Svatko je drugačiji

Kakva si kad se zaljubiš? Bikice znaju što žele od partnera, a Račice su pune razumijevanja

Sto ljudi, sto ćudi - neke bi ozbiljnu vezu, druge su zaigrane, a treće je nevjerojatno teško osvojiti. Možda i zvijezde igraju ulogu u tome kakva si u vezama i svijetu dejtanja. Evo kako romantičnim odnosima pristupa svaki horoskopski znak

jonathan-borba-rteECvvjSpg-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Kad je riječ o dejtanju, svi smo drugačiji. Iako se svi mogu složiti oko temljnih načela: poštovanja, kompatibilnosti i privrženosti, svakoga će na partneru privući nešto drugo. Možda zamišljaš visokog i crnog muškarca, a možda te privlače svijetliji tipovi, možda voliš humor, a možda si ipak sklonija introvertima. Ne samo da kod izbora partnera uglavnom imamo različite 'kriterije', već se i tijekom dejtanja i u vezi ponašamo drugačije. Jer su naše osobnosti drugačije.

Image
S njima nema zafrkancije

U ovim se horoskopskim znakovima kriju najstrože majke?

Već smo pisali o tome koji se horoskopski znakovi najbolje slažu, odnosno koji su kompatibilni. Stoga u ovom tekstu otkrivamo kakav je svaki horoskopski znak u vezama, ali i što traži od potencijalnog partnera. 12 horoskopskih znakova i isto toliko različitih shvaćanja veze.

Image
Foto: Unsplash

Kakva si ti u ulozi djevojke, saznaj u nastavku!

Ovan

Žene rođene pod horoskopskim znakom Ovna neovisne su i odvažne. Vatreni stav Ovna držat će svakog frajera na nogama, odnosno zainterirati ga. Žene Ovnovi nisu jedne od onih koji će brže-bolje uskakati u veze, no nađe li se pored njih muškarac, neće ga odbiti. Štoviše, tom paru nikad neće biti dosadno. Žene Ovnovi vole izlaziti s nekim na istoj valnoj duljini, ali pritom nisu najstrpljivije. Jednom kad stupe u vezu, pokazat će svoju brižnu stranu.

Image

Bik

Unatoč tome što slove kao tvrdoglavi znak, Bikice u vezama imaju realna očekivanja te se ne zavaravaju 'ružičastim naočalama'. Ne idealiziraju partnera i znaju što žele pa će, ne svidi li im se partner, odmah izaći iz te veze. Bikovi nisu mirni tipovi za romantične filmske većeri nego više vole otići na ukusnu večeru i opustiti se uz čašu vina. Sebe uvijek stavljaju na prvo mjesto, ali i ulažu u vezu. Ne dobiju li isto zauzvrat, prekrižit će partnera.

Image

Blizanci

Ženama pod znakom Blizanca teško je pronaći partnera. Kriteriji su im poprilični (što nije loše), no rijetko tko ih osvaja. Budući da im je frajer često zanimljiv samo nekoliko spojeva, Blizanci teško dolaze do ozbiljnih veza. Lepršavi su i neopterećeni, ali nisu skloni iskazivati svoje emocije. Ipak, kad naleti na onog za kojega u tom trenutku misli da je pravi, žene Blizankinje dat će 100 posto sebe u tu vezu.

Image

Rak

Rakovi ne vole ništa na brzinu. Nisu skloni usputnim romansama nego će ulagati u odnos koji ima perspektivu. Osjećajni su i zato empatični pa će žene Rakovi svog partnera pokušati razumjeti u gotovo svim situacijama. Ipak, pretjerana osjećajnost može biti dvosjekli mač jer ovaj znak može pretjerano reagirati i idealizirati stvari. Ono što je sigurno jest da su Rakovi vjerni i iskreni pa trebaju partnera sa sličnim osobinama.

Image

Lav

Žene Lavovi znaju da zaslužuju pažnju i tragat će za muškarcem za kojeg znaju da će ispuniti njihove kriterije. Njihova je ljestvica visoko postavljena i žele muškarca koji će je istinski voljeti i uložiti sto posto u odnos.

Image

Djevica

Kao zemljani znak, Djevice su stabilne i kontrolirane. Nisu jedne od onih koji brzo uskaču u veze, već vole promisliti u svim opcima i dati si vremena. Zato su žene pod ovim znakom u većini slučajeva zainteresirane za dugu i stabilnu vezu. Frajeri koji dejtaju s njom moraju biti strpljivi i zaraditi povjerenje Djevice. Kad to uspiju, na dobitku su.

Image

Vaga

Vage puno očekuju od svojih muškaraca - jednostavno imaju visoke kriterije. Uz sebe žele momka koji je odan i kojemu je ona broj jedan, a ne ispuni li frajer ta očekivanja, velike su šanse da će prekinuti tu vezu. Tragaju za romansom, a kad ju pronađu, odabranika tretira poput kralja.

Image

Škorpion

Škorpionke su duhovite i koketne. Ne grade lako prisnost s muškarcem i teško ih je očarati. Imaju smisao za humor što je nekad super, a nekad ne jer mnogi ne razumiju njenu zafrkanciju. Iako si možda ne žele priznati, svojih humorom eliminiraju pogrešne ljubavne izbore.

Image

Strijelac

Žene pod znakom Strijelca otkačene su, duhovine i razgovorljive. Lako pristupaju muškarcima, ali kad traže nekoga za stabilnu vezu, dobro promisle o svom odabiru. Ne pristaju na manje od onoga što očekuju i žele imati leptiriće u trbuhu. Do tad, ponose se svojom neovisnošću i uživaju u životu te se klone toksičnosti.

Image

Jarac

Iako se čini da žene pod znakom Jarca nisu zainteresirane za spojeve, to je zato što imaju ludo visoka očekivanja. Zanimat će ih jedino onaj koji se trudi i koji se bori za njenu naklonost. Takve su žene skrivene romantičarke i zadovolji li frajer njene kriterije, ona će ulagati u odnos.

Image

Vodenjak

Teško je zadobiti povjerenje žene Vodenjaka. Te žene ne vjeruju svakom pa će si dati vremena čak i kad joj se muškarac svidi na prvu. Treba im vremena i da se 'zagriju' i pokažu emocije, ali u trenutku kad se to dogodi, žene Vodenjaci sjajne su partnerice. Tragaju za emocionalnom povezanošću i za frajerom s kojim su intelektualno na istoj valnoj duljini. Neovisni i samouvjereni muškarci ovom su znaku broj jedan!

Image

Ribe

Ribe su sjajne partnerice. Odane su i pune ljubavi jednom kad njen odabranik pokaže da je u to vrijeme pravi izbor. Tragaju za muževnošću, nekome tko će ih cijeniti i saslušati, a katkada i preuzeti inicijativu. Da bi frajer osvojio ovaj znak, morat će se potruditi, no vratit će mu se četverostruko.

Kao što je vidljivo, neki horoskopski znakovi dijele sličnosti. Neki su orijentirani na dugotrajniji odnos, dok su drugi zaigrani. Na kraju, svaki je pojedinac priča za sebe te drugačije sagledava romantični odnos.