Ljubavna priča holivudskog šarmera: Nekad je glumio u romantičnim filmovima, danas živi u jednom

Matthew McConaughey i Camila Alves kroz svoju dugogodišnju vezu pokazali su što znači graditi idealan zajednički život kroz međusobno poštovanje, ali i kako se opustiti i raditi stvari na svoj način

Ljubavna priča holivudskog šarmera: Nekad je glumio u romantičnim filmovima, danas živi u jednom

Romantična veza Matthewa McConaugheyja i Camile Alves nije bila prosječna od prvog trenutka kada su ugledali jedno drugoga. Međutim, odlukom o vjenčanju dvije godine nakon što su dobili drugo dijete, dokazali su da je pravi 'tajming' važan faktor dugotrajne ljubavi

Image

Ljubavna priča Penélope Cruz i Javiera Bardema: 15 godina nakon prvog poljupca shvatili da su stvoreni jedno za drugo


U svojoj 14-godišnjoj vezi slavni 50-godišnji glumac Matthew McConaughey i njegova 38-godišnja partnerica Camila Alves pokazali su nam što znači graditi idealan zajednički život kroz međusobno poštovanje, ali i kako se opustiti i raditi stvari na svoj način

Upoznao je ljubav svog života kad se tome najmanje nadao

Usred snimanja mnogih romantičnih filmova u ranim 2000-ima, posljednja stvar koju je Matthew McConaughey imao na umu bila je da će njegov život uskoro izgledati kao iz jednog. Te 2006. godine nije tražio ljubav svog života - ustvari, tada nije imao ništa protiv toga da bude samac, ali život uvijek pronađe neki način da nas iznenadi.

Dok se jedne večeri zabavljao s prijateljima u baru, Matthew je krajičkom oka opazio očaravajuću figuru. Odmah je znao da se radi o ženi koju želi upoznati, pa je prišao i zamolio je da mu se pridruži za stolom. Potpuno opčinjen Camilom, cijelu je noć s njom govorio 'najbolji španjolski u životu', dok je ona govorila portugalski. Nakon ove noći i njihovog prvog izlaska tri večeri kasnije, Matthew je znao da samo s njom želi izlaziti do kraja svog života.


Ne mora uvijek biti ljubav na prvi pogled da bi uspjela. Camilina priča ide malo drugačije. Kad joj je te večeri u baru u Los Angelesu prišao bradati muškarac, nije ni sanjala da će to biti njen budući suprug. Brazilska manekenka tada nije ni prepoznala slavnog glumca, a kada je shvatila s kime razgovara, htjela je pobjeći na drugu stranu prostorije, što dalje od njega. Ipak, dobro da nije jer ju je kasnije potpuno osvojio. 

Nisu tipični holivudski par, a na brak gledaju kao na avanturu

Prije nego što su se vjenčali, Matthew i Camila već su dobili dvoje djece. U srpnju 2008. godine rođen je njihov sin Levi, a u siječnju 2010. na svijet su dočekali kćer Vidu. Njihova ljubav oduvijek je bila čvrsta, a Matthew je znao da je spreman za obitelj. Ono što nije znao je da li je Camila bila spremna prihvatiti njegovu prosidbu na Božić 2011. godine. Cijela njegova obitelj mislila je da će ga Camila odbiti. Srećom za Matthewa, tijekom godina je prihvatila ideju o braku i rekla je: 'Da'!


Vjenčanje iz snova dogodilo se u njihovom domu u Austinu u Teksasu, 9. lipnja 2012. godine. Mali katolički obred bio je vrlo poseban i za njih i za njihovu djecu. Njihov sin Levi nosio je prstenje, a njihova kći Vida nosila je cvijeće. Camila i Matthew savršeni su tim i shvatili su da brak nije odredište, već avantura u kojoj će uživati zajedno do kraja života.

Ubrzo nakon vjenčanja dobili su i treće dijete, sina Livingstona te nisu mogli biti sretniji. Matthew naziva svoju djecu "živim nasljeđem", a da je ta odluka samo na njemu, on bi odmah proširio svoju trenutno peteročlanu obitelj!


Neki će možda pomisliti da postoji tajna iza uspješnog braka, ali ono što nas ovaj jednostavan holivudski par može naučiti je da ljubav zaista je u malim stvarima. Matthew i Camila poštuju jedno drugoga i to je ono što najviše vrijedi.


Image


(Foto: www.profimedia.hr)