Pitaš se nedostaješ li mu? Evo što kaže horoskop

Saznaj što astrologija otkriva o njegovim najdublje skrivenim osjećajima

Pitaš se nedostaješ li mu? Evo što kaže horoskop

Svaka žena koja je ikad bila u vezi s bilo kojim muškarcem zna koliko teško može biti natjerati ga da prizna kako se osjeća, pogotovo kad je previše sramežljiv da prizna svoje najranjivije osjećaje. Muškarci su (većinom) uvjetovani da misle da ne mogu izraziti bilo kakve osjećaje ili će im to u velikoj mjeri oduzeti muškost...

Image

Šest znakova koji u ljubavi uvijek pristaju na manje nego što zaslužuju


Ako želiš znati nedostaješ li mu, imaj na umu da mu, ako je muškarac rođen pod jednim od tvrdoglavijih ili osjetljivijih horoskopskih znakova, može biti još teže priznati osjećaje za koje misli da bi ga mogli prikazati slabim.

Ne želimo generalizirati, ali mnogim muškarcima jedna od najtežih stvari je priznati kad mu nedostaješ. A sve smo se barem jednom našle u toj situaciji i znamo koliko je frustrirajuće sjediti i neprestano se pitati: "Nedostajem li mu?"

Neki su muškarci rođeni pod izražajnijim znakovima i stoga su otvoreniji i mogu slobodno priznati kako se osjećaju. Drugi izražavaju osjećaje svojim djelima. A treći čekaju da ti napraviš prvi potez prije nego što priznaju da uopće išta osjećaju.

Da bi shvatila kojoj kategoriji pripada muškarac o kojem ne možeš prestati razmišljati, nastavi čitati dalje kako bi saznala što astrologija otkriva o njegovim najdublje skrivenim osjećajima.

OVAN

Ovan je po prirodi izuzetno natjecateljski tip, pa će se zbog bilo kakve prijetnje njegovoj 'pobjedi' osjećati nesigurno. Muškarac Ovan pokazuje da mu nedostaješ kroz svoju ljubomoru.

Želi te cijelu za sebe, pa čak i ako je preponosan da prizna da mu nedostaješ, nije previše ponosan da pokaže da je ljubomoran.

Nick Jonas Singing GIF from Nickjonas GIFs

BIK

Iako je Bik predan svojim vezama, često je previše tvrdoglav da prizna da mu nedostaješ. Zbog toga je toliko teško pročitati muškarca Bika. Mrzi se osjećati nesigurno, pa će često učiniti sve što je u njegovoj moći da ukloni taj osjećaj, ali to ne znači da on u potpunosti nestaje.

Najbolji način da saznaš nedostaješ li mu je da utvrdiš je li još uvijek prisutan u tvom životu. Ako mu nedostaješ, ostat će u blizini.

Im Here Happy GIF from Imhere GIFs

BLIZANCI

Blizance je jako teško pročitati jer njihovi osjećaji su previše nedosljedni. Jednog ti dana govori da mu nedostaješ s potpunom iskrenošću, a drugi dan ignorira sve tvoje poruke.

Istina je da ne laže ni o jednom od ovih osjećaja, jednostavno ne može odlučiti koji osjeća najviše. Da bi točno znala što muškarac Blizanac misli, trebaš mu dati vrijeme potrebno da shvati da mu nedostaješ. Jer kad dođe do ovog zaključka, odmah će ti reći.

Miss You GIF from Whitechicks GIFs

RAK

Rak je vrlo emotivan, pa ako mu nedostaješ, bit će mu teško ne pokazati ti to. Istina je da je više vezan za vašu vezu nego što to govori. Možda je muškarcu Raku teško izraziti se verbalno da mu nedostaješ, ali će to uvijek pokazati svojim postupcima.

Odgovara li odmah na tvoje poruke i pozive? Nudi li ti pomoć u svakodnevnim obvezama i poslovima? Koristi li svaku priliku da te vidi i provodi vrijeme s tobom? Ako je tako, nedostaješ mu.

Need Any Help Jimmy Gibbler GIF from Needanyhelp GIFs

LAV

Lav je obično partner kojem je pažnja potrebna u svakom trenutku. Muškarac Lav pokazuje da mu nedostaješ nagovještavajući da želi pažnju od tebe. Iako to možda čini suptilno, nije jako teško 'pročitati' ga.

Ako te pita zašto cijeli dan nisi odgovorila na njegovu poruku ili zašto ga nisi nazvala, to znači da mu nedostaješ. Zapravo, vjerojatno 'umire od znatiželje' pitajući se nedostaje li i on tebi.

Justin Timberlake Waiting GIF from Justintimberlake GIFs

DJEVICA

Iako je muškarcu Djevici ugodno oko tebe, on još uvijek ima sramežljivu narav. Pretjerano je kritičan prema sebi, pa će, razmišljajući bi li ti trebao reći koliko mu nedostaješ, najvjerojatnije odustati od toga zbog svoje sramežljivosti.

Da bi znala nedostaješ li Djevici, prvo moraš preuzeti inicijativu i priznati mu to. Možda neće imati samopouzdanja da to odmah kaže, ali definitivno će se na kraju otvoriti.

Blush GIF from Blushing GIFs

VAGA

Vaga je vrlo društvena osoba i ne može podnijeti da bude sam, pa mu vjerojatno nedostaješ čak i više nego što on nedostaje tebi.

Sjajna stvar kod muškarca Vage je što cijeni iskrenost, istinu i poštenje. To znači da će, ako mu nedostaješ, biti izravan i reći ti. On nije onaj tip koji uljepšava istinu, pa mu je važno staviti svoje osjećaje na stol. Ako ti nedostaje, trebala bi biti iskrena i reći mu to. Cijenit će to više nego što misliš.

Ill Make It Clear Clarify GIF from Illmakeitclear GIFs

ŠKORPION

Jedna od najistaknutijih osobina Škorpiona je njegova strast. Zapravo je i najbolji način da izrazi svoje osjećaje strastvenim gestama.

Vrlo je tajanstvena osoba, pa ako mu nedostaješ, istina je da ti to vjerojatno neće priznati. Ali, znat ćeš to po njegovoj nesposobnosti da sakrije strast koju gaji prema tebi

IGot You Something IHave Something For You GIF from Igotyousomething GIFs

STRIJELAC

Što se tiče njegovih veza, Strijelcu prijete partneri koji ga sputavaju na ozbiljnu vezu. Važno je dati Strijelcu potreban prostor da shvati kako se osjeća, inače će pobjeći glavom bez obzira.

Možda će mu trebati malo vremena, ali kad Strijelcu počneš nedostajati, bit će iskren i reći će ti, samo budi strpljiva s njim.

Lets Be Honest Joey Kidney GIF from Letsbehonest GIFs

JARAC

Jarac ozbiljno pristupa apsolutno svemu u svom životu i ima tonu samokontrole, pa mu nije teško zadržati ono što osjeća. Budući da je toliko tvrdoglav, muškarac Jarac vjerojatno čeka da ti prva priznaš svoje osjećaje.

Bit će teško, ali trebaš biti veća osoba i prva priznati da ti nedostaje. Ako si previše nervozna da to učiniš, jednostavno ga pitaj kako se osjeća. Možda je tvrdoglav, ali je i iskren.

After You You First GIF from Afteryou GIFs

VODENJAK

Vodenjak će pobjeći od bilo kakvog emocionalnog izražavanja, pa mu je jako teško priznati da mu nedostaješ.

Najbolji način da saznaš nedostaješ li mu je promatrati način na koji govori o tebi.

Ako te spominje u svojim budućim planovima, govori o vašim uspomenama i sadašnjoj vezi ili ga iskreno zanima sve što se događa kod tebe, definitivno mu nedostaješ. Teško mu je govoriti o svojim osjećajima, ali nije mu teško osjećati.

Memories Frankie GIF from Memories GIFs

RIBE

Ribe su jedan od najemotivnijih i najromantičnijih znakova. Sjajna stvar u ovome je što se ne trebaš pitati nedostaješ li muškarcu u ovom znaku i što on točno osjeća, jer postoji velika vjerojatnost da ti je već rekao sve, više puta.

Ribe nikad ne skrivaju svoje osjećaje, pa ako mu nedostaješ, to će ti i reći.

Anthony Bourdain Open Book GIF from Anthonybourdain GIFs