Astrologija i ljubav

Ljubavni horoskop: Što koji znak mora promijeniti u 2021.

Na temelju svog horoskopskog znaka otkrij što bi to trebala promijeniti ako si nezadovoljna svojom vezom

horoskopvezasavjeti.jpg
Foto: Unsplash

Nova godina napokon je ovdje, a 2020. ostavili smo negdje za sobom, u nadi da se takva godina više nikada neće ponoviti. A s novom godinom dolazi i prilika za razmišljanje o prošlosti i određivanje onoga što želimo učiniti u budućnosti. Možda ove godine želiš poraditi na poboljšanju svoje veze, bilo da se radi o povezanosti i intimnost s partnerom ili jednostavno o osjećaju sreće i sigurnosti koji ti ta veza donosi ili ne donosi.

Image
Vrijeme je za promjene

Novi početak: Što svaki horoskopski znak treba ostaviti u 2020.?

Jedan od alata koji može biti od velike pomoći u ovoj situaciji zasigurno je astrologija, koja će ti na temelju tvog horoskopskog znaka udijeliti koristan savjet za tvoju vezu. Ova će godina biti sjajna godina za osobni rast, a također će ti pomoći da napraviš promjene u svom ljubavnom životu općenito, posebno u svojoj vezi.

Nekim će znakovima biti dovoljne male konstruktivne promjene, dok će drugi možda morati razmotriti veće promjene ako žele poboljšati svoju emocionalnu intimnost. U nastavku saznaj što čeka i tvoj horoskopski znak, odnosno koje su ti promjene potrebne ako svoju vezu želiš dovesti na novu razinu.

Ovan: Budi zaigranija

Ovan se ponekad može zaboraviti usredotočiti na sadašnjost, a posebno na prošlost. Međutim, ova je godina vrijeme za samopromišljanje i pronalaženje stvari koje nude trajnu sreću, a ako si spremna poboljšati svoj ljubavni život ove godine, odvoji malo vremena i razmisli o svojoj prošlosti.

Ne razmišljaj samo o svojim prošlim ljubavima, sjeti se i svog djetinjstva - kada si se igrala u parku i nisi imala nijednu brigu na svijetu, kada si se družila sa svojim prijateljima i uživala u životu. Vrijeme je da takvu vrstu intimnosti uneseš u svoju vezu.

Bik: Istraži svoje seksualne želje

Iako je Bik vrlo senzualan znak, oni također vole rutinu, pa ih ponekad ta želja za predvidljivošću i udobnošću može koštati intimnosti u odnosu. Vrijeme je za poziv za buđenje u tom odjelu i za istraživanja - ako želiš poboljšati svoj ljubavni život 2021. godine, ne radi se o količini, već o prepuštanju svojim prohtjevima i željama s nekim u koga imaš povjerenja.

Blizanci: Prihvati svoju osjećajnu stranu

Blizanci su poznati kao mislioci - imaju veliku intelektualnu znatiželju i vole istraživati na intelektualnoj razini, što ponekad može omesti njihovu emocionalnu bliskost u vezama. Blizanci bi 2021. trebali učiniti godinom kada će prihvatiti svoju emocionalnu stranu, jer stalno analiziranje svega neće pomoći tvom ljubavnom životu, dok dijeljenje osjećaja s onim kojeg voliš hoće.

Rak: Budi odlučnija

Rakovi su poznati po svojoj empatiji koja ih čini izvanredno brižnim partnerima i prijateljima, ali donošenje odluke može im biti izazovno, jer Rak vidi sve strane i osjeća se nervozno kako ne bi napravio pogrešan izbor. Zato trebaš zastati i biti odlučnija - tvoja će veza postati bolja ako si odlučna, a ne da se cijelo vrijeme trudiš udovoljiti svom partneru.

Lav: Nađi više vremena za sebe

Lavovi inače vole biti u centru pažnje, no ove bi se godine trebali više usredotočiti na sebe. Kako bi poboljšala odnos sa svojim partnerom, ove godine trebaš malo vremena za sebe. Zaboravi na svjetla reflektora i razmisli o onome što najviše želiš i trebaš od svoje veze. Zatim, kad budeš spremna, vrati se u prvi plan i zasjeni ostale svojim sjajem.

Djevica: Organiziraj svoje financije

Čak i hiperstrukturirana Djevica ponekad može pustiti da neke stvari odmaknu kontrole, a ove godine to ne bi smjele biti financije, jer bi to uvelike moglo utjecati na tvoju vezu. Upravljaj svojim novcem ili će on upravljati tobom. Radi ono što ti je najbolje i napravi plan, drži se toga i svog partnera upoznaj s tim. Bez novčanih briga, i vaša će se veza početi pomalo opuštati.

Vaga: U svom životu zadrži samo pozitivne odnose

Vage cijene ravnotežu i harmoniju u svom životu, a 2021. je dobro vrijeme da pobliže pogledaš što te najviše ispunjava u životu - i ispunjava li tvoja veza te kriterije. Ako ne ispunjava, najbolje je da tome staneš na kraj, jer u vezi mora postojati ravnoteža, a ako želiš snažniju vezu u nadolazećoj godini, onda je pravo vrijeme da je i potražiš.

Škorpion: Vjeruj svojim instinktima

Povjerenje je uvijek Škorpionu uvijek problem, a takav pristup rađa sumnju, koja može spriječiti dublju povezanost koju Škorpion želi najviše od svega. Umjesto da sve analiziraš, vrijeme je da počneš vjerovati svojim instinktima. Postavila si temelje i već ideš u dobrom smjeru što se tiče tvog odnosa. Dakle, jedina promjena potrebna za poboljšanje ljubavnog života je povjerenje.

Strijelac: Fokusiraj se na rast

Strijelac uvijek traži vanjska iskustva kako bi mu pomogli da raste, bilo da je to putovanje ili pronalazak novih prilika za istraživanje. Ali ove godine, najveće putovanje na koje se možeš otisnuti je putovanje unutar sebe kako bi shvatila tko si i što želiš, a to tada možeš primijeniti i na svoje odnose. Razmisli o svemu što si o sebi naučila tijekom prošle godine i u 2021. pronađi ono najbolje od sebe.

Jarac: Poboljšaj svoje komunikacijske vještine

Jarac je moćan znak, a osobe rođene u ovom znaku navikle su preuzimati vodstvo i biti pokretačka snaga u svim područjima svog života, uključujući i njihove veze. Iako to može dovesti do puno uspjeha u životu, Jarac također može zaboraviti da je komunikacija dvosmjerna ulica i da ponekad treba slušati jednako onoliko koliko govori. Ove godine, svoju ćeš vezu poboljšati tako da postaneš bolji komunikator, jer komunikacija uvijek poboljšava odnose.

Vodenjak: Uključi svog partnera u odluke

Za jedinstvenu i neovisnu osobnost kakvu ima Vodenjak, prirodno je da krenu svojim putem i donose sve vlastite odluke. Vole sve raditi sami, ali ako se udruže, to može poboljšati njihov odnos i dovesti voljenu osobu u vezu, čak i kad su u pitanju mali odabiri. Budi spontana u donošenju odluka i zapamti da će zajednička odluka o tome kako provodite vrijeme zajedno biti iskustvo povezivanja.

Ribe: Uspori i uzmi si vremena

Ribe žive za romantiku i žele sreću do kraja života o kojoj su oduvijek sanjale. Ali to ponekad može navesti Ribe da zatvore oči i vide samo ono što žele vidjeti. Ove godine, tvoj ključ za sretnu vezu je skinuti ružičaste naočale i procijeniti ljude s kojima izlaziš. Ne zalijeći se, ne veži se emocionalno, i ne žuri već gledaj kako se tvoja veza razvija s vremenom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.