Pun Mjesec u veljači

Kome se smiješi sreća? Evo što pun snježni Mjesec donosi svakom znaku

Ova nedjelja, 5. veljače, rezervirana je za pun snježni Mjesec. Radi se o mjesečevoj mijeni koja će u svim horoskopskim znakovima probuditi novu energiju ili ih potaknuti da se trgnu.

profimedia-0309092573.jpg
Foto: Profimedia.hr

U sezoni smo Vodenjaka -znaka bistrog uma, visoke i inteligencije i nekonvencionalnog pogleda na svijet. Vole biti buntovni, izlaziti iz okvira i biti sigurni u svoje talente. No ne brini, nisu Vodenjaci jedini kojih će se zvijezde nasmiješene. Ovog vikenda – točnije 5. veljače – nastupa pun snježni Mjesec.

Image
Zvjezdanova prognoza

Mjesečni horoskop za veljaču 2023: Mjesec počinje s napetostima za sve znakove

On će svaki horoskopski znak potaknuti da prigrli ono po čemu se ističe. Svi znaci Zodijaka mogli bi biti kreativni i energični i jednostavno – željni društva i pustolovina. Uz to, netko bi te konačno mogao pohvaliti za tvoj rad što će ti puno značiti.

shimmer fallback

Ovaj pun mjesec u znaku je vatrenog Lava, a dolazi uz dodatak snježni jer je snijeg inače čest u ovo doba godine i niske temperature poklapaju se s vladavinom Saturna, najhladnijeg planeta u Sunčevu sustavu. Evo što svaki horoskopski znak može očekivati.

Ovan

Zahvaljujući punom snježnom mjesecu Ovnovi će ovaj vikend osvijestiti svoje umjetničke talente i strasti. Pravi je čas da pokažeš sve ono na čemu si radila u zadnje vrijeme te da se dokažeš. Ovih ćeš dana biti puna inspiracije i poželjet ćeš da svijet vidi tvoje talente. Nećeš se sramiti istaknuti.

shimmer fallback

Bik

Bik bi pod utjecajem punog snježnog mjeseca mogao biti željan društva i zabave. Ako si rođena pod ovim znakom, htjet ćeš oživjeti svoj privatni život i organizirati proslavu ili vikend-odmor. Jednostavno ćeš dominirati društvom.

shimmer fallback

Blizanci

Blizanci su društveni i komunikativni pa će tako i 5. veljače htjeti podijeliti i pokazati što znaju. Vodit ćeš samopouzdane razgovore, u obitelji i društvu pokretati važne teme. Istaknut ćeš se, a možda ćeš doći na ideju pokretanja svog podcasta ili nekog formata u kojemu te svi mogu čuti.

shimmer fallback

Rak

Ako si u zadnje vrijeme po cijele dane radila, sad je vrijeme da se počastiš. Priušti si vikend za pamćenje, povedi frendicu, mamu ili partnera ili se pak počasti nečime što si dugo priželjkuješ. Dugo si se zapostavljala pa je vrijeme da misliš i na sebe. Uz to, odmoriš li glavu, bit će ti lakše idućih tjedana na poslu.

shimmer fallback

Lav

Lavovi će sjajiti! Snježni mjesec potaknut će te da promisliš o važnim odlukama i napraviš zaokrete u karijeri. Ovo razdoblje iskoristi najbolje što možeš jer će ti se iskristalizirati u kojem smjeru želiš ići. I drugi će primijetiti da si se promijenila nabolje pa će pohvale prštati sa svih strana. Osim donošenja odluka, mogla bi promijeniti i imidž.

shimmer fallback

Djevice

Djevice bi tijekom snježnog mjeseca mogle spoznati da bi trebale poraditi na samopouzdanju. Shvatit će da su zapravo kreativne duše koje trebaju zastati i češće misliti na sebe. Ako si rođena pod ovim znakom, možda nisi sigurna kako primiti pohvalu, no upravo bi te 5. veljače mogao uvjeriti da su pohvale itekako dobrodošle. I mali korak neka ti bude veliki! Nemoj si govoriti: Ma nije to ništa nego cijeni svaki svoj uspjeh.

shimmer fallback

Vaga

Vage će u veljači biti vođe. Nastojat će napuniti svoju društvenu bateriju i bit će glavne 'face' svih druženja. Željet će upoznati nove ljude i proširiti krugove što će im pozitivno utjecati na poslovne pothvate. Iskoristi vladavinu snježnog mjeseca!

shimmer fallback

Škorpion

Škorpioni će pak zablistati u poslovnom smislu. Konačno će se odvažiti pokazati taj poslovni projekt ili promijeniti posao. Bit će puni samopouzdanja što će ljudi i primijetiti. Inače se Škorpioni baš i ne vole isticati, no sad će shvatiti da je vrijeme za okrenuti novi list i totalnu dominaciju. Ovo je tvoj mjesec!

shimmer fallback

Strijelac

Ako si se pribojavala kad je pravi trenutak da s nekim podijeliš nešto važno – sad je pravi čas. Pod utjecajem snježnog Mjeseca bit ćeš direktna i otvorena (više nego inače). Uz to, počet ćeš proučavati teme koje te inače ne zanimaju. Spoznat ćeš da je pravo vrijeme za širenje horizonata.

shimmer fallback

Jarac

Jarcima će posebno postati važno kakav dojam ostavljaju pred drugima. To ne znači da ćeš biti bahata – upravo suprotno. Shvatit ćeš da je tvoja najveća moć (i dar) pomagati drugima. Poradit ćeš na empatiji i suosjećanju i sebe doživjeti u nešto drugačijem izdanju.

shimmer fallback

Vodenjak

Vodenjaci – zvijezde mjeseca! 5. veljače spoznat ćeš da si puna kreativnosti, ali i da tvoj glas vrijedi puno. Nećeš se bojati izraziti svoje mišljenje, a osim toga, zaželjet ćeš se više pažnje u vezi. I u tome nema ničeg lošeg.

shimmer fallback

Ribe

Pun snježni Mjesec u veljači nadahnut će Ribe da razmisle o prioritetima u životu. I ti si sebe malo zanemarila pa je vrijeme da si ugodiš i izađeš iz rutine. Naruči se na masažu, kratko otputuj ili dogovori kavu s dragom osobom. Poslije ćeš biti puna elana i planova za ostatak mjeseca.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.