Zvijezde ti se smiješe

Ova 3 znaka ovaj će tjedan uživati u ljubavi, ali i na poslu

Zvijezde su do 5. prosinca posebno naklonjene osobama rođenim u ova tri znaka. Ako si i ti među njima, iskoristi povoljan zvjezdani utjecaj

pexels-pixabay-289225.jpg
Foto: Pexels

Dobar je osjećaj znati da su ti zvijezde naklonjene. Nekako je sve lakše i ljepše. Imaš više hrabrosti poduzeti određene korake, koje možda već dugo odgađaš ili se upustiti u novi posao.

Image
Teško ih je ignorirati

Svi me gledajte: Ovi horoskopski znakovi obožavaju pažnju

S početkom prosinca Neptun kreće u direktni hod što će izbrisati sve negativnosti s kojima se nosiš, a mjesec u Škorpionu pomoći će ti da dođeš do nekih jasnih uvida i otkriješ svoje strasti.

Kako se tjedan bliži kraju, jačat će utjecaj Mjeseca u Jarcu, a to je točno ono što ti treba kako bi vratila osjećaj smisla u svoj život, koji je "ispario" pod ranijim utjecajem Mjeseca u opoziciji na Uran.

shimmer fallback

Za pojedine horoskopske znakove, točnije njih tri, ovaj tjedan bi mogao biti vrlo produktivan u poslovnom smislu i vrlo bogat na ljubavnom planu. U nastavku otkrij je li i tvoj znak među njima.

Bik

Uvijek se kolebaš između osjećaja da imaš sve i osjećaja da nemaš ništa. Imaš problem s osjećajem vlastite vrijednosti. Ponekad misliš da si najvažnije što se dogodilo čovječanstvu, a ponekad uopće ne vjeruješ u sebe. U ovom tjednu mogla bi dobiti unutarnji uvid koji će ti razjasniti kako balansirati između ovih suprostavljenih emocija te koliko zaista vrijediš. Očekuj da će ti netko iskazati ljubav na način na koji ne možeš ni sanjati. I iako si dovoljno zrela da svoju vrijednost ne temeljiš na tuđem mišljenju, osoba koja će ti pokazati emocije, vrlo ti je bitna i njezino mišljenje ti je jako važno. Osjećat ćeš se voljenom i uživat ćeš u tome.

shimmer fallback

Strijelac

Ovaj tjedan za tebe će biti odličan jer ćeš shvatiti da jedini način na koji možeš živjeti u miru je da ljudima oko sebe daš do znanja ne mogu upravljati tobom. To ćeš naravno i učiniti. Držat ćeš se svog plana i raditi po svome te pronaći toliko traženi mir. Ovo je tvoj mjesec, Strijelčice i čini što god poželiš! Za rođendan se počasti se time što ćeš stvari raditi na svoj način i biti slobodna, neovisna kako i priliči tvome znaku. Zvijezde će te podržati, osobito u ovom tjednu.

shimmer fallback

Jarac

Ovaj tjedan za tebe je u znaku posla, karijere i odgovornosti, a ono po čemu je sjajan je činjenica da imaš aopsolutnu podršku svog partnera i bližnjih. Drugim riječima, u ovom tjednu ne moraš ispunjavati očekivanja na emotivnom planu, što za tebe znači svojevrsni odmor. Iskoristit ćeš tjedan za rad na svojoj karijeri kojoj ćeš se potpuno predati. Smiješe ti se beskrajne prilike za realizaciju. Na ljubavnom planu si dobro odabrala jer te partner u potpunosti podržava i u skladuje s tvojom radnom etikom.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.