Rođene pod sretnom zvijezdom

Žene u ovih pet horoskopskih znakova najprivlačnije su muškarcima

Nije da si ljubomorna, ali pitaš se kako tvoja prijateljica ima hordu udvarača - iako nije ni ljepša niti pametnija od tebe? E pa, možda je samo rođena u pravom horoskopskom znaku

photo-1525450754258-0f4cbd02718d.jpg
Foto: Unsplash

Ako je vjerovati horoskopu, to kakav ćemo imati karakter pa čak i kako ćemo izgledati, ovisi o zvijezdama. Zato žene rođene u određenim znakovima imaju osobine koje ih čine posebno zanimljivima suprotnom spolu, a ostale im mogu biti samo zavidne.

Naravno, mi tvrdimo kako je svaka žena, bez obzira na datum rođenja, lijepa i privlačna na svoj jedinstven način, ali astrolozi izdvajaju pet znakova koji, prema njihovim saznanjima, obično bolje prolaze kod suprotnog spola. Provjeri jesi i sama jedna od sretnica Zodijaka ili ćeš se oko zavođenja ipak morati malo više potruditi:

Škorpion

Kada su zaljubljene, žene rođene u ovom znaku garancija su za dobru zabavu: strastvene i tajanstvene, s njima definitivno niti jedan trenutak neće biti dosadan. S druge strane, vjerne su i odane sretniku kojeg su odabrale. Ne čudi stoga što spoj ovih osobina instantno privlači muškarce.

Lav

Nismo ni sumnjale da će se na ovom popisu pronaći snažne i oštroumne Lavice. One su rođene da budu vođe, a posebno uživaju u tome da svi reflektori budu upereni u njih - dakle, nemoguće ih je ne primijetiti. Žene rođene u ovom vatrenom znaku ne moraju ulagati gotovo nikakav trud u to da privuku pažnju - to je nešto što im se događa prirodno - navikle su na znatiželjne poglede i divljenje. U ovu se mačkicu lako zaljubiti - a zaboraviti ju je nemoguće!

Strijelac

Nemaju uzalud luk i strijelu, žene rođene u ovom znaku rođene su sa svom potrebnom "opremom" za gađanje ravno u muška srca. Njihov avanturistički duh, neovisnost i želja za novim znanjem čini ih super poželjnima. Ono što muškarce najviše pali kod žena rođenih u ovom znaku njihova je nepredvidivost - nikad nisu sigurni koji će im biti idući korak, a to je silno uzbudljivo.

Jarac

Iza hladne i ozbiljne fasade jedne Jarčice krije se topla, strastvena i brižna osoba. Kada otkriju njezinu nježnu stranu, muškarci potpuno izgube glavu. Žene rođene u ovom znaku vole duge razgovore, imaju britak jezik i sjajan smisao za humor, stoje čvrsto na zemlji i nemoguće je njima manipulirati. Takav stav je seksi, a osim toga, muškarce fascinira njihova iskrenost. Možda nisu najromantičniji znak Zodijaka, ali kad se zaljube, postanu super slatke.

Ribe

Na samom tronu najprivlačnijih znakova Zodijaka nalaze se Ribe. Njihova romantična priroda čini ih magnetom za muški spol - bez da se posebno trude, uvijek će biti nečije simpatije. Ribice su old-school ljubavnice, a njihov najveći adut je šarm. Odlično se snalaze u partnerskim i bračnim vodama, a u fazi zavođenja ostaju tajnovite i plahe što muškarce navodi da ih pokušaju uloviti u svoju ribarsku mrežu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.