Prevladat će nostalgija

Iskra se nije ugasila: 4 znaka koja će se do kraja godine vratiti staroj ljubavi

Bivši ti se još mota po mislima? Ako si pripadnica jednog od ovih znakova, moguće je da će se nekadašnji ljubavni plamen uskoro ponovno rasplamsati

profimedia-0147391621.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Gotovo pola 2022. već je iza nas, a nadolazeće razdoblje mnogi će vidjeti kao priliku za vruće ljetne avanture i zanimljiva nova poznanstva - jer u ovo vrijeme godine ljubav je u zraku. Ipak, neki znakovi nemaju dobre ljubavne prognoze za preostali dio 2022, jer zvijezde su im predodredile prekid veze i ulazak u solo vode bez puno šanse za novom ljubavi - barem zasad.

Image

Onda su tu još i oni treći koji neće ostati sami, nego će se vratiti nekadašnjim partnerima. U nekim slučajevima, naime, prekid ne znači definitivan kraj pa poneka iskra još ostane gorjeti čak i ako je u razdvojenosti prošlo više godina. Postoji li netko iz tvoje prošlosti o kome još uvijek misliš s vremena na vrijeme? Netko čiju fotografiju još čuvaš?

Ako si pripadnica jednog od ova četiri znaka, moguće je da će te ubrzo obuzeti nostalgija, a nedužno kontaktiranje bivšeg moglo bi završiti time da svojoj nekadašnjoj ljubavi odlučiš dati drugu šansu.

Image
Ljubav na čekanju

Kad nema ljubavi: Ova će 3 znaka u 2022. ostati (ili postati) solo

Evo koji znakovi imaju najviše šanse rasplamsati staru vatru:

Bik

U životu Bika mogao bi se neočekivano pojaviti netko iz prošlosti tko će u pripadnicima ovog zemljanog znaka probuditi osjećaj nostalgije. Bez obzira na to je li Bik u vezi ili nije, ovaj će osjećaj biti toliko snažan da je sasvim moguće kako će mu se život okrenuti naglavačke. Ipak, onaj tko će na kraju donijeti presudu o tome hoće li stara ljubav dobiti novu šansu bit će upravo sam Bik, koji bez obzira na intenzivne emocije neće donositi nagle i nepromišljene odluke.

Image

Blizanci

Pripadnici ovog zračnog znaka mogli bi poželjeti obnoviti nekadašnju vezu ove godine - ali samo zato što trenutačno nema nekog boljeg na vidiku. Društveni i komunikativni Blizanci nekako trenutačno nisu raspoloženi za samački život, a kako nakon prekida nisu upoznali nekog dovoljno zanimljivog, pomislit će kako njihov bivši partner i nije bio tako loš. Nažalost, ovo nije neuobičajen uzorak ponašanja za pripadnike ovog prevrtljivog znaka: skloni su lažima i prevarama uništiti vezu, a onda poželjeti natrag onoga kome su slomili srce.

Image

Škorpion

Iskreno, iako to nikad ne bi priznao, za Škorpiona nitko nije jednako dobar kao njegova bivša ljubav. Nostalgija je naprosto dio njihova karaktera. Čak i ako je od prekida prošlo mnogo vremena, Škorpion u srcu čuva svoju staru ljubav. Škorpion dobro zna da je veliki dio krivnje za ljubavni brodolom zapravo na njemu i njegovom ponašanju - tim više osjeća žaljenje kad razmišlja o bivšem partneru. S druge strane, Škorpion je znak transformacije i promjene. Od nesretnog prekida pripadnici ovog znaka iskoristili su vrijeme i marljivo radili na sebi. Njihovo slomljeno srce u međuvremenu je zacijelilo i sada su spremni pokušati ponovno - jer naučili su mnogo toga na vlastitim greškama.

Image

Ribe

Za Ribice je stvar jasna: žele svog bivšeg partnera natrag pod svaku cijenu. One prekid kao da i nisu doživjele sasvim ozbiljno, više kao pauzu koja sad, što se njih tiče, može završiti. Zato će Ribe biti te koje će prve ostvariti ponovni kontakt s bivšim partnerom i pružiti ruku pomirenja. Ako ne naiđu na jednake osjećaje s druge strane, neće samo tako odustati - upotrijebit će sav svoj šarm i vještine zavođenja kojima je teško odoljeti.

Image