7 osobina djece Tigrova

Rođeni u godini Tigra: kakva će biti djeca rođena u 2022.?

Prema drevnom kineskom horoskopu, upravo smo ušli u godinu Tigra, a bebe rođene u ovom znaku bit će, navodno, mali buntovnici puni životne radosti

pexels-tatiana-syrikova-3934003.jpg
Foto: Pexels

U Kini je nedavno proslavljena Nova godina. Prema njihovim vjerovanjima, početkom veljače izašli smo iz godine Bivola i zakoračili u godinu Tigra koja će trajati sve do 31. siječnja iduće godine. Ova prekrasna životinja simbol je energičnosti, hrabrosti i velike žudnju za preuzimanjem vodstva. Svojom ljubavi prema životu, Tigrovi često zasjenjuje druge znakove kineskog horoskopa. No, rođeni u godini Tigra imaju problema s vezama – nisu ljubitelji restrikcija i kompromisa. Iznad svega, Tigrovi cijene svoju neovisnost i rijetko će se dugo zadržati na istom mjestu. Pri tom, često donose brzoplete odluke, a uvijek odlučuju srcem umjesto glavom.

shimmer fallback

Poslovno Tigrovi najviše vole voditi vlastiti biznis i biti sami sebi šef. Za uspjeh im je prije svega potrebno dinamično poslovno okružje. Ne brinu puno oko novca i skloni su ući u rizike. Zbog toga mogu završiti s velikim bogatstvom, ali i na prosjačkom štapu. Ipak, sve u svemu, Tigrovi su velikodušni, zaigrani i beskrajno zabavni. Neke od slavnih osoba rođenih u godinama Tigra su Marilyn Monroe, kraljica Elizabeta, Fidel Castro, Lady Gaga, Robbie Williams i Leonardo DiCaprio.

Image
Detaljni vodič

Kineski horoskop za 2022. godinu - što ti donosi godina Tigra?

Ako očekuješ prinovu baš u ovoj godini, saznaj što možeš očekivati kad je karakter tvog tigrića u pitanju:

Buntovnici

Djeca rođena u godini Tigra ne igraju po pravilima. Uživaju propitkivati i prelaziti granice pa će ih neki nazvati individualcima, a drugi će kazati da su pomalo drski. Kako god bilo, mali tigrići uživaju u svim izazovima na koje naiđu.

shimmer fallback

Natjecateljskog su duha

Djeca Tigrovi svaku situaciju vide kao priliku za natjecanje sa svojim vršnjacima. Imaju veliku potrebu pobijediti i dokazati da su u nečemu bolji. Ako tvoj mali tigrić ima braću ili sestre sličnih godina, ovo bi moglo predstavljati izazov u odgoju.

shimmer fallback

Entuzijastični su

Divna osobina djece Tigrova je što pršte od životne radosti. To nisu djeca koja će mirno sjediti u kutu zabavljena nekom aktivnosti, već ona glasnija i življa koja će plesati i skakati uokolo. Iako je ponekad teško pratiti ih, njihova je životna radost upravo zarazna.

shimmer fallback

Rođeni avanturisti

Djeca rođena u ovoj godini bit će veliki ljubitelji pustolovina. S njima zaista ni trenutaka neće biti dosadno ni monotono jer će uvijek pronalaziti nove načine da život učine uzbudljivim. Kako sebi, tako i svojim roditeljima.

shimmer fallback

Rođeni vođe

Samouvjereni Tigrovi ne samo da imaju karakteristike dobrog lidera, oni doista i uživaju u toj odgovornoj ulozi. Ljudi ih rado prate jer ostavljaju dojam da znaju što rade. Tvoj će mališan dakle biti glavni motivator svih aktivnosti na igralištu, kasnije predsjednik razreda.

shimmer fallback

U središtu pažnje

Zabavni i veseli Tigrovi uvijek lako privlače sva svjetla reflektora na sebe. Djeca Tigrovi naprosto uživaju u tome da budu u središtu pažnje. Ako se osjećaju zanemareno, mogla bi se početi ponašati problematično samo kako bi opet privukla pažnju roditelja.

shimmer fallback

Odvažni

Djeca Tigrovi sve su samo ne strašljiva. Oni su ti koji će se voziti na najvećem vrtuljku u zabavnom parku, spustit će se s najvišeg tobogana i prvi skočiti preko provalije. Zato će im se druga djeca uvijek diviti. S druge strane, bit će sklonija ozljedama, a i roditelji će morati imati debele živce da izdrže sve njihove smjele i riskantne pothvate tijekom djetinjstva (a i kasnije).

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.