Oluja na obzoru

Ljubavni brodolom? Ovi horoskopski znakovi mogli bi do kraja svibnja ostati solo

Ovog proljeća zvijezde nemaju najbolju lošu ljubavnu prognozu za 3 znaka - moguće je da će u ljeto uploviti kao samci

profimedia-0576905518.jpg
Foto: Profimedia.hr

Proljeće je vrijeme kad sve cvijeta, romansa je u zraku, savršeno je vrijeme za ljubav - ili ipak ne? Nekima će, čini se, baš ovo proljeće donijeti ono suprotno - kraj veze i potencijalno slomljeno srce.

Image

Ali, iako prekidi nikome ne sjedaju lako, obično kraj znači i novi početak, a zvijezde ti poručuju kako se sve, pa i ovo, događa s dobrim razlogom. Ovoj ljubavi očito nije 'bilo suđeno', a neke od veza koje će uskoro doći svome kraju čak su bile i toksične.

Image
Čelični znakovi Zodijaka

Nesalomljivi: 3 horoskopska znaka koji nakon pada ustanu i vraćaju se još jači

Osim toga, proljeće je vrijeme za optimizam i novu nadu - a to znači da će se za ove znakove nakon oluje sasvim sigurno ponovno jasno zasjati sunce. Jer proljeće nam stalno iznova dokazuje upravo to: nakon svake kiše neminovno dolazi sunce. Zato, čak i ako si pripadnica ovih znakova, nemoj dozvoliti da se crni oblak nadvije iznad tvoje glave i pokvari ti raspoloženje - možda te već do kraja godine čeka nova uzbudljiva ljubavna priča. Evo koja 3 znaka, čak 2 zračna i 1 vatreni, imaju najviše šanse ostati samci već ovog mjeseca:

Blizanci

Ako si pripadnica zračnog ovog znaka, moguće je da ćeš uskoro ostati sama, a taj se status neće promijeniti sve do kraja godine. Naime, 2022. baš i nije naklonjena Blizancima po pitanju ljubavi. Zato, ako si se nadala da ćeš se ubrzo ponovno zaljubiti, prognoze baš i nisu sjajne - skora romansa nije nešto što zvijezde imaju u planu za tebe. Ipak, ne znači da ćeš biti nesretna. Zapravo, život samca dobro će ti činiti i iskoristit ćeš ovo vrijeme za rad na sebi. Kad iduće godine na tvoja vrata pokuca nova ljubav, bit ćeš spremna i u vezu ćeš ući neopterećena teretom iz prošlosti.

Image
Foto: Pexels

Lav

Ova godina naprosto nije godina za veze kad su velike mačke Zodijaka u pitanju. Zvijezde kao da su za Lava na nebu ispisale golemi neonski znak na kojem piše: SOLO. Tako će Lavovi, ako još nisu, ubrzo doživjeti prekid veze. Razlog može ležati u želji Lava da bude samostalan i u tom slučaju kraj ljubavi neće ga previše pogoditi. Ako će pak Lav biti onaj koji je ostavljen (da, ove godine čak i to je moguće) patiti će njegov lavovski ponos, Zvijezde mu savjetuju da se fokusira na karijeru ili duhovni napredak i introspekciju pa bi nepovoljno razdoblje za ljubav uskoro trebalo proći.

Image

Vodenjak

Kako je krenulo, jasno je da 2022. općenito neće biti jako dobra godina za Vodenjake - tako su se jednostavfno posložili planeti. Vodenjaka očekuje mnogo glavobolje i brige, a dio ovih tegoba bit će uzrokovan i problemima u ljubavnom životu. Vrlo je velika mogućnost da će već do kraja mjeseca doći do velikog ljubavnog brodoloma, ali to za Vodenjake neće biti iznenađenje: da je ovaj brod izgubio kompas osjećaju već neko vrijeme. Srećom, za većinu osoba rođenih u ovom zračnom znaku biti sam ne predstavlja nešto što je nužno loše, Vodenjaci uživaju u slobodi i vremenu za sebe. Osim toga, već prema kraju godine za Vodenjake se otvara mogućnost da će u njihov život ušetati nova osoba koja će probuditi njihov interes.

Image
Foto: Pexels