Mladi Mjesec u Studenom

Mladi Mjesec u Strijelcu 23. studenog vraća nam optimizam, a evo kako će utjecati na tvoj znak

Uz vedru i optimističnu energiju, mladi Mjesec ovog je studenog u znaku Strijelca i svakom horoskopskom znaku donosi nešto dobro - provjeri i što

mladi-mjesec.jpg
Foto: Pexels

Svakih mjesec dana, Mjesec se sakrije negdje između Zemlje i Sunca pa s naše točke gledišta bude gotovo nevidljiv. To se zove mladi Mjesec, a u astrologiji nudi priliku za resetiranje i punjenje baterija, što je prijeko potrebno nakon sezone pomrčina. Srećom za sve nas, mladi Mjesec u Strijelcu, koji će na nebu osvanuti 23. studenoga, vraća optimizam i sa sobom donosi veliku promjenu.

Image
Loš kraj godine

Uzbudljiva sezona Škorpiona: Studeni će biti najgori mjesec za ova tri znaka

Budući da je Strijelac vatreni znak koji zagovara hrabrost, ovo je savršeno vrijeme da ciljaš prema stvarima koje želiš - samo pazi da ne doneseš nepromišljene odluke. Mladi Mjesec u Strijelcu donijet će vedru, optimističnu i ugodnu energiju uoči blagdana pa je savršeno vrijeme za planiranje ciljeva. Osim toga, mladi Mjesec u Strijelcu također predstavlja idealno vrijeme za putovanja i druženja, ali i fokusiranje na sebe i vlastitu dobrobit.

A sreća i dobre vibracije ovog mladog Mjeseca u Strijelcu tu su zahvaljujući Strijelčevom planetu, Jupiteru, koji se nalazi u sanjivim Ribama. Energija Jupitera u Ribama je vrlo mistična, umjetnička i sentimentalna - stoga je ovo dobro vrijeme da se vratiš nekim starim projektima i udahneš im nov život. A evo i kako će mladi Mjesec u Strijelcu u studenom 2022. utjecati na svaki horoskopski znak.

Ovan

Budući da je Mars, tvoj planetarni vladar, trenutno retrogradan, možda se u posljednje vrijeme osjećaš nemirno. No, mladi Mjesec u studenom daje ti prijeko potrebnu energiju da izađeš iz svoje zone udobnosti i pronađeš inspiraciju. Očekuj promjene u svojim odnosima - to može biti neka veza iz tvoje prošlosti ili prekid veze i zatvaranje poglavlja. Na ovaj ili onaj način, stvari će se promijeniti.

Image

Bik

Ovaj mladi Mjesec bit će vrijeme radikalne transformacije, stoga prihvati promjene. Vatrena energija ove lunacije donijet će ti nevjerojatno samopouzdanje dok tražiš ono što želiš, a najbolje što možeš učiniti tijekom ovog mladog Mjeseca je ponovno ući u kontakt s ljudima, aktivnostima i hobijima koji ti pomažu da se osjećaš bezbrižno i slobodno.

Image

Blizanci

Stvari se zahuktavaju u tvom sektoru partnerstva, što će biti lijepa promjena. Iskoristi energiju vatrenog znaka da vratiš moć u svoje odnose. Mladi Mjesec u tvom sestrinskom znaku Strijelcu savršeno je vrijeme da zaista osjetiš sve svoje osjećaje i da sve ono negativno što osjećaš izbaciš iz sebe. Ovo vrijeme iskoristi tako što ćeš razbistriti glavu i u prosinac ući kao nova osoba.

Image

Rak

Odvažna energija mladog Mjeseca predstavlja savršeno vrijeme da se povučeš natrag u svoje utočište. Ovo je dobro vrijeme da uvedeš neke nove navike i prakse u svoje dnevne rituale. Vrijeme je da podigneš zidove i odvojiš malo vremena za sebe, a s Jupiterom, tvojim planetom koji završava svoju retrogradnost, osjećat ćeš sve te osjećaje.

Image

Lav

Vatreni znak Strijelac obasipa te inspiracijom. Ovo dolazi nakon teške sezone Škorpiona, u kojoj si se osjećala vrlo sentimentalno. Mladi Mjesec u Strijelcu pružit će ti priliku da zastaneš i osvrneš se oko sebe. Priušti si poseban spoj s nekim ili izađi s prijateljima da se malo ispušeš. Sada se osjećaš posebno samouvjereno i bezbrižno - prihvati to.

Image

Djevica

U posljednje vrijeme tajiš stvari od drugih, no to ne bi trebalo biti tako - mladi Mjesec daje ti priliku da se osloniš na obitelj i bliske prijatelje, jer ne moraš sve raditi sama. Mladi Mjesec zajedno s Jupiterom u tvom sestrinskom znaku Riba dat će ti priliku da na stvari počneš gledati iz neke druge perspektive.

Image

Vaga

Mladi Mjesec inspirira te da se posvetiš jačanju nekih svojih vještina. Tvoja izravnost i iskrenost će te dovesti daleko, ali budi oprezna i ne zaboravi govoriti iz srca. Također, jako si se mučila kako bi napredovala u karijeri, ali izgleda da je došlo vrijeme i za romantiku. Tko kaže da ne možeš imati oboje? Uz malo truda i puno iskrenosti o tome što želiš, to možeš i imati.

Image

Škorpion

Iako su te velike promjene možda izbacile iz ravnoteže, živahna energija mladog Mjeseca daje ti samopouzdanje da kažeš "ne" onda kada želiš, bez osjećaja krivnje. Ovo će biti i lunacija u kojoj testiraš svoje granice, pa ne dopusti da mišljenje drugih o tebi utječe na ono što ti misliš o sebi.

Image

Strijelac

Sreća je na tvojoj strani, kao i obično. Ovaj mladi Mjesec u tvom znaku nadahnjuje te da više riskiraš i istražiš neka nova i uzbudljiva mjesta. Sunce, Mjesec i Venera su u tvom znaku, a tvoj vladajući planet, sretan i optimističan Jupiter, završava svoju retrogradnost. Dakle, sve će ti ići od ruke.

Image

Jarac

Sjajno je vrijeme za stanku i introspekciju. Mladi Mjesec donosi velika otkrića, dopuštajući ti da izbaciš neželjenu energiju i podsjeća te da život ne shvaćaš previše ozbiljno. Uvijek previše uzimaš k srcu ono što drugi misle o tebi, a sada je vrijeme da se fokusiraš samo na sebe i stvari koje si postigla tijekom ove godine.

Image

Vodenjak

Društveni život bio je na tvom vrhuncu u posljednje vrijeme, no ovaj te mladi Mjesec podsjeća na važnost odmora. Između posla, prijatelja, ljubavi i svega ostalog, vrijeme je da malo usporiš i posvetiš se sebi. Odmori i dozvoli si nekoliko dana samo za sebe.

Image

Ribe

Osjećat ćeš se pomalo ranjivo, no ne dopusti da te to zastraši. Ovo je sjajno vrijeme da se usredotočiš na ono što voliš, posebno sa sretnim Jupiterom koji kruži oko tvog znaka. Mladi Mjesec u Strijelcu zapalit će kreativnu iskru u tvom srcu ili možda čak i stari romantični plamen. Ukratko, čekaju te neke dobre stvari.

Image