Merkur u Jarcu

Merkur je u Jarcu, a evo što to točno znači za svaki znak

Merkur u Jarcu ovog će ti mjeseca pomoći da nađeš svrhu i put, a evo što to znači za svaki od horoskopskih znakova

profimedia-0314070557.jpg
Foto: Profimedia.hr

Svi se mi u životu ponekad zapitamo koja je svrha našeg postojanja. Skloni smo vjerovati u svrhu, a kada ju naizgled ne možemo pronaći, ili mislimo da smo jedini kojima je ona potrebna, ili da bi se nekako trebali probijati kroz život bez svrhe, bez cilja i smjera. To će se uskoro promijeniti i za sve će znakove to biti osvježavajuća nova perspektiva, a to je rezultat utjecaja tranzita zvanog Merkur u Jarcu.

Image
Kome se zvijezde smiješe?

Tjedni horoskop: Strijelci će trebati malo mira, a Blizanci brinuti bez posebnog razloga

Merkur, kozmičko tijelo poznato po inspirativnoj brzini, svrsi, komunikaciji i jasnoći nalazi se u Jarcu, zodijačkom sazviježđu koje utječe na naš pragmatizam, zdrav razum i radnu etiku. Ove snage rade zajedno kao jedna tijekom ovog prosinca, što bi moglo značiti blagodat za cijelo čovječanstvo.

I tako, s Merkurom u Jarcu, ovog prosinca možemo pronaći svrhu i put. Ovo je dobro vrijeme da se fokusiramo na ono što nas čini sretnima, bez obzira na to što je to, i iskoristimo taj oblik sreće kao kompas koji nam može reći gdje bismo trebali biti. Ovaj tranzit utječe na sve znakove i svi će znakovi saznati neke vitalne informacije koje će poboljšati njihove živote - a u nastavku saznaj što čeka tebe.

Ovan

Što se tiče puta i svrhe, Ovnovi su oduvijek znali zbog čega su ovdje, a to je zato da pomažu drugima, iako to možda i nije prva stvar na koju bismo pomislili kada pomislimo na Ovna. Ipak, Merkur u Jarcu pomoći će ti da još više budeš na usluzi drugima i da shvatiš koliko toga imaš za ponuditi.

shimmer fallback

Bik

Često se dvoumiš oko toga koju bi karijeru trebala odabrati, a Merkur u Jarcu pomoći će ti shvatiti tisuću i jedan interes koji imaš, kao i da ih svedeš na jedan. Kada se budeš mogla usredotočiti na jednu stvar, sve će doći na svoje mjesto i po prvi put ćeš moći reći da znaš koja je tvoja svrha.

shimmer fallback

Blizanci

Općenito, kada u nečemu ne uspiješ, odustaješ od toga za cijeli život. Jednostavno nemaš strpljenja doživjeti neuspjeh više od jednom. Ono što će Merkur u Jarcu nadahnuti u tebi je ideja da bi možda trebala još jednom pokušati. Ako još jednom pokušaš potražiti uspjeh, ovaj put ćeš ga pronaći, i on bi mogao promijeniti tvoj život.

shimmer fallback

Rak

Za vrijeme Merkura u Jarcu osjetit ćeš olakšanje - nešto se "pokvarilo" u tvom životu i zbog toga si sada slobodna iskusiti nove stvari, a to ti je itekako trebalo. Sada je na tebi da ispraviš greške i kreneš u novi početak - i ne vraćaj se svojim starim lošim navikama.

shimmer fallback

Lav

Ovakvi tranziti kod tebe izazivaju tjeskobu, kao da se od tebe previše očekuje. Voliš raditi pod pritiskom, no Merkur u Jarcu donosi drugačiji aspekt u ideju posla - neka bude zabavno. Nikad nisi bila od onih koji rade kompromise, a to te držalo podalje od mnogih prilika. Sada ćeš opet dobiti tu priliku i ne razmišljaj o tome kao o kompromisu, već kao o novom početku.

shimmer fallback

Djevica

Ne voliš previše razmišljati, ispitivati, istraživati ili proučavati, već sve želiš postići lako, brzo i bez razmišljanja. Merkur u Jarcu možda će te natjerati da pogledaš dublje i obratiš pažnju na neke stvari, kako bi mogla imati koristi od znanja koje ti ova prilika može dati.

shimmer fallback

Vaga

Ovo je najbolja sezona za rast i učenje, draga Vago. Merkur u Jarcu ti stavlja stvari u perspektivu. Iako si veliki sanjar koji voli provoditi vrijeme sam, potrebna ti je i svježina novih situacija. Ovaj tranzit će ti pomoći da ljude vidiš kao dobre. Poželjet ćeš surađivati s njima, zabavljati se s njima i naučiti nešto novo što bi moglo promijeniti tijek tvog života.

shimmer fallback

Škorpion

Merkur u Jarcu omogućuje ti da prijeđeš na stvar, kažeš što misliš i dobro surađuješ s drugima. Ovaj tranzit daje ti novu viziju sebe, želiš biti dobra, učiniti pravu stvar i biti ljubazna prema ljudima. Na poslu će te preplaviti osjećaj želje da pomogneš drugima. Prirodni si vodič i ljudi te slušaju. Pronaći ćeš svoju svrhu u pomaganju onima kojima je pomoć potrebna.

shimmer fallback

Strijelac

Merkur u tranzitu Jarca te blagoslovio, a tebi će se sve vrtjeti oko posla, baš kao što si i željela. Nisu svi rođeni s radnom etikom, ali ti si potpuno za to. Želiš stvarati, rasti, mijenjati se i voljeti sebe. Tvoja svrha na ovoj Zemlji je da budeš sretna, a tvoja sreća dolazi kroz kreativne napore.

shimmer fallback

Jarac

Znaš koja je tvoja svrha i cijeli svoj život si posvetila tome da stvari radiš na pravi način. Tijekom Merkura u Jarcu bit ćeš vrlo kreativna, a kreativni postupci su upravo ono čime ćeš se baviti. Što više, to bolje, jer znaš da je uspjeh tvoja sudbina, a Merkur u Jarcu to samo potvrđuje.

shimmer fallback

Vodenjak

Spremaš se pronaći odgovor - postoji nešto što si godinama željela shvatiti, a misterija i stvarnost Merkura u Jarcu uskoro će ti sve otkriti. Odjednom će ti se činiti da svi dijelovi slagalice sjedaju na svoje mjesto, a to će ti omogućiti da vidiš jasniji put za budućnost.

shimmer fallback

Ribe

Kada si pod utjecajem Merkura u Jarcu, usmjerena si na postizanje. Ne postoji doslovno ništa što te može zaustaviti, bilo da se radi o poslu, zdravlju ili nečemu drugome. Tvoje će odlučivanje biti razumno - ono što radiš od sada pa nadalje nije zbog strasti, radi se o stvarnosti i praktičnosti.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.