Zapisano u zvijezdama

Jesu li oni najnesretniji? 6 horoskopskih znakova koji nemaju puno sreće

Postoje ljudi za koje bi rekli da privlače sreću gdje god da se pojave, ali i oni za koje nam se čini da im se događa 'peh za pehom' . Astrologija tvrdi kako je sreća naklonjena nekima više, a nekima manje, pa tako ako si rođena u nekom od ovih 6 horoskopskih znakova možda nemaš puno sreće, ali radom i trudom možeš sve, zar ne?

pexels-liza-summer-6382706.jpg
Foto: Pexels

Svi smo doživjeli neku vrstu nesreće poput izgubljenog novčanika ili situacija u kojoj nam se žuri, a sve ide naopako pa na kraju zakasnimo na dogovor ili važan sastanak. No, zašto nam se čini da neke ljude konstantno prati takozvana loša sreća? Je li to posljedica loših izbora, loše karme ili im je jednostavno sudbina takva? Astrologija tvrdi kako određeni horoskopski znakovi imaju poseban talent za privlačenje loše sreće što znači da će im se vrlo vjerojatno puno češće dogoditi negativan scenarij nego drugim horoskopskim znakovima. No, ne mora biti sve tako crno i sivo, zar ne? Radom i trudom, ali i pozitivnim razmišljanjem i ovi horoskopski znakovi mogu promijeniti svoju sreću.

Image
Horoskop i ljubomora

Kad tuđa sreća boli: Horoskopski znakovi koji su ljubomorni na uspjeh svojih prijatelja

U nastavku otkrij koji horoskopski znakovi prema astrologiji ne trebaju čekati retrogradni Merkur da im sve krene po krivom - izgube novčanik, zakasne na autobus ili baš njih od glave do pete zalije 'bahati' vozač jureći s automobilom dok oni čekaju zeleno na semaforu.

Image
Foto: Pexels

Ovan

Samopouzdanje i snalažljivost nerijetko Ovna u poslu odvedu do visokih i cijenjenih pozicija, no to nije zbog toga što imaju puno sreće u životu. Dapače, ovaj znak slovi kao jedan od onih koji nema sreće u životu, a osim toga kad im naleti prepreka za preprekom, Ovnovi se vrlo vjerojatno u takvim situacijama neće dobro snaći već bi mogli pasti u očaj i prepustiti se.

Image

Rak

Osobe rođene u znaku Raka, zvijezde vide kao vječne pesimiste. ČIni se kako Rakovi posvuda vide negativu, teško izlaze iz svoje zone komfora i uz to sreća im ne polazi za rukom. Rakovi su toliko pesimistični da nikada neće zgrabiti prilike već će ih zbog straha od promjena jednostavno propustiti. Uz to, kako bi izbjegli razočarenje, Rakovi će općenito izbjegavati promjene.

Image

Vaga

Za horoskopske Vage sreća nije nešto na što uvijek mogu računati, ali ovi zračni znakovi se ne osjećaju nužno kao da ih je svladala loša sreća u životu. Činjenica da su jedan od znakova koje prati loša sreća, srećom Vage uglavnom previše ne dira jer vjeruju da same stvaraju sreću trudom i radom.

Image

Škorpion

Osobe rođene u znaku Škorpiona mogle bi nerijetko reći kako ih sreća jednostavno ne prati. Život im je uglavnom kaotičan, no Škorpion je jedan od onih znakova koji ne odustaje lako, pa je za njih gotovo svaki dan prilika da se dokažu, stisnu zube i izađu iz zone komfora. I ako nemaju sreće, jedan su od najupornijih horoskopskih znakova i neće tako lako odustati od traženja sreće i veselja u životu.

Image

Jarac

Ovaj zemljani znak ne vjeruje da sreća dolazi sama od sebe, već da je mi sami stvaramo. Vrlo rijetko im život nudi odlične prilike zbog čega pripadaju kategoriji horoskopskih znakova s lošom srećom, no sposobni su svladati sve prepreke koje im se nađu na putu.

Image

Vodenjak

Sneni Vodenjaci jedan su od onih horoskopskih znakova koji se znaju nositi s promjenama. Možda nemaju puno sreće na prvu, no njihov problem je i što ne ostanu na jednom mjestu dovoljno dugo da se njihova sreća promijeni. Žele li postati sretniji, nekad trebaju jednostavno ostati i uhvatiti prilike koje im se pojave na putu. Vodenjak se treba potruditi bez obzira na sve prepreke,a ne vrlo brzo izgubiti interes i pobjeći glavom bez obzira, kao što to obično čine.

Image