jedna takva stvar - obvezivanje za čitav život. Jarca poželjnim suprugom čini to što je spreman obvezati se, uvijek je dva koraka ispred u planovima za vašu zajedničku budućnost te je vrlo pragmatičan. Žene koje izaberu Jarca za muža dobivaju sigurnost.

Image


(FOTO: Pexels)

Ribe

Žene koje traže tankoćutne, emotivne i kreativne muškarce trebale bi ih potražiti pod znakom Ribe. Muškarci Ribe uvijek razmišljaju izvan okvira i to ih čini zanimljivim životnim partnerom. Uz njih nikada nije dosadno, neprestano pronalaze načine da ti uposle mozak, postavljaju pitanja nad kojima ćeš se zamisliti te čine stvari koje će te ganuti.

Blizanci

Kada je o ljubavi riječ, muškarci Blizanci su na jako dobrom glasu. Uvijek će se pobrinuti da partnerici ispune sve želje i da joj daju do znanja koliko im je važna. U prirodi im je da izražavaju svoju ljubav i naklonost prema drugima pa tako i prema njoj. 


Škorpion

Možda će mnoge iznenaditi činjenica da je muškarac Škorpion na ljestvici idealnih muževa rangiran ovako visoko. No, ne zaboravi da postoji puno više od onoga što se vidi na prvu. Škorpioni imaju uvrnut smisao za humor i ponekad su zajedljivi, no ono što ih čini odličnim muževima je njihova neupitna odanost i privrženost partnerici. Kada se jednom obvežu, oni to čine za cijeli život. Vaga

Ni jedan horoskopski znak nije toliko opsjednut idealima ljubavi i romansom kao Vaga. Vage su kronično neodlučne, no to je samo zbog toga što žele biti sigurne da njihove riječi i postupci neće unijeti nesklad i nemir među druge. Baš zbog toga su Vage idealni muževi. Oni će uvijek na prvom mjestu imati interese svoje partnerice te paziti na njezine osjećaje. 

Image


(FOTO: Pexels)

Rak

Imamo pobjednika! Muškarac Rak je idealan "materijal" za muža. Od svih horoskopskih znakova Rak je najbolji izbor za žene koje se žele udati. Muškarac rođen u ovom znaku ne boji se pokazati ljubav niti se obvezati jednoj ženi za čitav život. Nevjerojatno je odan te uvijek zna što napraviti kako bi veza bila još bolja. 

Image


(FOTO: Pexels)