Zvjezdanova prognoza

Mjesečni horoskop za lipanj: Pomrčina Sunca donosi prepreke

Vrijeme je za mjesečni horoskop za lipanj 2021. Pročitaj što naš Zvjezdan kaže za svaki horoskopski znak

Mjesečni horoskop - lipanj 2021.
Foto: Profimedia.hr

Ovomjesečna pomrčina Sunca je veoma konfuzna, zbog čega treba uložiti napor u zadržavanje koncentracije, jer će obilježiti idućih šest mjeseci. Situaciju otežava i želja za većom osobnom slobodom, pod pritiskom ograničenja koja uz puno truda možeš postupno razgraditi.

OVAN

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne slobode (kod tebe u vezi prihoda) i društvenih ograničenja. Kako je Saturn retrogradan, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed.

Merkur je retrogradan u svojim Blizancima, pa će biti puno problema u komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.).

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost razmišljanja, ideja i komunikacija u sljedećih šest mjeseci. U nezgodnom je aspektu s Neptunom i spoju s Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka. Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne.

Venera ulazi u Raka (2.), zbog čega ćeš se najbolje osjećati kod kuće i uljepšavati dom, primati goste ili se ugodno družiti s najbližima. Mars je od 11. u Lavu, pa ti je naglašena kreativnost i želja za ljubavnim užicima.

Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja pokazuju koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz zone komunikacija odlično se druži sa Saturnom (2.-4.), pa možeš postaviti i izraditi svoje ciljeve, možda nešto u vezi doma jer ti otud pomaže Venera. U kontaktu s Jupiterom, ovo su dani optimizma, uspjeha, sreće i dobrog raspoloženja zbog nečeg što si uspjela ostvariti i što te ispunjava i veseli. No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena. Osloni se na trostruku provjeru podataka, a radije izbjegavaj važne odluke do pred kraj mjeseca.

Oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge ili situaciju na poslu nailazi na veliki otpor: ili ćeš ogromnim naporom ostvariti uspjeh ili će prepreke učiniti da odustaneš. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); snažno želiš promijeniti svoje prihode ili obrnuto – nedovoljna sredstva čine ostvarenje nekog cilja izrazito teškim.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) neke tvoje ideje stavljaju na kušnju. Lako je moguće da otežana komunikacija i razmišljanje obilježe sljedećih pola godine, kreneš li u projekt koji nema velikih izgleda na uspjeh, osim ako uložiš poseban napor u kojem ćeš odbaciti iluzije i realno postaviti stvari. Ovo je vrlo izazovna pomrčina.

Od 11., energični Mars je u Lavu pa se s puno žara bacaš u pokazivanje svoje kreativne strane. Ovaj tranzit obilježava i želja za ljubavnim užicima, posvećivanje djeci ili sportu. Spremna si na rizike i uspjehe. Neki iznenadni ljubavni kontakt može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Alternativno, može označavati iznenadni priljev novca. Sunce i Neptun potiču tvoju maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se iluzija (13.-14.). Od 20. Jupiter kreće u retrogradni hod, pa ćeš morati revidirati važan cilj i u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, a tada se okrećeš poslovima u domu i članovima obitelji, u čemu ti pomaže i ljupka Venera. Najviše topline i ljubavi dobivaš kod kuće. Najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam (umjeren), pa ipak nalaziš načina za reorganizaciju važnih ciljeva. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a razmišljanje postaje bistrije.

Venera i Pluton upozoravaju na moguću ljubomoru ili zavist kod kuće ili na poslu: možda netko od ukućana želi više tvog vremena (ili ima neke druge sumnje), ili na poslu nisu svi zadovoljni tvojim dobrim statusom. Čuvaj se zlih jezika. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o kulminaciji poslovne teme (24.).

Od 27., Venera je u zoni ljubavi, pa se možeš prepustiti najljepšim emocijama i užicima sa sadašnjim partnerom ili naći nekog novog jer zračiš zavodljivim šarmom.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

BIK

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne slobode i poslovnih ograničenja zbog društvenih okolnosti. Kako je Saturn retrogradan, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed.

Merkur je retrogradan u svojim Blizancima, pa će biti puno problema u komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.). Kod tebe se to odvija u zoni osobnih financija, stoga ne ulazi u nepotrebne troškove.

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost razmišljanja, ideja i komunikacija u sljedećih šest mjeseci. U nezgodnom je aspektu s Neptunom i spoju s Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka kad je riječ o novcu i prihodima. Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne.

Venera ulazi u Raka (2.), zbog čega ćeš biti bolje raspoložena i lako ćeš ostvarivati kontakte s okolinom zbog svog neodoljivog šarma; možda ćeš upoznati interesantnu osobu. Mars je od 11. u Lavu, pa si veoma aktivna i u privatnim poslovima, te oko doma i obitelji.


Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz zone novca i prihoda odlično se druži sa Saturnom u polju posla (2.-4.), pa možeš postaviti i izraditi svoje ciljeve. Tvoja Venera u sjajnom kontaktu s Jupiterom donosi optimizam, uspjeh, sreću i dobro raspoloženje zbog ostvarenja neke ideje ili suradnje s prijateljem. No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena kad su u pitanju novci. Osloni se na trostruku provjeru podataka, a radije izbjegavaj važne odluke do pred kraj mjeseca.

Oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge ili okolnosti nailazi na veliki otpor: ili ćeš ogromnim naporom ostvariti uspjeh ili će prepreke učiniti da odustaneš, a riječ je o temama obrazovanja, stranih zemalja ili pravnih poslova. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); snažno želiš promijeniti svoju karijeru (možda i posao), no brojne prepreke čine taj cilj izrazito upitnim.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) neke tvoje želje stavljaju na kušnju. Lako je moguće da financije obilježe sljedećih pola godine, kreneš li u projekt koji nema velikih izgleda na uspjeh, osim ako uložiš poseban napor u kojem ćeš odbaciti iluzije i realno postaviti stvari. Ovo je vrlo izazovna pomrčina.

Od 11., energični Mars je u Lavu pa se s puno žara bacaš na obavljanje privatnih poslova, radova u domu i odnosa s najbližima. Neki iznenadni ljubavni kontakt može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Alternativno, može označavati i sjajnu ideju. Sunce i Neptun potiču tvoju maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se iluzija oko zarade (13.-14.). Od 20. Jupiter kreće u retrogradni hod, pa ćeš morati revidirati važan cilj i u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, a tada se okrećeš komunikacijama, idejama i stjecanju vještina, u čemu ti pomaže i ljupka Venera. Predstavljaš se kao šarmantna i ugodna osoba, a najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam (umjeren), pa ipak nalaziš načina za reorganizaciju važnih ciljeva. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a financijska situacija postaje bistrije.

Venera i Pluton upozoravaju na moguću ljubomoru pa se trebaš čuvati tračeva. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o kulminaciji neke dugoročne vizije ili si zauzeta ispitnim rokovima (24.).

Od 27., Venera je u zoni doma i obitelji, pa najviše topline i ljubavi dobivaš kod kuće u druženju s najbližima ili u primanju gostiju.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

BLIZANCI

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne slobode i ograničenja u vezi obrazovanja, putovanja, stranih zemalja i pravnih poslova. Kako je Saturn retrogradan, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed.

Tvoj Merkur je retrogradan u svojim Blizancima, pa će biti puno problema u komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.). Pripazi na ono što govoriš, kako ne bi požalila ili bila potpuno krivo shvaćena.

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost razmišljanja, ideja i komunikacija u sljedećih šest mjeseci u tvojim osobnim odlukama i započinjanju novog puta. U nezgodnom je aspektu s Neptunom i spoju s Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka kad je riječ o karijeri i profesionalnim aktivnostima. Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne; možda ti se neka ponuda za posao čini primamljivom, ali bi se mogla pokazati pogrešnom.

Venera ulazi u Raka (2.), zbog čega su ti osobne financije bolje aspektirane, a dobivat ćeš i komplimente i manje bonuse. Mars je od 11. u Lavu, pa ti je um veoma aktivan, a žustro nastojiš svima objasniti svoje stavove.


Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja pokazuju koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz tvog znaka odlično se druži sa Saturnom (2.-4.), pa možeš postaviti i izraditi svoje dugoročne ciljeve, možda nešto u vezi novca jer ti otud pomaže Venera. U kontaktu s Jupiterom, ovo su dani optimizma, uspjeha, sreće i dobrog raspoloženja zbog profesionalnog uspjeha. No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je tvoj Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena. Osloni se na trostruku provjeru podataka, a radije izbjegavaj važne odluke do pred kraj mjeseca. Ne prepuštaj se sanjarenju.

Oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge ili okolnosti u financijskim obavezama nailazi na veliki otpor: morat ćeš uložiti ogroman napor za svladavanje prepreka. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); unutarnji nemir stvara se jer se čini da te teškoće jako pritišću. Možda je riječ o obrazovanju, poslu s inozemstvom ili izdavaštvom ili općenito s dugoročnim životnim planom.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) zbiva se u Blizancima i zato je za tebe posebno važna. Moraš donijeti važnu odluku, možda u vezi karijere i posla, a nisi potpuno sigurna je li to prava odluka ili bi se moglo kasnije pokazati da nisi sve dobro znala. Uloži poseban napor u kojem ćeš odbaciti iluzije i dobro proučiti sve detalje jer nešto može izgledati bolje nego je. Ovo je vrlo izazovna pomrčina.

Od 11., energični Mars je u Lavu pa ti je um aktivan i brz, više se krećeš i obavljaš pozive, dopise, učiš i ulaziš u rasprave. Neki iznenadni ljubavni kontakt može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Alternativno, može označavati iznenadni priljev novca. Sunce i Neptun potiču tvoju maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se iluzija (13.-14.). Od 20. Jupiter kreće u retrogradni hod, pa ćeš morati revidirati poslovni cilj i u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, a tada se potpuno okrećeš novčanim poslovima, u čemu ti pomaže i ljupka Venera. Najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam (umjeren), a može odlično utjecati na tvoja primanja. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda tvog misaonog vladara Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a razmišljanje postaje bistrije. Sada ćeš jasnije vidjeti stanje stvari, ponovo sagledati činjenice i lakše donositi odluke.

Venera i Pluton upozoravaju na moguću ljubomoru ili strast kad je u pitanju zarada: nemoj zagristi u novčane obaveze više nego što možeš podmirivati; ovo se može odnositi i na emocionalne odnose. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o kulminaciji jedne teme dijeljenih financija (24.).

Od 27., Venera je u zoni komunikacija, pa šarmiraš sve oko sebe u kontaktima i imaš prilike upoznati interesantne osobe.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati. 

RAK

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne slobode u postavljanju i ostvarenju ciljeva i financijskih ograničenja zbog društvenih okolnosti. Kako je Saturn retrogradan, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed.

Merkur je retrogradan u svojim Blizancima, pa će biti puno problema u komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.). Puno ćeš razmišljati nasamo, ali si konfuzna, a čuvaj se i tračeva.

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost razmišljanja, ideja i komunikacija u sljedećih šest mjeseci. U nezgodnom je aspektu s Neptunom i spoju s Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka. Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne, ali se ne oslanjaj na intuiciju.

Venera ulazi u Raka (2.), zbog čega ćeš biti bolje raspoložena i lako ćeš ostvarivati kontakte s okolinom zbog svog šarma; ovo je vrijeme za tretman uljepšavanja i nabavu nove garderobe. Mars je od 11. u Lavu, pa si veoma aktivna i u nalaženju novih izvora prihoda, no čuvaj se velikih troškova.


Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja pokazuju koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz zone skrivenog i psihološke stabilnost odlično se druži sa Saturnom (2.-4.), pa možeš postaviti organizirati svoje financijske obveze ili emocionalno-intimne odnose jer ti otud pomaže Venera; možda je u pitanju netko iz prošlosti ili imaš tajnu želju. U kontaktu s Jupiterom, donosi dane optimizma, uspjeha, sreće i dobrog raspoloženja zbog nečeg što si uspjela ostvariti i što te ispunjava i veseli. No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena. Maštanje je korisno jer možeš vidjeti različite perspektive, ali se osloni na trostruku provjeru podataka i izbjegavaj važne odluke do pred kraj mjeseca.

Mars je do 10. u tvom znaku, što te čini energičnom i željnom akcije, a oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge (poslovnog ili privatnog partnera?) nailazi na veliki otpor: ili ćeš ogromnim naporom ostvariti uspjeh ili će prepreke učiniti da odustaneš; dobro procijeni svoje mogućnosti. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); financijska ograničenja utječu na ostvarenje najdražih ciljeva, pa ćeš morati pokazati svoju inventivnu stranu.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) u fokus stavljaju tvoju psihološku stabilnost. Moguće je i da je riječ o okolnostima na koje nemaš utjecaj, pa ti drugi stvaraju probleme, tajno i iza leđa, a utječe na tvoju budućnost. Možda je u pitanju i obrazovanje (ispiti!) ili neki posao s inozemstvom. Odbaci iluzije i realno postavi stvari. Ovo je vrlo izazovna pomrčina.

Od 11., energični Mars je u Lavu pa energiju usmjeravaš na pitanje zarade, a kreativan pristup može donijeti i nove izvore, ali se čuvaj i nekog većeg troška. Venera je od 2. u tvom znaku, što te čini veoma šarmantnom i zavodljivom, a neki iznenadni ljubavni kontakt (pri izlasku) može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Sunce i Neptun potiču tvoju maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se iluzija (13.-14.). Od 20. Jupiter kreće u retrogradni hod, pa ćeš morati revidirati neke poslove u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, a tada započinje tvoje doba, u čemu ti pomaže i ljupka Venera. Smanjuje se konfuzija i podiže raspoloženje i razina energije, a najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam, pa ipak nalaziš načina za širenje svojih horizonata. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a razmišljanje postaje bistrije. Sad sve vidiš jasnije.

Venera i Pluton upozoravaju na moguću ljubomoru u najvažnijem odnosu, partnerovu ili tvoju. Strast je jaka pa je bolje iskoristiti je negdje drugdje. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o kulminaciji situacije u važnom odnosu, privatnom ili poslovnom (24.).

Od 27., Venera je u svojoj zoni novca, a kako je ovo tvojih rođendanskih mjesec dana, primat ćeš poklone i komplimente, a možda i neki bonus.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

LAV

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne slobode u partnerstvu i važnim odnosima te poslovnih ograničenja. Kako je Saturn retrogradan, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed.

Merkur je retrogradan u svojim Blizancima, pa će biti puno problema u komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.). Kod tebe se to odvija u zoni najvažnijih ciljeva, prijatelja i društvenih aktivnosti.

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost razmišljanja, ideja i komunikacija u postavljanju ciljeva u sljedećih šest mjeseci. U nezgodnom je aspektu s Neptunom i spoju s Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka kad je riječ o novcu (kreditima) i svim dijeljenim resursima. Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne.

Venera ulazi u Raka (2.), zbog čega ćeš biti bolje psihološki raspoložena i najradije ćeš provoditi vrijeme u zagrljaju daleko od svačijih očiju; možda ti se javi netko iz prošlosti. Mars je od 11. u tvom Lavu, pa si veoma aktivna u svim osobnim projektima i puna energije.


Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja pokazuju koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz zone planova i ciljeva, te prijatelja i društvenih aktivnosti odlično se druži sa Saturnom u polju partnerstva (2.-4.), pa možete zajedno postaviti i izraditi svoje ciljeve, a i zasladiti svoj odnos jer iz zone skrivenog pomaže Venera. U kontaktu s Jupiterom, Venera donosi nekoliko dana optimizma, uspjeha, sreće i dobrog raspoloženja zbog financijske teme ili stabilne emocionalne potpore. No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena. Osloni se na trostruku provjeru podataka kad je riječ o planovima, a radije izbjegavaj važne odluke do pred kraj mjeseca.

Oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge ili situaciju na radnom mjestu nailazi na veliki otpor: ili ćeš ogromnim naporom ostvariti uspjeh ili će prepreke učiniti da odustaneš. Ovo je period kad je i psihološki nemir veoma velik. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); sve je vezano uz tvoje profesionalne napore i važan odnos koji izgleda ograničavajući, a ti želiš brži napredak. Morat ćeš uložiti sve svoje sposobnosti za prevladavanje prepreka.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) neke tvoje ideje stavljaju na kušnju. Lako je moguće da otežana komunikacija i razmišljanje obilježe sljedećih pola godine, kreneš li u projekt koji nema velikih izgleda na uspjeh, osim ako uložiš poseban napor u kojem ćeš odbaciti iluzije i realno postaviti stvari. Ovo je vrlo izazovna pomrčina, a povezana je s nejasnoćama u vezi financijskih obveza i dijeljenih resursa.

Od 11., energični Mars je u tvom Lavu pa si nabijena energijom i s puno žara bacaš u pokazivanje svoje kreativne strane u svim osobnim projektima. Jači su ti i fizički apetiti, spremnija si na rizike i samostalni rad. Neki iznenadni ljubavni kontakt može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Alternativno, može označavati neočekivanu pomoć na poslu. Sunce i Neptun potiču tvoju maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se iluzija (13.-14.). Od 20. Jupiter kreće u retrogradni hod, pa ćeš morati revidirati važan financijski posao i u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, a tada se trebaš malo povući i smiriti te analizirati sve što si napravila u prethodnih godinu dana, u čemu ti pomaže i ljupka Venera u zoni psihologije. Najbolje se osjećaš kod kuće, iako te Mars čini aktivnijom nego je to običaj u ovo vrijeme. Najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam (umjeren), pa ipak nalaziš načina za reorganizaciju dijeljenih resursa, ali se možeš prepustiti i emocionalnoj stabilizaciji i intimnim aktivnostima. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a razmišljanje postaje bistrije. Bolje vidiš svoje ciljeve, a i ako si imala nesporazume s prijateljem, sada je sve jasnije.

Venera i Pluton upozoravaju na moguću ljubomoru ili zavist, možda i na radnom mjestu: možda nisu svi zadovoljni tvojim dobrim statusom. Čuvaj se i ogovaranja. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o kulminaciji nekog radnog projekta (24.).

Od 27., Venera je u tvom znaku, pa zračiš posebnim, zavodljivim šarmom i željna si davanja i primanja ljubavi. Ovo je dobro vrijeme da potrošiš na tretman uljepšavanja ili novu garderobu.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

DJEVICA

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne slobode i težih radnih uvjeta i ograničenja zbog društvenih okolnosti, povezanih s dugoročnom vizijom i poslovima s inozemstvom ili izdavaštvom. Kako je Saturn retrogradan, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed.

Merkur je retrogradan u Blizancima, pa će biti puno problema u poslovnim komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.). Kod tebe se to odvija u zoni karijere, zato budi posebno pažljiva s podacima.

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost razmišljanja, ideja i komunikacija u sljedećih šest mjeseci u vezi profesionalnih aktivnosti; možda su okolnosti na poslu ili zdravstveni problemi uzrokom problema u karijeri. U nezgodnom je aspektu s Neptunom te je spoju s tvojim Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka . Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne.

Venera ulazi u Raka (2.), zbog čega ćeš biti bolje raspoložena u društvu prijatelja i pri izlascima; možda ćeš upoznati interesantnu osobu. Mars je od 11. u Lavu, što tvoju psihu čini nemirnom, a moguće je izranjanje potisnutih frustracija na površinu.


Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja pokazuju koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz zone karijere i profesionalnih aktivnosti odlično se druži sa Saturnom u polju rada (2.-4.), pa možeš ostvariti solidan napredak, možda u vezi najvažnijih planova jer ti otud pomaže Venera. U kontaktu s Jupiterom u sektoru najvažnijih odnosa i veza, ovo su dani optimizma, uspjeha, sreće i dobrog raspoloženja zbog nečeg što si uspjela ostvariti i što te ispunjava i veseli, a možda ti u svemu pomaže i neki prijatelj. No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je tvoj Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena. Osloni se na trostruku provjeru podataka, a radije izbjegavaj važne odluke do pred kraj mjeseca. Posebno pazi na partnerstva (privatna i poslovna) jer bi mogla biti žrtvom iluzija ili nečije prijevare.

Oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge u ljubavi ili prijateljskim odnosima nailazi na veliki otpor: ili ćeš ogromnim naporom ostvariti uspjeh ili će prepreke učiniti da odustaneš; to se može odnositi i na kreativne napore i najvažnije ciljeve. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); snažno želiš promijeniti svoju dugoročnu perspektivu, a radna opterećenja čine ostvarenje nekog cilja izrazito teškim. Saturn je u polju zdravlja, pa te možda muči i neki kronični zdravstveni problem.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) neke tvoje poslovne ideje stavljaju na kušnju. Lako je moguće da otežana komunikacija i razmišljanje obilježe sljedećih pola godine, kreneš li u projekt koji nema velikih izgleda na uspjeh, osim ako uložiš poseban napor u kojem ćeš odbaciti iluzije i realno postaviti stvari. Ovo je vrlo izazovna pomrčina u kojoj su veoma bitni odnosi s važnim partnerom.

Od 11., energični Mars je u Lavu pa si psihološki veoma nemirna ili te muče stvari na koje nemaš utjecaj. Neki iznenadni ljubavni kontakt pri izlasku može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Alternativno, može označavati kupnju ili dobitak u vezi inozemstva ili izdavaštva. Sunce i Neptun potiču tvoju poslovnu maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se iluzija (13.-14.). Od 20. Jupiter kreće u retrogradni hod, pa ćeš morati revidirati važno partnerstvo i u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, a tada se okrećeš društvenim aktivnostima, prijateljima i radu na planovima, u čemu ti pomaže i ljupka Venera. Prijatelji su sada izvor zabave i ugodnog druženja. Najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam (umjeren), pa ipak nalaziš načina za reorganizaciju važnih ciljeva. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a razmišljanje postaje bistrije. Sad jasnije vidiš koje poslovne odluke trebaš donijeti.

Venera i Pluton upozoravaju na moguću ljubomoru u vezi ili s prijateljima; nesigurnost može biti uzrokom. Ne upuštaj se u tračeve. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o važnosti rješavanja nekog kreativnog projekta ili situacije u ljubavnom odnosu (24.).

Od 27., Venera je u zoni skrivenog, pa se možda upuštaš u neku tajnu vezu ili ti se javlja netko iz prošlosti.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

VAGA

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne slobode u ljubavi ili kreativnom izražavanju i financijskih ograničenja zbog društvenih okolnosti. Kako je Saturn retrogradan, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed.

Merkur je retrogradan u svojim Blizancima, pa će biti puno problema u komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.). Kod tebe se to odvija u zoni putovanja, pa je bolje izbjegavati ih.

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost razmišljanja, ideja i komunikacija u sljedećih šest mjeseci. U nezgodnom je aspektu s Neptunom i spoju s Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka kad je riječ o obrazovanju ili poslovima s inozemstvom. Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne.

Venera ulazi u Raka (2.), zbog čega ćeš imati naklonost nadređenih i lakše ostvarivati projekte. Mars je od 11. u Lavu, pa si veoma aktivna u ostvarenju ciljeva, ali više i izlaziš i družiš se s prijateljima.


Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja pokazuju koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz zone obrazovanja i poslova s inozemstvom odlično se druži sa Saturnom u sektoru kreativnosti i ljubavi (2.-4.), pa možeš postaviti i izraditi svoje ciljeve, možda nečim u vezi posla jer ti otud pomaže Venera. U kontaktu s Jupiterom, ovo su dani optimizma, uspjeha, sreće i dobrog raspoloženja zbog nečeg što si uspjela ostvariti i što te ispunjava i veseli. No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena. Osloni se na trostruku provjeru podataka, a radije izbjegavaj važne odluke do pred kraj mjeseca. Putovanja se ne preporučuju ili dobro provjeri sve aranžmane, naročito ako je sve vezano uz posao.

Oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge, na poslu ili kod kuće, nailazi na veliki otpor: ili ćeš ogromnim naporom ostvariti uspjeh ili će prepreke učiniti da odustaneš. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); želiš ostvariti kreativni projekt, ali financijski zahtjevi čine ostvarenje cilja izrazito teškim.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) neke tvoje ideje stavljaju na kušnju. Lako je moguće da otežana komunikacija i razmišljanje obilježe sljedećih pola godine, kreneš li u projekt koji nema velikih izgleda na uspjeh, osim ako uložiš poseban napor u kojem ćeš odbaciti iluzije i realno postaviti stvari. Ovo je vrlo izazovna pomrčina, a odnosi se na napore u obrazovanju i sve vezano uz inozemstvo.

Od 11., energični Mars je u Lavu pa se s puno žara bacaš na ostvarenje zacrtanih ciljeva, a više i izlaziš i družiš se s prijateljima. Neki iznenadni ljubavni kontakt može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Alternativno, odnosi se na iznenadni priljev novca u vezi posla. Sunce i Neptun potiču tvoju maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se iluzija (13.-14.). Od 20. Jupiter kreće u retrogradni hod, pa ćeš morati revidirati važan radni cilj i u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, a tada se potpuno okrećeš poslu, u čemu ti pomaže i tvoja ljupka Venera. Sada su ti pretpostavljeni naklonjeni pa iskoristi to za napredak. Najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam (umjeren), pa ipak nalaziš načina za reorganizaciju i uspjeh u poslu. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a razmišljanje postaje bistrije. Sada možeš donijeti važne odluke.

Venera i Pluton upozoravaju na moguću ljubomoru ili zavist kod kuće ili na poslu: možda netko od ukućana želi više tvog vremena (ili ima neke druge sumnje), ili na poslu nisu svi zadovoljni tvojim dobrim statusom. Čuvaj se zlih jezika. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o kulminaciji jedne situacije u domu (24.).

Od 27., Venera je u zoni društvenih aktivnosti, pa se možeš prepustiti izlascima i druženju s bliskim osobama, a pritom ćeš možda naići i na nekog veoma privlačnog.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

ŠKORPION

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne slobode kod kuće i unutar obitelji i odnosa u najvažnijem odnosu. Kako je Saturn retrogradan, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed. Nekim Škorpionima je veza na kušnji.

Merkur je retrogradan u svojim Blizancima, pa će biti puno problema u komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.). Kod tebe se to odvija u zoni emocionalne potpore, dijeljenih i financijskih resursa, zbog problema u partnerskim odnosima.

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost razmišljanja, razgovora, ideja i komunikacija u sljedećih šest mjeseci. U nezgodnom je aspektu s Neptunom i spoju s Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka kad je riječ o ljubavi, svemu što dijeliš s partnerom i emocionalnoj potpori. Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne.

Venera ulazi u Raka (2.), zbog čega ćeš biti bolje raspoložena i lako ćeš ostvarivati kontakte s okolinom zbog svog neodoljivog šarma; možda ćeš upoznati interesantnu osobu, a ovo je dobro vrijeme i za putovanje. Mars je od 11. u Lavu, pa si veoma aktivna i u profesionalnim aktivnostima i želiš pokazati za što si sposobna samostalnim radom.


Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja pokazuju koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz zone doma i obitelji odlično se druži sa Saturnom (2.-4.), pa možeš postaviti i izraditi svoje financijske ciljeve, možda nešto u vezi dugoročne perspektive jer ti otud pomaže Venera. U kontaktu s Jupiterom, ovo su dani optimizma, uspjeha, sreće, dobrog raspoloženja i naročito ljubavi zbog nečeg što si uspjela ostvariti i što te ispunjava i veseli (možda kreativni projekt). No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena. Osloni se na trostruku provjeru podataka, a radije izbjegavaj važne financijske odluke do pred kraj mjeseca.

Oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge nailazi na veliki otpor: ili ćeš ogromnim naporom ostvariti uspjeh ili će prepreke učiniti da odustaneš. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); snažno želiš promijeniti odnose u najvažnijem partnerstvu – ali netko u obitelji ili stambena situacija čine ostvarenje cilja izrazito teškim.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) neke tvoje ideje stavljaju na kušnju. Lako je moguće da otežana komunikacija i razmišljanje obilježe sljedećih pola godine, kreneš li u projekt koji nema velikih izgleda na uspjeh, osim ako uložiš poseban napor u kojem ćeš odbaciti iluzije i realno postaviti stvari. Ovo je vrlo izazovna pomrčina, a vezana je uz obrazovanje ili poslove s inozemstvom.

Od 11., energični Mars je u Lavu pa se s puno žara bacaš u pokazivanje svojih jedinstvenih poslovnih sposobnosti. Spremna si na kreativne rizike i uspjehe. Neki iznenadni ljubavni kontakt može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Sunce i Neptun potiču tvoju kreativnu ili ljubavnu maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se iluzija (13.-14.). Od 20. Jupiter kreće u retrogradni hod, pa ćeš morati analizirati ljubavni odnos i u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, a tada se okrećeš dugoročnoj viziji, obrazovanju i pravnim poslovima, u čemu ti pomaže i ljupka Venera. Najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam (umjeren), pa ipak nalaziš načina za reorganizaciju važnih ciljeva, a može biti vezano uz inozemstvo ili obrazovanje. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a razmišljanje postaje bistrije. Sada vidiš kakve financijske odluke trebaš donijeti.

Venera i Pluton (23.-24.) upozoravaju na moguću ljubomoru ili nečiju zavist: strast pokaži na drugom mjestu. Čuvaj se ogovaranja. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o kulminaciji važne ideje i značaju komunikacija (24.).

Od 27., Venera je u zoni karijere, pa možeš iskoristiti naklonost šefova i bolje uvjet na poslu za napredak.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

STRIJELAC

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne slobode i situacije na radnom mjestu zbog društvenih okolnosti. Kako je Saturn retrogradan, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed.

Merkur je retrogradan u svojim Blizancima, pa će biti puno problema u komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.). Kod tebe se to odvija u zoni partnerstva, stoga ne ulazi u nepotrebne konflikte.

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost odnosa s partnerom (privatnim ili poslovnim) u sljedećih šest mjeseci. U nezgodnom je aspektu s Neptunom i spoju s Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka kad je riječ o novcu i prihodima. Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne. Povezana je i tema doma, obitelji i nekretnine, pa ako nešto kupuješ ili iznajmljuješ, budi veoma oprezna.

Venera ulazi u Raka (2.), zbog čega intimni odnosi postaju slađi, a sređuje se i situacija u dijeljenim financijama. Mars je od 11. u Lavu, pa si veoma aktivna u poslovima s inozemstvom (putovanje?), kulturnim i obrazovnim temama.


Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja pokazuju koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz zone najvažnijih partnerstava odlično se druži sa Saturnom (2.-4.), pa možeš smisliti dobre ideje, možda nešto u vezi dijeljenih financija jer ti otud pomaže Venera. U kontaktu s tvojim Jupiterom, Venera donosi dane optimizma, uspjeha, sreće i dobrog raspoloženja zbog nečeg što si uspjela financijski ostvariti i što te ispunjava i veseli. No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena. Osloni se na trostruku provjeru podataka, a radije izbjegavaj važne odluke do pred kraj mjeseca. Komunikacija s važnim osobama je najveća žrtva ovog aspekta.

Oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge ili novčane poslove nailazi na veliki otpor: ili ćeš ogromnim naporom ostvariti uspjeh ili će prepreke učiniti da odustaneš. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); snažno želiš nametnuti svoje ideje na poslu, ali idejno je posao veoma zahtjevan.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) najvažniji partnerski odnos stavlja na kušnju. Lako je moguće da otežana komunikacija i razmišljanje obilježe sljedećih pola godine, kreneš li u projekt koji nema velikih izgleda na uspjeh, osim ako uložiš poseban napor u kojem ćeš odbaciti iluzije i realno postaviti stvari. Ovo je vrlo izazovna pomrčina, a vezana je i uz dom i obitelj, pa će neke Strelice imati problema u braku.

Od 11., energični Mars je u Lavu pa se s puno žara bacaš na obrazovanje, širenje kulturnih horizonata, a i neko putovanje može biti na rasporedu. Neki iznenadni ljubavni kontakt može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Alternativno, može označavati iznenadni priljev novca. Sunce i Neptun potiču tvoju maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se iluzija (13.-14.); neke od vas imaju problematičnu situaciju s roditeljem. Od 20. tvoj Jupiter kreće u retrogradni hod, pa ćeš morati revidirati obiteljske odnose ili situaciju s domom i u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, a tada se okrećeš financijskim poslovima, ali i intimnim zadovoljstvima, u čemu ti pomaže i ljupka Venera. Najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam (umjeren), pa ipak nalaziš načina za reorganizaciju važnih ciljeva. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a razmišljanje postaje bistrije. Sada možeš s partnerom obaviti razgovore koji su dotad bili opterećeni nesporazumima.

Venera i Pluton upozoravaju na moguću ljubomoru ili zavist kod kuće ili na poslu; također, čuvaj se velikih troškova ili impulzivne kupovine. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o kulminaciji novčanih poslova (24.).

Od 27., Venera je u zoni putovanja i širenja horizonata, pa se možeš prepustiti najljepšim emocijama i užicima sa sadašnjim partnerom ili naći nekog novog jer zračiš zavodljivim šarmom.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

JARAC

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne financijske slobode i kreativnih projekata, ali možda i u ljubavnom odnosu. Kako je Saturn retrogradan, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed.

Merkur je retrogradan u svojim Blizancima, pa će biti puno problema u komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.). Kod tebe se to odvija u zoni svakodnevnog rada, stoga ne ulazi u sukobe s kolegama i ne budi nepažljiva u radnim projektima.

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost razmišljanja, ideja i komunikacija u sljedećih šest mjeseci. U nezgodnom je aspektu s Neptunom i spoju s Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka kad je riječ o zaposlenju. Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne.

Venera ulazi u Raka (2.) i tvoju zonu partnerstva, što je jedan od najboljih položaja ovog ljupkog planeta; mogla bi upoznati interesantnu osobu ili više uživati u sadašnjem odnosu (možda se pojavljuje netko novi?). Mars je od 11. u Lavu, pa su ti i fizički apetiti veći, ali budi oprezna kad je riječ o preuzimanju novih financijskih obaveza.

Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja pokazuju koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz zone rada i svakodnevnih obaveza odlično se druži sa Saturnom u polju novca (2.-4.), pa možeš postaviti i izraditi svoje ciljeve, možda s partnerom jer ti otud pomaže Venera. U kontaktu s Jupiterom, Venera donosi dane optimizma, uspjeha, sreće, dobrog raspoloženja i naročito ljubavi. No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena. Osloni se na trostruku provjeru podataka, a radije izbjegavaj važne odluke do pred kraj mjeseca u vezi posla.

Oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge nailazi na veliki otpor: ili ćeš ogromnim naporom ostvariti uspjeh ili će prepreke učiniti da odustaneš. Radije energiju trošni na ljubavne užitke. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); snažno želiš promijeniti svoje prihode ili obrnuto – nedovoljna sredstva čine ostvarenje nekog kreativnog cilja izrazito teškim.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) tvoju radnu situaciju stavlja na kušnju. Lako je moguće da otežana komunikacija i razmišljanje obilježe sljedećih pola godine, kreneš li u projekt koji nema velikih izgleda na uspjeh, osim ako uložiš poseban napor u kojem ćeš odbaciti iluzije i realno postaviti stvari. Ovo je vrlo izazovna pomrčina.

Od 11., energični Mars je u Lavu pa se s puno žara bacaš u na rješavanje dijeljenih financija i resursa. Ovaj tranzit obilježava i želja za ljubavnim užicima. Spremna si na rizike i uspjehe. Neki iznenadni ljubavni kontakt može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Sunce i Neptun potiču tvoju maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se iluzija (13.-14.). Od 20. Jupiter kreće u retrogradni hod, pa ćeš morati revidirati važnu ideju i u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, tvojoj zoni partnerstva (privatnoj ili poslovnoj), pa si potpuno posvećena toj temi, u čemu ti pomaže i ljupka Venera. Najviše topline i ljubavi dobivaš od najdraže osobe, a ako si slobodna, imat ćeš priliku promijeniti status. Najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam (umjeren), a ispunjena si pozitivnim vibracijama u partnerstvu. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a razmišljanje postaje bistrije. Sada radne zadatke vidiš puno bolje pa možeš donositi i pravilne odluke.

Venera i Pluton (23.-24) upozoravaju i na moguću ljubomoru; čuvaj se sumnji, a bolje je strast koristiti negdje drugdje. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o tome kako želiš da partner više posveti pažnje tvojim željama i potrebama (24.).

Od 27., Venera je u zoni dijeljenih financija, ali je ovo i polje intimnosti, pa ovaj planet ljubavi zaslađuje fizičke kontakte.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

VODENJAK

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne slobode i ograničenja u odnosima s članovima obitelji ili u vezi stanovanja. Kako je Saturn retrogradan u tvom znaku, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed.

Merkur je retrogradan u svojim Blizancima, pa će biti puno problema u komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.). Kod tebe se to odvija u zoni ljubavi, stoga ne ulazi u nepotrebne konflikte s partnerom.

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost razmišljanja, ideja i komunikacija u ljubavnom odnosu ili kreativnom izražavanju u sljedećih šest mjeseci. U nezgodnom je aspektu s Neptunom i spoju s Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka kad je riječ o novcu i prihodima. Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne.

Venera ulazi u Raka (2.), što uvjete na poslu čini veselim, vedrim i uz podršku kolega. Mars je od 11. u Lavu, što naglašava i partnerske odnose, a glavnu ulogu ima druga osoba.

Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja pokazuju koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz zone ljubavi i kreativnosti odlično se druži sa Saturnom u tvom znaku (2.-4.), pa možeš postaviti i izraditi svoje ciljeve, a Venera ti pomaže u radu. U kontaktu s Jupiterom, taj planet donosi optimizma, novčani uspjeh, sreću i dobro raspoloženje zbog nečeg što si uspjela ostvariti i što te ispunjava i veseli. No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena. Osloni se na trostruku provjeru podataka, a radije izbjegavaj važne odluke do pred kraj mjeseca. Kreativne zamisli nisu sasvim razumljive ili u ljubavi dolazi do nesporazuma i krive komunikacije.

Oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge ili situaciju na poslu nailazi na veliki otpor: ili ćeš ogromnim naporom ostvariti uspjeh ili će prepreke učiniti da odustaneš. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); snažno želiš promijeniti situaciju uvezi doma ili obitelji – ali si pritom ti ona koja se ne želi previše mijenjati pa je ostvarenje cilja izrazito teško. Budi tolerantnija.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) ljubavni odnos ili kreativnu ideju stavljaju na kušnju. Lako je moguće da otežana komunikacija i razmišljanje obilježe sljedećih pola godine, kreneš li u projekt koji nema velikih izgleda na uspjeh, osim ako uložiš poseban napor u kojem ćeš odbaciti iluzije i realno postaviti stvari. Ovo je vrlo izazovna pomrčina.

Od 11., energični Mars je u Lavu pa partner preuzima glavnu riječ, a prisutna je i doza strasti i želje za zadovoljavanjem fizičkih potreba. Ovaj tranzit može označavati i poslovnog partnera. Neki iznenadni ljubavni kontakt može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Alternativno, može označavati iznenadni priljev novca od rada. Sunce i Neptun potiču tvoju maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se novčanih iluzija (13.-14.). Od 20. Jupiter ovdje kreće u retrogradni hod, pa ćeš morati revidirati prihode i u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, a tada se okrećeš radnim zadacima, u čemu ti pomaže i ljupka Venera. Odnosi s kolegama i uvjeti na poslu su jako dobri. Najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam (umjeren), pa ipak nalaziš načina za reorganizaciju posla i uspjeh. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a razmišljanje postaje bistrije. Sada sve vidiš jasnije i možeš donijeti bolje odluke.

Venera i Pluton upozoravaju na moguću ljubomoru ili zavist na poslu: možda netko nije sretan tvojim dobrim statusom. Čuvaj se zlih jezika. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o važnosti psihološke stabilnosti i pažnje koju moraš posvetiti svom duševnom zdravlju (24.).

Od 27., Venera je u zoni partnerstva, pa se možeš prepustiti najljepšim emocijama i užicima u sadašnjoj vezi ili naći nekog novog jer zračiš zavodljivim šarmom.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

RIBE

Opći pregled

Cijeli lipanj će biti pod utjecajem teškog aspekta Saturna i Urana, najviše u tjednu oko 15. Ovo će dovesti do neočekivanog razvoja događaja i rušenja sadašnjih struktura, bez predvidljivog ishoda. Glavna tema je tenzija između osobne slobode i ograničenja zbog društvenih okolnosti; opterećenja u psihi i tereti koje vučeš utječu na tvoje razmišljanje i komunikaciju. Kako je Saturn retrogradan, ono što si započela prošli mjesec sada moraš analizirati, korigirati i stabilizirati. Hrabrim, malim koracima i odlučnošću možeš krenuti naprijed. Odbaci iz glave sve nepotrebno.

Merkur je retrogradan u svojim Blizancima, pa će biti puno problema u komunikacijama: izgledni su nesporazumi, krivi dogovori i smušenost u razmišljanju, a uvijek vrijedi savjet za odgodu potpisivanja važnih ugovora i kupnje elektronskih uređaja (do 25.). Kod tebe se to odvija u zoni doma i obitelji, stoga ne ulazi u nedovoljno isplanirane projekte i konflikte s ukućanima.

Važna ovomjesečna tema je i Sunčeva pomrčina u Blizancima, a naglašava upravo važnost odluka, razmišljanja, ideja i komunikacija kod kuće u sljedećih šest mjeseci. U nezgodnom je aspektu s tvojim Neptunom i u spoju je s Merkurom: misli su ti nejasne, konfuzne pa izbjegavaj donošenje nepromišljenih odluka kad je riječ o domu i odnosima s najbližima. Dobro provjeri sve činjenice i podatke jer će one biti ključne.

Venera ulazi u Raka (2.), što ljubavne teme čini najboljima u lipnju. Možda ćeš upoznati interesantnu osobu ili se predati divnim trenucima sa sadašnjim partnerom. Mars je od 11. u Lavu, a to donosi velike radne obaveze; nađi dovoljno vremena za odmor jer ćeš se iscrpljivati.Mjesečni aspekti

Prvi dani lipnja pokazuju koliko ćeš uspjeti usmjeriti veliku tenziju u konstruktivan put. Sunce iz zone doma i obitelji odlično se druži sa Saturnom (2.-4.), pa možeš postaviti i izraditi svoje ciljeve, možda nešto u vezi kreativnog projekta ili ljubavne veze jer ti otud pomaže Venera. U kontaktu Venere s Jupiterom, ovo su dani optimizma, uspjeha, sreće, dobrog raspoloženja i ljubavi zbog nečeg što si uspjela ostvariti i što te ispunjava i veseli. No pripazi da ne pretjeraš i postaneš lakomislena jer je Merkur retrogradan i u nezgodnom spoju s Neptunom (3.) zamagljuje jasno razmišljanje, a intuicija je potpuno isključena. Osloni se na trostruku provjeru podataka, a radije izbjegavaj važne odluke do pred kraj mjeseca. Pazi na privatne poslove i pitanja doma te komunikaciju s najbližima.

Oko 4., svaki pokušaj da mijenjaš druge nailazi na veliki otpor, bez obzira je li riječ o prijatelju, tvom dragom ili nekom važnom cilju: ili ćeš ogromnim naporom ostvariti uspjeh ili će prepreke učiniti da odustaneš. Dodajmo tome da cijeli mjesec traje težak aspekt Saturna i Urana (najjače oko 15.); snažno želiš ostvariti svoju ideju, ali te stari tereti ograničavaju i čine ostvarenje cilja izrazito teškim. Polako pokušaj odbaciti sve što te sputava, ako nije riječ o okolnostima na koje ne možeš toliko utjecati. No velikim naporom i tu možeš ostvariti pomake.

Pomrčina Sunca, u spoju s Merkurom i uz utjecaj konfuznog Neptuna (10.) situaciju kod kuće stavljaju na kušnju. Lako je moguće da otežana komunikacija i razmišljanje obilježe sljedećih pola godine, kreneš li u projekt koji nema velikih izgleda na uspjeh, osim ako uložiš poseban napor u kojem ćeš odbaciti iluzije i realno postaviti stvari. Ovo je vrlo izazovna pomrčina.

Od 11., energični Mars je u Lavu pa se s puno žara bacaš na pokazivanje svoje kreativne strane u radnim zadacima. Dobro rasporedi energiju jer ćeš trošiti puno energije; isplaniraj redovno vrijeme za odmor. Neki iznenadni ljubavni kontakt može završiti veoma uzbudljivo (12.-13.), ali obično je to nešto prolazno. Alternativno, može označavati sjajnu, inovativnu ideju. Sunce i Neptun potiču tvoju maštovitost, ali nastoj sve organizirati u nešto konkretno i čuvaj se iluzija kod kuće(13.-14.); moguće je da je u središtu tvoje pažnje jedan od roditelja. Od 20. Jupiter kreće u retrogradni hod u tvom znaku, pa ćeš morati revidirati važan osobni cilj i u sljedeća četiri mjeseca ponovo odraditi nešto za što si mislila da je riješeno. Prostor za napredak ti je sužen, zato budi strpljiva.

Od 21., Sunce je u Raku, a tada se okrećeš kreativnim poslovima i najljepšim ljubavnim emocijama, u čemu ti pomaže i ljupka Venera. To je ono što te sad čini sretnom. Najpozitivniji dani stižu 22.-23., kad odličan aspekt Sunca i Jupitera podiže optimizam (umjeren), pa ipak nalaziš načina za reorganizaciju kreativnih ciljeva, možda jer ti je srce na mjestu. Dobra vijest stiže i od završetka retrogradnog hoda Merkura (22.), nakon čega se komunikacije poboljšavaju, a razmišljanje postaje bistrije. Sada možeš donijeti dobre odluke u vezi doma i obitelji.

Venera i Pluton upozoravaju na moguću ljubomoru u vezi ili s prijateljem: možda netko želi više tvog vremena (ili ima neke druge sumnje), ili nisu svi sretni tvojim dobrim statusom. Upravo Puni Mjesec u Jarcu govori o govori o važnosti jednog prijateljstva ili označava kulminaciju ostvarenja plana (24.).

Od 27., Venera je u zoni rada i svakodnevnih obaveza, pa možeš uživati u dobrim radnim uvjetima i veselim odnosom s kolegama i šefovima.

Povoljni dani: 1., 3.-4., 12.-13., 21., 22.-23., 27.

Izazovni dani: 3.-9., 10.-11., 13.-14., 23.-24., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.