Kako izgleda jedan dan u životu Meghan Markle?

Lijepa vojvotkinja od Sussexa otkrila je kako izgleda njezina uobičajena dnevna rutina

Kako izgleda jedan dan u životu Meghan Markle?

Otkako je postala dijelom kraljevske obitelji, Meghan Markle izaziva pozornost javnosti i društva. Svi je obožavaju, a paparazzi prate svaki njezin korak.

Zbog svoje je jednostavnosti i simpatičnog izgleda, lijepa vojvotkinja od Sussexa vrlo popularna u društvu. Izaziva pozornost svojom nenametljivom ljepotom i jednostavnim modnim kombinacijama, a čak i tijekom trudnoće Meghan blista i privlači pozornost medija.

Prije ulaska u kraljevsku obitelj, Meghan je svoju karijeru gradila kao ambiciozna glumica, feministkinja i urednica vlastitog lifestyle web portala, no čak i sad kad je postala vojvotkinja, ona i dalje daje sve od sebe i ostaje vjerna svojim stavovima. Upravo zbog velika je inspiracija mnogima.

Kako je postala vojvotkinja, njezina se rutina prilično promijenila no ona se i dalje drži nekih svojih navika i nije zanemarila brigu o sebi i svojim potrebama. Živi lijep život s princom Harryjem, radi ono što je oduvijek voljela i ne dopušta da slava utječe na njezin život.

Meghan je otkrila kako izgleda njezina jutarnja rutina, kad ustaje, što jede te kako općenito izgleda jedan njezin uobičajeni radni dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Foto: Instagram, Unsplash


1/8