Kako bi slavne dame izgledale kao Disneyeve princeze: Tko je Pepeljuga, a tko Trnoružica?

Helenina prva ilustracija s Disneyevom temom pretvorila je Rachel McAdams u Pepeljugu - zajedno s modernom verzijom njezine staklene cipelice, blistavom Jimmy Choo cipelom

Kako bi slavne dame izgledale kao Disneyeve princeze: Tko je Pepeljuga, a tko Trnoružica?

Disneyevi likovi oduvijek su bili prava inspiracija za umjetnike diljem svijeta - Disneyeve princeze vidjeli smo na ilustracijama koje ih prikazuju u vjenčanicama, kao i na crtežima koji prikazuju kako bi izgledale da su moderne trudnice, a nedavno su se brojni Disneyevi likovi pojavili i na ilustracijama koje rekreiraju poznata umjetnička djela.

Image

Kako bi izgledale Disneyjeve princeze kao moderne trudnice? Ovi su nam crteži popravili danNa sličnu ideju došla je i Helen Morgun, talentirana digitalna umjetnica iz Španjolske, koja je odlučila ženske slavne osobe nacrtati u ruhu Disneyevih princeza, a rezultati su čarobni i potpuno vrijedni divljenja.

Rihanna je možda kraljica u našem svijetu, ali u svijetu umjetnice Helen ona je princeza - i to ni manje ni više nego Disneyjeva princeza. A Rihanna je samo jedna od mnogih poznatih dama koje su se pojavile u ulozi Disneyevih princeza.

Helenina prva ilustracija s Disneyevom temom pretvorila je Rachel McAdams u Pepeljugu - zajedno s modernom verzijom njezine staklene cipelice, blistavom Jimmy Choo cipelom. Odavde je procvjetala cijela njezina kreativnost te je iz dana u dana objavljivala svoja nova umjetnička djela i postajala sve popularnija na Instagramu.

Koristeći grafički tablet Wacom i Adobe Photoshop, Helen je transformirala zvijezde poput Rihanne, Emme Watson i Blake  Lively u naše najomiljenije Disneyeve dame, a mi smo izdvojile nekoliko njezinih impresivnih radova.


Blake Lively kao Aurora

Amanda Seyfried kao Zlatokosa

Emma Stone kao Merida

Rihanna kao Tiana

Rachel McAdams kao Pepeljuga

Margot Robbie kao Elsa

Emma Watson kao Anna

Emilia Clarke kao Belle

Alyssa Milano kao Ariel

Scarlett Johansson kao Anastazija

Megan Fox kao Megara

Selena Gomez kao Moana

Leigh-Anne Pinnock kao Pocahontas

Lucy Liu kao Mulan

Camila Cabello kao Jasmina