Srodne duše horoskopa

Stvoreni jedno za drugo: Ovo su srodne duše za svaki horoskopski znak

Zahvaljujući astrologiji, možemo saznati puno toga, pa i to u kojem je horoskopskom znaku rođena naša srodna duša

srodneduse.jpg
Foto: Unsplash

Astrologija nam može reći puno toga o nama - kakvi smo kao osobe, s kojim se znakovima najbolje slažemo, ali i ono što većinu ljudi vjerojatno najviše zanima - u kojem bi horoskopskom znaku mogla biti rođena naša srodna duša. Bilo da si beznadni romantik ili ne, činjenica da negdje tamo postoji osoba stvorena baš za tebe zvuči zanimljivo i ulijeva nam nadu u ljubav nakon svih propalih pokušaja, a tko je ta osoba, zna upravo astrologija.

Image
Najbolji muževi horoskopa

Dame, pozor: U ovim horoskopskim znakovima kriju se najbolji muževi

Pomno analizirajući svoj horoskopski znak, možeš dobiti puno bolju ideju o tome s kim ćeš biti najkompatibilnija u ljubavnom odjelu i u kojem bi znaku mogla biti rođena tvoja duša, a ako ju još uvijek nisi upoznala, u nastavku saznaj odgovore i obrati pažnju.

Ovan

Ovan je vrijedna, energična i neovisna osoba koja voli živjeti brzim tempom. Potreban im je partner koji može pratiti njihov ritam, a Ovnovi uglavnom traže one koji imaju istu osobnost kao i oni, a to su osobe koje su samouvjerene, samodostatane i koje vole riskirati u životu. Upravo zato, Ovnova srodna duša vjerojatno je rođena u znaku Ovna, Vodenjaka, Strijelca, Lava ili Blizanaca.

shimmer fallback

Bik

Bik je najodaniji znak među svima, a oni ostaju vjerni pravoj osobi do samog kraja. Njihova idealna srodna duša je netko tko im uzvraća osjećaje na isti način kao i oni. Žele nekoga tko je pouzdan, odan, pošten i otvoren, nekoga tko im može dati osjećaj da su jedina osoba na svijetu, a takvi su rođeni u znaku Bika, Raka, Jarca, Djevice ili Riba.

shimmer fallback

Blizanci

Blizanci su zaista izbirljivi kada je u pitanju odabir životnog partnera. Njihova idealna srodna duša je netko tko je pametan, ima smisla za humor i vodi zanimljiv život, a ne dosadan, a takve se osobe rađaju u znaku Blizanaca, Lava, Vage, Ovna ili Vodenjaka.

shimmer fallback

Rak

Rak voli voljeti i ima ogromno srce. Oni trebaju nekoga tko je dovoljno privržen da bi se osjećali posebnim i voljenim, ali u isto vrijeme pametnim i inteligentnim. Žele nekoga tko je brižan i pun suosjećanja, a takve su osobe rođene u znaku Raka, Škorpiona, Bika, Riba ili Djevice.

shimmer fallback

Lav

Lava privlače zanimljive, samouvjerene i tajanstvene ličnosti. Žele nekoga tko se ne boji pokazati svoje pravo ja, a takve će pronaći u znaku Lava, Blizanaca, Vage, Strijelca ili Ovna.

shimmer fallback

Djevica

Srodna duša Djevice je netko tko je ambiciozan i ima neki cilj u životu, a ne netko tko odgađa obaveze cijeli dan. Djevici je potrebna prava predanost kada je u pitanju odabir srodne duše, a njihove srodne duše rođene su u znaku Škorpiona, Jarca, Raka ili Bika.

shimmer fallback

Vaga

Vage se neće zadovoljiti ni s kim tko je manje od onoga što zaslužuju - one žele nekoga tko ima sve, od izgleda i pameti do samopouzdanja. Vole fizičku ljepotu, privlače ih pametni umovi i vole samopouzdanu osobnost, a takve osobe pronaći će u znakovima Vage, Blizanaca, Vodenjaka, Strijelca ili Lava.

shimmer fallback

Škorpion

Škorpion voli duboko, intenzivno i potpuno bezuvjetno. Njihova idealna srodna duša je netko tko se osjeća isto kao i oni, a također vole osobnost koja ih intrigira do kraja. Njihove srodne duše rođene su u znaku Škorpiona, Riba, Djevice, Jarca ili Raka.

shimmer fallback

Strijelac

Strijelci cijene samostalan život, a njihova idealna srodna duša je netko s ljubavlju i otvorenog uma, ali i tko bi im dao malo prostora. Mrze posesivne ili privržene ličnosti, pa su njihove srodne duše rođene u znaku Lava, Vodenjaka, Ovna ili Vage.

shimmer fallback

Jarac

Jarac može biti izbirljiv - žele da njihovi partneri imaju stil i samopouzdanje, da su odani i od povjerenja, a takve će naći u znaku Riba, Bika, Djevice ili Škorpiona.

shimmer fallback

Vodenjak

Vodenjak voli osobu zabavne, otvorene osobnosti koja voli avanturu i nekoga tko zna kuhati. Također ih privlači smisao za humor, a takve su osobe rođene u znaku Vodenjaka, Vage, Ovna, Blizanaca ili Strijelca.

shimmer fallback

Ribe

Ribe vole zabavu i žive u vlastitom svijetu. Njihova idealna srodna duša je netko tko je divlji kao oni, ima kreativan način razmišljanja i netko tko se može duboko povezati s njima, a takve su osobe rođene u znaku Raka, Škorpiona, Jarca ili Bika.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.