Suvereni vladari

Ova četiri horoskopska znaka najbolji su ljubavnici

Određeni horoskopski znakovi su šlag na torti kada se radi o seksu, a sigurno te zanima koji su najbolji horoskopski znakovi u krevetu

profimedia-0138494312.jpg

Sjajan seks često je rezultat prirodne kompatibilnosti dvoje ljudi, no čini se da određeni horoskopski znakovi imaju poseban dar za zadovoljavanje svojih partnera. Sigurno se pitaš koji su horoskopski znakovi najbolji u krevetu? Četiri se ističu među ostalima. Najsnažniji aspekti njihove osobnosti blistaju u najtamnijim, ali i najsjajnijim spavaćim sobama, a njihova pažljivost i strast stvaraju posebnu kemiju.

Image
Nepredvidljivi Uran

Vodenjak - godišnji horoskop 2021.: Čekaju te dobre prilike, ali moraš biti disciplinirana

Određeni horoskopski znakovi su šlag na torti kada se radi o seksu, a sigurno te zanima jesi li jedna od te slavne četvorke i zašto su oni tako posebni. Astrologija kaže da su oni bez daljnjega najbolji u krevetu. Pročitaj koji su najbolji horoskopski znakovi u krevetu i jesi li među njima:

Ribe

Neka te ne zavara nježna i naizgled mirna narav empatičnih Riba. Zbog tih osobina one nisu pasivne, već se mogu sinkronizirati s partnerovim potrebama. Ova vještina daje Ribama gotovo magičnu sposobnost da osjeća partnerove potrebe. Prirodno su privrženi i brzo prilagođavaju svoje ponašanje kako bi se druga strana osjećala ugodno.

Ribe će otkriti zbog čega je partner najviše osjetljiv ili zašto je ranjiv i nikako ovo neće iskoristiti, nego će pronaći način da se osjeća sigurno i lijepo. Ribe možda nisu uvijek najromantičniji partneri, možda neće napisati pjesmu, ali s njima će noći u spavaćoj sobi biti vatrene i nezaboravne.

Blizanci

Ovaj znak voli izazove i vrlo je zavodljiv, a mogao bi biti fantastičan ljubavnik iako ti se možda neće tako činiti na prvu. Možda je veza s njim počela malo nepredvidljivo, možda nisi znala što bi s njim. Njihova lakoća i bezbrižnost štiti njihovu osjetljivu stranu jer će "uletjeti" u požudu brže od bilo kojeg horoskopskog znaka. Zbog toga su tako izvrsni u krevetu.

Kod ovog znaka mogući ću svi zaokreti, a oni će te odvesti na vrtuljak užitka. Iako s njim možda nećeš znati što će se dogoditi kada vožnja stane, no sigurno je da će vožnja biti divlja!

Lav

Živahni i topli Lav ima magnetsku energiju koja će biti potpuno opojna za suprotnu stranu. Lav ima vrlo privlačnu karizmu uz koju će vrlo lako držati prijatelje i obitelj oko sebe, a kada je upotrijebe za romantični interes dokazat će da su među najboljima kada je strast u pitanju. Iako njihova strast može biti vrlo intenzivna na početku, kasnije će se partnerica osjećati dovoljno sigurno da oslobodi sve svoje inhibicije.

Lav bi se mogao odlučiti za kreativniji i teatralniji pristup predigri što na početku veze može biti čudno. No divlji pristup spavaćoj sobi bit će pravo osvježenje za partnera. Njegova partnerica treba se opustiti i eksperimentirati jer će dobro raspoloženi Lav uvijek biti u nju. Neka igre počnu.

Vaga

Poznato je da pripadnici ovog znaka sklapaju prijateljstva gdje god krenuli i sposobni su ostvariti vezu s gotovo svima koje upoznaju. Nije onda neobično da umjerene i velikodušne Vage mogu biti jako suosjećajne u spavaćoj sobi, ali i vrlo darežljive. Vaga će u potpunosti uživati kada zna da je njezin partner zadovoljan. Vage baš nisu najsretnije kada trebaju donijeti odluke, pa neće nužno preuzeti inicijativu. No ako od partnera dobije detaljne upute ili prijedlog, s oduševljenjem će uslišiti sve želje.

Vaga je uvijek u potrazi za ravnotežom. Tijekom intimnog putovanja, Vage će se potruditi kako bi vaše iskustvo bilo što potpunije, uvijek žele da se partner osjeća dobro. Kad to postignu, nikad im nemoj zaboraviti zahvaliti i razmisli što one žele.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.