Kome top, a kome flop?

Novi tranzit: Merkur u Jarcu nekima donosi velike izazove. Evo što te čeka

U astrološkom svijetu uvijek se događaju neki tranziti, a putovanja planeta nam postavljaju različite izazove (nekad lakše, nekad teže). Sada je Merkur u Jarcu i donosi promjene svakom horoskopskom znaku

profimedia-0077125670.jpg
Foto: Profimedia.hr

Astrologija je poput života, stalno se događaju neki traziti koji nam nude nove stvari, ali i od nas traže da postanemo bolja verzija sebe kako bismo bili bolji i zadovoljniji ljudi. Trenutno je aktualan tranzit koji je povezan s komunikacijom i poslom, ali naravno da će na svaki horoskopski znak utjecati (i zahtijevati) nešto drugo.

Image
Najromantičniji dan u godini

Kakvo će biti Valentinovo svakom horoskopskom znaku? Seksi ili mirno?

Od 7. veljače Merkur je prešao u Jarca, radi se o horoskopskom znaku koji je povezan s ambicijom i stabilnošću. S druge strane, Merkur predstavlja misli, um i komunikaciju, ali i učenje. Kada ovaj planet prolazi kroz Jarca donosi promjene u stavovima i ponašanju. Merkur će ostati u ovom znaku do 27. veljače i utjecat će na svaki horoskopski znak.

shimmer fallback

Što će Merkur u Jarcu donijeti tebi, ali i tebi bliskim ljudima, pogledaj u nastavku.

Ovan

Ljudi koji pripadaju prvom znaku zodijaka mogu biti vrlo impulzivni, no ovaj period bi trebali biti vrlo promišljeni i usporiti. Važno je stati i razmisliti prije svakog sljedećeg koraka. Također, ovo nije vrijeme za rizike ili bilo kakve velike promjene jer će teško biti ostvariti zamišljen planove. Merkur u Jarcu utjecat će na tebe tako što ćeš biti više okrenuta prema sebi, ali i vrlo ozbiljna i razmišljat ćeš o stabilnosti. Vrlo je važno da stvoriš čvrste temelje kako bi dalje mogla sigurno graditi svoj život.

shimmer fallback

Bik

Ovaj horoskopski znak jako cijeni stabilnost i tradiciju, a trenutni astrološki aspekt navest će te da preispituješ načine na koje uvijek radiš određene stvari. Možda ćeš morati napraviti neke promjene; uvesti promjenu u rutinu ili komunicirati s ljudima na drugačiji način. Ovo može biti vrijeme osobnog rasta jer je vrijeme za učenje novih stvari i širenja vidika. No važno je i da ne pretjeruješ nego ideš korak po korak i brzinom kojom možeš savladati nove stvari.

shimmer fallback

Blizanci

Ovaj tranzit mnogim Blizancima može donijeti potrebnu stabilnost i strukturu u život. Možda ćeš shvatiti kako je vrijeme da budeš disciplinirana i organizirana, puno više nego inače. No možda ćeš se zbog toga osjećati ograničeno u svojim izborima i zato je važno da pronađeš ravnotežu između te dvije stvari. Kako bi ti ipak bilo lakše, trebaš procijeniti što je uistinu važno i potrebno u tvom životu, ali budi realna u svojim očekivanjima.

shimmer fallback

Rak

Tijekom ovog tranzita mogli bi se pojaviti nesporazumi u komunikaciji pa je važno jasno i sažeto komunicirati. Osim toga, moguće su poteškoće s planovima putovanja pa trebaš ostati fleksibilna i strpljiva. Ovaj tranzit također može jako pozitivno utjecati na financije jer ćeš imati priliku razviti neke nove navike, ali i ulagati mudrije. Važno je da budeš organizirana i pratiš svoje troškove, ali i stanje na računima.

shimmer fallback

Lav

Tijekom ovog tranzita puno ćeš razmišljati o svojim ambicijama i ciljevima. Možda ćeš otkriti da si prema svom napretku puno kritičnija nego inače i da se zbog toga osjećaš lošije. Vrlo je važno da se sjetiš da je ovo samo faza i da će proći. Ostani fokusirana na svoje ciljeve i samo idi prema naprijed, nakon ovog perioda bit ćeš ponosna na sebe.

shimmer fallback

Djevica

Ovaj tranzit će naravno utjecati i na tvoj znak i možda ćeš shvatiti da ti misli jako lutaju i da teško ostaješ fokusirana. Puno teže ćeš se organizirati i obavljati stvari. Osim toga ovaj tranzit će utjecati na tvoje planove, ali također može biti prilika za rast. Zato pokušaj razmišljati izvan dosadašnjih okvira i probaj pronaći drugačija rješenja za probleme. Otpuštanje perfekcionizma tijekom ovog tranzita također može biti dobra stvar za tebe.

shimmer fallback

Vaga

Vrlo često previše razmišljaš, poznata si po sposobnosti da svaku situaciju promatraš iz nekoliko različitih kutova. No tijekom ovog tranzita možda ćeš shvatiti da se opsesivno ponašaš oko svakog detalja. Zato se moraš podsjetiti da ne mora sve uvijek biti savršeno i da se ponekad treba samo prepustiti struji. S obzirom na to da ovaj tranzit može pojačati osjećaj tjeskobe i neodlučnost važno je ostati opušten.

shimmer fallback

Škorpion

Merkur u Jarcu donijet će dobre stvari za ljude rođene u ovom znaku u području financija i materijalnih dobara. Moguće je povećanje prihoda, ali i neki neočekivani financijski dobici. Ovo je također dobro vrijeme za investiranje novca u nešto novo ili za planiranje nekih dugoročnih ulaganja. Ipak, važno je da budeš oprezna kada trošiš. U odnosima može doći do problema u komunikaciji pa budi oprezna kada ulaziš u rasprave.

shimmer fallback

Strijelac

Tijekom ovog perioda bit ćeš fokusirana na osobne i profesionalne odnose. Ovo je vrijeme za iskrenost i otvorenu komunikaciju. Vrlo je važno razumjeti svoje potrebe i želje te se jasno izraziti ljudima oko sebe. Osim toga morat ćeš puno raditi kako bi postigla svoje ciljeve. Merkur u Jarcu traži od tebe da preuzmeš odgovornost i djeluješ. Ako si do sada to odgađala sada je vrijeme da se pokreneš i zasučeš rukave.

shimmer fallback

Jarac

Mogla bi biti puno ozbiljnija i rezerviranija u ovom periodu. Puno ćeš više razmišljati, a riječi će biti ozbiljnije. Ovo je dobro vrijeme za nove planove i uvođenja reda u život. Osim toga vrlo je važno se fokusiraš na širu sliku i ne osuđuješ ljude prebrzo. Preuzimanje odgovornosti i stvaranje dugoročnih planova su tvoji prioriteti.

shimmer fallback

Vodenjak

Merkur u Jarcu potaknut će te da budeš prilagodljivija. Ovo može biti dobro vrijeme za isprobavanje novih stvari i nove izazove, ali i za nove ideje i projekte. No tijekom ovog perioda važno je da budeš praktična i prizemljena. Možda ćeš zbog okolnosti morati promijeniti rutinu, ali ovo nije nužno loša stvara. Zapravo, možda će ti dobro doći da se stvari malo "protresu".

shimmer fallback

Ribe

Pod utjecajem ovog tranzita možeš otkriti da si puno praktičnija nego inače. Ovo može biti jako dobra stvar za tebe jer si često vrlo izgubljena u maštanjima. Ipak ne moraš stalno biti u materijalnom svijetu jer svoju duhovnost možeš izraziti kroz kreativni hobi ili jednostavno opuštanje. Pronađi način koji tebi najviše odgovara.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.