Zabilježi datum

Bliži se najsretniji dan u svibnju: Evo što donosi tvom horoskopskom znaku

Pred nama je svibanj koji, nakon retrogradnog Merkura, sa sobom donosi puno sreće i prilika za rast i razvoj. Evo što svaki horoskopski znak može očekivati na najsretniji dan u svibnju

svibanj-sretan.jpg
Foto: Unsplash

Planiranje i učinkovita komunikacija nikome nisu polazili za rukom posljednjih tjedana, na čemu možemo zahvaliti retrogradnom Merkuru. Ipak, smiješi nam se nešto lijepo, a osim toga što se retrogradni Merkur bliži kraju, vrijeme je za još jedan kozmički događaj koji se događa svakih 12 godina, što 16. svibnja 2023. čini najsretnijim danom ovog mjeseca za svaki horoskopski znak.

Image
Mjesečna prognoza

Mjesečni horoskop za svibanj 2023. - pripremi se za neke neočekivane promjene

Po prvi put od 2011., Jupiter, planet rasta, razvoja i optimizma, prijeći će u fiksni zemljani znak Bika, donoseći stabilnost, udobnost i zadovoljstvo u naš svijet. Ovaj će nam tranzit donijeti puno sreće, ali i nekih opipljivih materijalnih stvari koje su nužne za naše zadovoljstvo u životu. Jupiter će također ostati u ovom znaku sljedećih 12 mjeseci, što nam svima daje dovoljno vremena da ostvarimo ono što smo si zamislili. A evo i što svaki znak može očekivati na najsretniji dan u svibnju 2023.

Ovan

Tvoj novac i materijalni resursi bit će u glavnom fokusu kako Jupiter ulazi u Bika 16. svibnja. Tijekom posljednjih 12 mjeseci, planet rasta i ekspanzije putovao je kroz tvoj znak, dopuštajući ti da pokreneš neke osobne projekte i ideje, ali na ovaj dan ćeš se usredotočiti na svoju imovinu. Iako se stvari možda odvijaju sporije nego što bi željela, bit ćeš zahvalna na dugoročnoj stabilnosti koju ovaj tranzit donosi.

shimmer fallback

Bik

Jupiter ulazi u tvoju prvu kuću 16. svibnja, pa ćeš od sada do svibnja iduće godine primijetiti da se ostvaruje tvoja želja za ugodnošću i dugoročnom stabilnošću. Ovaj tranzit proširit će tvoje horizonte na način od kojeg u konačnici možeš imati koristi, posebno kada je u pitanju način na koji se identificiraš i izražavaš. Ponekad je promjena dobra i bit ćeš sretna što si isprobala neke nove stvari.

shimmer fallback

Blizanci

Jupiter će 16. svibnja ući u tvoju 12. kuću introspekcije i povučenosti, a ovaj tranzit naglašava dijelove tebe koje si možda sklona zanemarivati, poput želje za održivošću i mirom. Iako više voliš malo kaosa, Jupiter u Biku u tvoj svijet unosi prijeko potrebnu dosljednost, posebno kada je u pitanju vrijeme koje provodiš kada si sama sa sobom. Ovo bi moglo biti sretno vrijeme za početak nove duhovne prakse i za sve što stabilizira tvoju energiju.

shimmer fallback

Rak

Kako Jupiter ovog mjeseca prelazi u stabilan znak Bika, tvoja će se prijateljstva postupno razvijati. Tijekom sljedeće godine možeš očekivati da ćeš uspostaviti čvrstu zajednicu oko sebe, koja se temelji na užitku, ugodnosti i zadovoljstvu. Dobro je vrijeme i za suradnju ili udruživanje snaga s ljudima koji te okružuju i koji imaju slično mišljenje kao i ti. Ulaziš u svoju društvenu eru, stoga se nemoj bojati izaći iz svoje ljušture.

shimmer fallback

Lav

Jupiter će 16. svibnja ući u tvoju 10. kuću karijere i profesije, donoseći priliku za poslovni rast i razvoj. Od sada do svibnja iduće godine počet ćeš primjećivati evolucije u svojoj karijeri, a osim toga, ovo je odlično vrijeme za dobivanje promaknuća ili istraživanje novih horizonata u tvom poslu. Očekuj da ćeš sada dobiti više priznanja za svoj trud.

shimmer fallback

Djevica

Jupiterov prijelaz u znak Bika donosi potencijal za rast i priliku za tvoj osobni razvoj. Ovaj bi se tranzit mogao poklopiti s postupnim razvojem nove duhovne prakse ili učenja nekih novih stvari. Kao netko kome je znanje prioritet, ovaj je tranzit odlično vrijeme za naučiti nešto novo, stoga se prijavi za taj tečaj o kojemu već dugo maštaš ili upiši fakultet i tvoj će ti um biti zahvalan.

shimmer fallback

Vaga

Tvoji resursi i imovina će se širiti jer Jupiter ulazi u tvoju osmu kuću 16. svibnja. Ovo je sezona rasta tvojih financija i prilika da razviješ neku dugoročnu stabilnost kada su u pitanju tvoji financijski resursi. Možda ćeš uštedjeti više novca, renovirati svoj dom ili nešto treće što bi ti moglo dugoročno koristi. Ovo je također odlično vrijeme da se pripremiš za budućnost, tako da kasnije ne moraš brinuti o financijama i ostalim stvarima.

shimmer fallback

Škorpion

Ovog mjeseca Jupiter će prijeći u tvoju sedmu kuću romantičnih veza, donoseći rast i nove prilike na polju ljubavi. Od sada do sljedeće godine doživjet ćeš spor, ali stabilan razvoj kada su u pitanju tvoje romantične veze koji će u tvoj život unijeti dugoročnu stabilnost. Sada je vrijeme da se osloniš na ugodu koju ti pružaju tvoji odnosi s drugima.

shimmer fallback

Strijelac

Kada Jupiter uđe u stabilan znak Bika, donijet će ti spor i stabilan razvoj rutina i navika. Kao horoskopski znak kojim vlada Jupiter, uvijek tražiš nove načine za razvoj, a ovaj ti tranzit omogućuje da se razvijaš polaganim tempom. Iako stvari mogu napredovati malo sporije nego što si navikla, uspostavit ćeš osjećaj ugode i mira u svojim svakodnevnim ritualima.

shimmer fallback

Jarac

Tvoja kreativnost i strast doživjet će postupni rast ovog mjeseca, dok Jupiter prelazi u Bika. Od sada do sljedeće godine, naučit ćeš kako dati prioritet stvarima koje ti donose radost, čak i ako one nisu nužno "produktivne". U ovom se tranzitu radi o davanju prioriteta tvom zadovoljstvu kroz aktivnosti usmjerene na zadovoljstvo, a ne samo na posao, stoga se u ovo vrijeme svakako posveti svemu što te čini sretnom.

shimmer fallback

Vodenjak

Jupiter će 16. svibnja prijeći u tvoju četvrtu kuću doma i obitelji, donoseći razvoje u tvom privatnom okruženju. Ovaj tranzit pruža ti prilike za dugoročnu sigurnost u ovom području. Tijekom ovog tranzita mogla bi se preseliti u veći dom ili proširiti svoju obitelj - sve što donosi rast u ovom dijelu tvog života.

shimmer fallback

Ribe

Ovog mjeseca Jupiter prelazi u znak Bika, što će ti donijeti priliku za razvoj tvojih misli, ideja i vještina. Ovo je razdoblje ekspanzije u tvojim akademskim nastojanjima ili interesima, pa je sada savršena prilika za naučiti nešto novo. Tijekom sljedeće godine dobit ćeš priliku naučiti neke nove stvari, poput novog jezika, hobija ili zanata, što će ti koristiti u budućnosti.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.