Bez uljepšavanja

Misle da su bolji od drugih: Ovi znakovi uvijek gledaju druge svisoka

Prioriteti su im materijalne stvari i bogatstvo i na druge ljude gledaju s prijezirom, a takve su osobe najčešće rođene u ova tri horoskopska znaka

horoskopskiznakovi.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Mnogi ljudi smatraju da su obilježja dobre osobe poniznost, ljubaznost i empatija. Međutim, postoje mnogi koje krase i ne baš tako pohvalne osobine. To su oni koji žude za bogatstvom i materijalnim stvarima i koji se osjećaju superiorno i s prezirom gledaju na druge koji (u njihovim glavama) možda nisu toliko uspješni ili bogati kao oni.

Image
Dobri ili zli

Horoskopske zločestoće: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi

A ako je vjerovati horoskopu i astrologiji, takve su osobe najčešće rođene u tri horoskopska znaka. Naravno, nikada ne smijemo generalizirati i to možda ne vrijedi za svakoga, no u nekim slučajevima upravo osobe rođene u ova tri horoskopska znaka druge gledaju svisoka i misle da su bolje od drugih - u nastavku pogledaj koji su to znakovi.

Jarac

Jarac je netko tko vjeruje da su on i njegova obitelj superiorniji od drugih. Oni često cijene novčano bogatstvo i društveni status za razliku od osobnosti ili ljubazne prirode pa se osjećaju superiornima u odnosu na druge i hrle k onima koji imaju više novaca. Bilo da ne odgovara na njihove pozive, poruke ili im se smije, Jarac ima tendenciju odbijati ljude koje smatra nedovoljno dobrima.

Image

Ribe

Ovaj horoskopski znak ima veći emocionalni kvocijent od mnogih drugih znakova, no osobe rođene u znaku Riba koriste ga samo kada su u pitanju osobe koje su im bliske. Kada je riječ o strancima, Ribe se često prema njima odnose kao da su bolje od njih, bilo da se radi o veličanju vlastitog života kako bi se oni osjećali manje vrijednima ili o njihovom ponižavanju.

Image

Vodenjak

Vodenjak je netko tko vjeruje da novac može kupiti sreću. Oni Vodenjaci koji su imućni uvijek se razmeću svojim bogatstvom i druge gledaju svisoka. Ovaj zračni znak također je sklon poštovati samo one koji imaju puno novca, velike kuće i otmjene automobile ili obrazovanje na elitnim sveučilištima diljem svijeta, što ih u određenoj mjeri čini površnima.

Image