Strastvene i karizmatične

Razmišljaš o tetovaži? Ovo su idealne ako si rođena u znaku vatrenog Ovna

Žene rođene u znaku Ovna vrlo su strastvene i imaju izraženu ljubav prema sebi te nameću trendove. Vole svjetla reflektora i pažnju u svakom smislu, a istu će privući dobra tetovaža

pexels-jj-jordan-3872936.jpg
Foto: Pexels

Ako si horoskopska Ovnica, horoskop ne smatraš glupošću i voliš tetovaže, možda ti je u planu da tijelo ukrasiš i jednom u znaku svog znaka. Možda već i jesi. Ako je tako, pokaži nam u komentarima svoju tetovažu, a ako ipak još nisi, u nastavku ti donosimo tetovaže za Ovnice koje ti mogu biti inspiriracija. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku karakterizira jako samopouzdanje, snaga, hrabrost i optimizam, zbog čega će ispuniti što god zacrtaju i dobiti što god požele.

Image
Glamurozne i seksi

Zlatne tetovaže su hit i savršeno izgledaju na koži

Također, vrlo su strastvene i imaju izraženu ljubav prema sebi te nameću trendove. Možda su baš zbog toga u ovom znaku rođeni brojni celebritiji, oni koji uživaju pod svjetlom reflektora i u aplauzima, poput Kim Kardashian, Lady Gage, Saoirse Ronan, Keire Knightley, Mariah Carey, Elton Johna, Scotta Eastwood, Reese Witherspoon i mnogih drugih.

Simbol ovna sa cvijećem

S obzirom da su ovnice rođene u proljeće, tetovažu koja predstavlja tvoj horoskopski znak možeš učiniti ženstvenijom tako što ćeš joj dodati cvijeće.

Mikro ovan

Ako voliš mikro tetovaže, a u horoskopu si ovnica, imaš sreće jer je simbo tvog znaka vrlo jednostavan i efektan. Stilizirano slov "V", odnosno znak koji podsjeća na njega, na ušnoj školjci će izgledati vrlo efektno.

Sazviježđe

Očarala nas je ova šarmantna, nenametljiva tetovaža na nadlanici koja predstavlja sazviježđe ovna - četri zvijezdice. Mjesec je dodan i savršeno se uklopio.

Ovnica

Ova tetovaža smještena na leđima, tik ispod vrata, prikazuje ženu s ovnovim rogovima koji su spojeni natpisom "aries". Ovnica nas je dobila!

Tetovaža u boji

Na unutarnjoj strani podlaktice tetoviraj cvijet po želji i kombiniraj ga s jednostavnim natpisom tvog znaka. Suncokret simbolizira optimizam, radost, životnu energiju - sve one karakteristike koje posjeduje osoba rođena u znaku ovna.

Sazviježđe u boji

Još jedna izvedba ovnovog sazviježđa, samo ovog puta u boji. Umjesto mjeseca, dodan je planet, šaren i razigran.

Velika tetovaža

Ako si ljubiteljica velikih tetovaža, ova bi ti se mogla svidjeti. Prekrasna žena sovnovim rogovima, cvjećem i horoskopskim simbolom na čelu. Savršena za sve hrabre ovnice.