Koga čeka uzbudljiv mjesec?

Zvijezde im se smiješe: Četiri znaka koja će imati najviše sreće u travnju

Travanj će nekim horoskopskim znakovima donijeti posebno sretan i zanimljiv period. No neki će više biti fokusirani na ljubav, a drugi na posao i društveni status

pexels-elina-fairytale-4833957.jpg
Foto: Pexels

Stiglo je proljeće, skidaju se slojevi tople odjeće, sve se priprema za Uskrs, a upravo traje vladavina Ovna. Znači da je pravo vrijeme za akciju, uzbuđenje i neizvjesnost. Kako je tek počela astrološka nova godina sve se vrti oko novih obećanja te naleta nove energije i motiviranosti.

Image
Zodijački neprijatelji

Sudar svjetova: Svaki horoskopski znak ima svog suparnika - tko je tvoj?


Astrološki će ovo vrijeme biti vrlo uzbudljivo i bit će puno toga što se treba napraviti u kratkom periodu. Srećom, neće se svi osjećati kao da samo moraju juriti i ispunjavati zahtjeve. Nekolicina odabranih bit će najsretniji znakovi zodijaka u travnju 2023. i sigurno će im biti dobro.

Image

Dok Sunce prolazi kroz Ovna do 20. travnja svi će poželjeti preuzeti inicijativu. Sve će biti malo impulzivnije i brže te neće biti vremena za razmišljanje. No sljedeća četiri znaka imat će najviše sreće u travnju, a za njih će ovo biti posebno uzbudljiv mjesec.

Ovan

Sjajiš više nego ikada dok Sunce prolazi kroz tvoju prvu kuću koja definira tebe i samoizražavanje. Inače si naviknuta da preuzimaš vodstvo, ali ovaj mjesec stižu priznanja za tvoj rad. Sada je vrijeme da istakneš svoju osobnost. Također je najbolji period za produktivnost, u projekte koje želiš ostvariti i izraziti sebe, a sve to je prirodno. Napokon dolazi vrijeme kada stižu nagrade zbog fokusiranosti na sebe, samo nastavi ostvarivati svoje ambicije.

Image

Rak

Tijekom travnja Sunce prolazi kroz tvoju desetu kuću koja označava posao i društveni status, a time u fokus dolazi uspjeh i priznanje. Nemoj se iznenaditi ako budeš puno više prepoznata ovaj mjesec jer si poznata po neustrašivosti u poslu, a vrijeme je za slavlje. Iako možda neće odgovarati tvojoj sramežljivoj osobnosti ipak trebaš dopustiti da se vidi tvoj uspjeh. No nemoj zaboraviti da uz vidljivost stiže i veći pritisak, a možda će ti se jako svidjeti pozornost koja stiže.

Image

Vaga

Travanj je mjesec u kojem ćeš ojačati veću želju za partnerstvom i romantičnom vezom. Da, da, puno više nego inače. Kako Sunce bude prolazilo kroz sedmu kuću sve ćeš se više usmjeriti na zbližavanje s ljudima na izravan način. Druženje će biti najveći prioritet u travnju, a posebno će ti se sviđati druženje s izravnim i neovisnim ljudima. Ovo je vrijeme kada možeš puno naučiti o sebi kroz odnose s drugim ljudima pa svakako osluškuj što ti pokušavaju reći.

Image

Jarac

Ljudi rođeni u ovom znaku su općenito jako ambiciozni i radišni te zbog toga djeluješ vrlo hladno u svakodnevnom životu. Travanj je vrijeme da obratiš pažnju na svoje korijenje, posebno obitelj. Ti si osoba koja unosi inovativnost u svoju obitelj, a sada dolazi vrijeme kada ćeš započeti nove projekte i događaje u svojoj obitelji. Imat ćeš dovoljno energije i za potrebne promjene. Samo je važno da sve ide polako jer ne funkcioniraš najbolje kada se promjene brzo događaju.

Image