Prevladat će nostalgija

Iskra se nije ugasila: 4 znaka koja će se do kraja godine vratiti staroj ljubavi

Bivši ti se još mota po mislima? Ako si pripadnica jednog od ovih znakova, moguće je da će se nekadašnji ljubavni plamen uskoro ponovno rasplamsati

profimedia-0147391621.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Gotovo pola 2022. već je iza nas, a nadolazeće razdoblje mnogi će vidjeti kao priliku za vruće ljetne avanture i zanimljiva nova poznanstva - jer u ovo vrijeme godine ljubav je u zraku. Ipak, neki znakovi nemaju dobre ljubavne prognoze za preostali dio 2022, jer zvijezde su im predodredile prekid veze i ulazak u solo vode bez puno šanse za novom ljubavi - barem zasad.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Onda su tu još i oni treći koji neće ostati sami, nego će se vratiti nekadašnjim partnerima. U nekim slučajevima, naime, prekid ne znači definitivan kraj pa poneka iskra još ostane gorjeti čak i ako je u razdvojenosti prošlo više godina. Postoji li netko iz tvoje prošlosti o kome još uvijek misliš s vremena na vrijeme? Netko čiju fotografiju još čuvaš?

Ako si pripadnica jednog od ova četiri znaka, moguće je da će te ubrzo obuzeti nostalgija, a nedužno kontaktiranje bivšeg moglo bi završiti time da svojoj nekadašnjoj ljubavi odlučiš dati drugu šansu.

Image
Ljubav na čekanju

Kad nema ljubavi: Ova će 3 znaka u 2022. ostati (ili postati) solo

Evo koji znakovi imaju najviše šanse rasplamsati staru vatru:


Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/5

Možda će te zanimati

Image
ŽENSKO ZDRAVLJE

Najčešći zdravstveni problemi s kojima se suočavaju žene u 40-ima

Image
ZIMSKA BEAUTY RUTINA

Njega stopala važna je i u zimskim mjesecima – ovo su kreme za njegu koje volimo