Spremni na izdaju

Pet horoskopskih znakova koji će ti bez puno razmišljanja zabiti nož u leđa

Oni neće puno oklijevati prije nego izdaju blisku osobu

Pet horoskopskih znakova koji će ti bez puno razmišljanja zabiti nož u leđa

Postoji li stvarni razlog zašto neka osoba odabire zabiti nož i leđa druge osobe ili je to za neke osobe jednostavno lakša opcija? 

Kada doživiš izdaju, posljednja stvar koju želiš učiniti je napraviti korak unatrag i razmisliti o svom sljedećem potezu, zar ne? Osim ako se ne osvetimo kad druga osoba najmanje očekuje, skloni smo odmah reagirati na taj čin 'zabijanja noža u leđa'. To obično podrazumijeva komentare mržnje ili ledeno ignoriranje, ali svi se možemo složiti da nitko nije sretan nakon što doživi izdaju. 

Image

3 znaka da toksična osoba manipulira tobom (i što učiniti)


I, kako se onda nositi s ubodom u leđa od strane osobe za koju si mislila da joj možeš vjerovati? Je li to tako jednostavno kao da ih zauvijek makneš iz svog života? Nažalost, nije. Jednostavno zato što nemamo uvijek toliko sreće da se izvučemo iz situacije u kojoj više ne moramo vidjeti tu osobu. Dakle, reakcija puna mržnje ili osveta nije uvijek najbolji plan. Jedna stvar koju možeš učiniti je preusmjeriti tu ljutnju i frustraciju u nešto zdravije i kreativnije. Uvijek pomaže nešto što će ti razbiti misli, bila to tjelovježba, razgovor s bliskom osobom ili šetnja s psom. 

U skladu s tim, važno je razmisliti i o svom sljedećem potezu. Ako radiš s nekim tko ti je zabio nož u leđa, postoji li način da smanjiš vrijeme koje provodiš s tom osobom na poslu? Ako se radi o (nekad) bliskom prijatelju ili prijateljici, možda želiš razriješiti stvari prije nego što ih zauvijek makneš iz života.

Iako boli spoznaja da je osoba koju si poštovala ili u koja si imala povjerenja, sposobna učiniti tako nešto - važno je biti iskren prema sebi i prema njima, a ne pokušavati progutati svoje osjećaje vezane za situaciju pod tepih.  A kad je u pitanju astrologija, nekoliko je horoskopskih znakova za koje je najvjerojatnije da neće puno oklijevati prije nego izdaju blisku osobu...

POGLEDAJ VIDEO: Kako se nositi s kritikom i samokritikom?

OVAN

Ovan može biti vrlo odan horoskopski znak, ali kad je riječ o odluci da na prvo mjesto stavi sebe ili svoje prijatelje - vjerojatnije je da će stvari okrenuti u svoju korist, prije nego se držati odanosti

To ne znači da Ovan ne može biti dobar prijatelj ili partner, ali u nekim situacijama jednostavno mora biti na prvom mjestu, baš kao i u horoskopu.

Osim toga, Ovan je vrlo probitačan horoskopski znak. To znači da, kad mu/joj se pruži prilika da napreduje u životu, Ovan će to i učiniti bez puno razmišljanja, a ponekad će to uključivati i pokoji nož u leđa.  

shimmer fallback

BLIZANCI

Ako ti je netko zabio nož u leđa bez pokazivanja imalo emocija, onda su to Blizanci. Iako iznimke uvijek postoje, Blizanci su definitivno jedni od najdvoličnijih horoskopskih znakova i sjajni su glumci.

Drugim riječima, sjajni su u postavljanju dobrih odnosa, sve dok ne pronađu svoj put. Bez obzira jesi li ljubazna prema njima ili si im najveći neprijatelj, ništa im neće stajati na putu da dobe ono što žele. 

shimmer fallback

LAV

Prvo i najvažnije: Lav može biti sjajan prijatelj (i osoba). Ali Lav također može biti potpuni oportunist. Je li to loše? Nikako! No, kad se pojavi prilika za uspjeh, znači li to da će Lav voditi računa o tome što misle njegovi/njezini prijatelji? Nimalo.

Kao vatreni znak, Lav može biti vrlo agresivan i asertivan. Zna što sve treba učiniti kako bi bio/bila broj jedan u životu, i ne boji se zabiti pokoji nož u leđa dok se uspinje ljestvicom uspjeha. To ne znači da ne može biti i sjajan mentor i vođa, ali ovisno o okolnostima - može biti spreman na izdaju

shimmer fallback

ŠKORPION

Škorpion ima misterioznost i spletkarenje na svojoj strani, tako da je najbolje biti oprezan u njegovom/njezinom društvu. Ako nisi u njihovom najbližem krugu, gotovo da nemaš šanse znati točno za šta su sposobni

Čak se i oni koji misle da ih poznaju, mogu se iznenaditi kad pokažu svoje prave boje. Škorpion može biti vrlo odan prijatelj, ali također neće puno oklijevati oko zabijanja noža u leđa - pogotovo ako je uvjeren/a da je to dobra ideja

shimmer fallback

STRIJELAC

Strijelac može biti odličan prijatelj...ako mu/joj je to trenutno zgodno. Voli biti oko ljudi koji život čine lakšim ili uzbudljivijim. Ali kad naiđe na ljude koji su uzbudljiviji ili zanimljiviji, nema problema s tim da te potpuno izbaci iz svog života. 

Strijelac će ti zabiti nož u leđa nelojalnim ponašanjem ili kršenjem obećanja, a iako zvuči kao plitki izgovor, Strijelac se samo želi zabavljati u životu. Jednostavno nema vremena zamarati se brigama. 

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.