Moć brojeva

Danas je najsretniji dan u mjesecu: Evo što nam donosi 4.4.

Ako postoji dan kao stvoren za manifestaciju, to je današnji! Evo zašto je 4. travnja tako moćan datum, ali i zašto slovi kao najsretniji dan u mjesecu

337018024_154332967273104_3122627722554040692_n.png

Sudeći prema svim astrološkim prognozama, travanj bi trebao biti nevjerojatno intenzivan period, jer osim što nam donosi prvi ovogodišnji superpun Mjesec, čeka nas i drugi ovogodišnji retrogradni Merkur koji će posebno uzdrmati stvari krajem mjeseca.

Image
Mjesečna prognoza

Mjesečni horoskop za travanj 2023. - stiže izazovni period, od punog Mjeseca do retrogradnog Merkura

Srećom, krenut ćemo s dobrim vijestima jer je prema numerologiji, 4. travnja 2023. slovi kao najsretniji dan u ovom mjesecu. Ovaj zrcalan datum u kojem vlada magičan niz broja 4 donosi nam puno pozitivne energije.

Broj četiri u numerologiji označava stabilnost i snagu, a zrači s nevjerojatnim osjećajem praktičnosti. Na današnji dan doživjet ćemo dvostruku dozu te energije koja je u savršenom skladu s astrološkim događanjima, kao i s duhovnim značenjem datuma.

Evo zašto je 4. travnja sretan dan prema numerologiji, ali i kako možeš usmjeriti ovu discipliniranu energiju da bi se oslobodila loših navika i ostala stajati čvrsto na zemlji usred svih promjena.

Numerologija iza datuma 4.4.

"Četiri je broj stabilnosti, sigurnosti, snage i temelja", kaže numerologinja Jasmine Wolfe za Bustle. Postoji razlog zašto stol ili stolica imaju četiri noge koje im daju čvrst temelj - upravo takvu snagu ovaj broj stvara. U numerologiji, broj četiri predstavlja utemeljenu, pragmatičnu i logičnu energiju.

Kada je riječ o stvaranju života kakvog želimo, osobine broja četiri mogu nam pomoći da pronađemo svoje uporište i izgradimo čvrste temelje za naše želje, snove i planove. "Svatko treba drugačiju vrstu stabilnosti, bilo da je emocionalna, mentalna, fizička, duhovna ili društvena, a kada imamo čvrste temelje u svom životu na koje se možemo osloniti, sposobni smo stvoriti nešto trajno i smisleno", objašnjava numerologinja.

Budući da numerološka magija ovog datuma udvostručuje učestalost broja četiri, imat ćemo još više njegove moćne, prizemne energije s kojom se možemo uskladiti. Osim toga, današnji datum će nam također pomoći da iskoristimo univerzalnu sretnu frekvenciju broja osam. "To je zato što je 4+4=8, a osam je broj manifestacije, energije, karme, ciklusa, obrazaca i moći", kaže Wolfe.

shimmer fallback

Kako iskoristiti današnju energiju na najbolji mogući način?

Najbolji način da preneseš numerološku magiju 4. travnja je da je iskoristiš da postaneš više prizemljenija te da razbistriš svoj um, bilo da se radi o dugoj šetnji, meditaciji ili pisanju dnevnika. Numerologinja ističe da baš danas trebaš razmisliti o svojim ciljevima, planovima i željama jer na današnji dan mogla bi napokon osjetiti što trebaš poduzeti kako bi ostvarila svoje snove.

"Četvrti dan travnja uvijek će biti odličan dan za manifestaciju i odvikavanje od loših navika", kaže Wolfe. Ovo je dan koji te potiče da ti postane ugodno kad su u pitanju tvoja uvjerenja, da otpustiš ono što ti više ne služi i da prizoveš ono što želiš.

Današnji datum također označava dan ponovnog rođenja i novih početaka. "Dani koji imaju energiju broja osam uvijek će biti izvrsni za manifestaciju, jer ćemo svi biti iskorišteni u moći ovog broja", kaže Wolfe. "Zamislite samo kako je osmica okrenuta na stranu zapravo simbol beskonačnosti, koji nam pokazuje da se sve što se iznese u svijet reciklira i ponovno vraća."

Dakle, budi posebno pažljiva da zaštitiš svoju energiju 4. travnja, ali i da vježbaš postavljanje granica dok istovremeno dolaziš u dodir sa svojim unutarnjim željama. Ako postoji dan kao stvoren za manifestaciju, to je današnji!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.