Romantici nježne duše

Nema kraja boli: Horoskopski znakovi koji najteže zaliječe slomljeno srce

Postoje ljudi koji u samo par tjedana prebole vezu od nekoliko godina, a postoje i oni koji jednomjesečno udvaranje pretvore u romansu stoljeća koja im slomi srce. Danas ti otkrivamo koja su to četiri horoskopka znaka romantičari kojima treba cijela vječnost da se oporave od ljubavnog poraza.

BeFunky-collage.jpg
Foto: Unsplash

Horoskop nam može otkriti je li netko sklon organiziranosti ili pak avanturama, je li netko zlopamtilo ili pak sanjar, ali i koliko je vjerojatno da će se velikom brzinom oporaviti od slomljenog srca i prekida veze. Postoje tako znakovi koji spremno krenu naprije nakon što dožive ljubavni brodolom, ali postoje i oni, na drugom kraju spektra, koji se od slomljenog srca nisu u stanju oporaviti mjesecima, pa i godinama. Takvi romantici većinom vjeruju u vječnu ljubav te iznimno pate kada im se snovi o sretnoj vezi uruše.

Image
Osuđeni na propast

Toksična ljubav: Ovih 6 horoskopskih parova imaju 'otrovan' odnos

Mi ti danas donosimo listu top četiri najveća horoskopska romantika, a kojima je svima zajedničko to da im treba prava vječnost da propalu vezu ostave iza sebe i zaliječe slomljeno srce. Koji su to najnježniji znakovi i jesi li i ti možda među njima, saznaj u nastavku.

Vaga

Nježne i emocionalne horoskopske Vage prve su na našoj listi. Pripadnici ovog znaka najbolje egzistiraju kao dio para pa im je prekid veze stresno i bolno iskustvo. Ostavljene Vage osjećaju se tužno i slomljeno, kao da im se srušio svijet. Na početku pokušavaju nagovoriti partnera da se predomisli, pri čemu izgledaju pomalo očajno. Vage su zračni znak spreman na goleme kompromise i ustupke u vezi, pa su skloni opraštati i prevare i svakojake izdaje, a sve ne bi li održali svoju vezu na životu. Kada ipak, unatoč njihovom silnom trudu, dođe do njezina pucanja, Vage su sklone vratiti se na „ljubavno tržište“ relativno brzo, unatoč tome što im srce zapravo može biti slomljeno mjesecima, pa čak i godinama. S obzirom da se radi o najvećim šarmerima Zodijaka, Vage si podižu samopouzdanje nevažnim flertom i romansama, no na novu se vezu odlučuju teško i sporo, jer njihovom srcu treba dosta dugo da se oporavi od prekida.

Image

Škorpion

Intenzivnim Škorpionom upravlja Pluton, koji upravlja 8. kućom seksa, smrti i braka. Škorpion ima poteškoće s prekidima zbog svoje duboko emocionalne prirode. Kad se Škorpion posveti svojoj vezi, ta mu veza postaje sve, a ako dođe do prekida, to može uništiti Škorpiona i njegov unutarnji osjećaj sigurnosti. Ako se Škorpion osjeća kao da mu je učinjena nepravda, ljutnja bi ga mogla spriječiti da krene naprijed i mogao bi postati jako depresivan i izgubiti se u moru tuge. Tada mu treba netko tko će ga saslušati i biti mu rame za plakanje. Također, Škorpionova osvetoljubiva priroda često ga tjera da se u mislima stalno vraća na partnera koji ga je povrijedio i smišlja kako da mu vrati istom mjerom. Takvo je ponašanje, naravno, toksično te u konačnici samo prolongira zacijeljivanje srca Škorpiona.

Image

Rak

Rak kojim vlada Mjesec može biti vrlo osjetljiv znak koji se teško oslobađa prošlosti. Pripadnici znaka Raka će se stalno prisjećati svoje prošlosti, posebno kada je riječ o vezi koja im je puno značila. Rakovi se osjećaju najpotpunijima kada imaju partnera o kojem se mogu brinuti i pružati mu ljubav. Ako nemaju nekoga o kome trebaju brinuti, možda će se osjećati pomalo prazno. Oni su vrlo emotivni i morat će pronaći zdrave načine za rješavanje emocionalnih okidača nakon prekida. Raku je nakon prekida potrebna podrška kako bi se izliječio i prebolio prekid. U pravilu horoskopski Rakovi vjeruju da će njihova ljubav potrajati do kraja života i gorko pate ako se to ne ostvari. Potrebno im je puno vremena da se pomire sa stanjem i postanu spremni za nova iskustva - i novi rizik.

Image

Ribe

Sentimentalne Ribe vjeruju u vječnu ljubav pa ih svaki raskid grubo šokira. Spremne su štošta pretrpjeti zbog ljubavi, pa se ponekad ponižavaju. Nakon što raskinu odnos ne skrivaju patnju, nego se žale prijateljima nadajući se da će im oni potvrditi koliko je strašna situacija koja ih je snašla. Mnoge se ucviljene Ribe slomljenog srca „liječe“ obiljem hrane ili alkohola, što im produljuje agoniju, narušavajući tjelesnu težinu i misaone procese. Obično se pripadnicima ovog kreativnog i sanjarskog znaka preporuča da tugu izbace kreativnim procesima te tako ubrzaju proces oporavka od prekida ljubavne veze.

Image