Možeš ti to!

Ova tri horoskopska znaka čeka izazovna veljača - samo hrabro!

Do trećeg tjedna veljače kada će Merkur biti u Vodenjaku, mogla bi biti na rubu živaca, osjećat se revoltirano i iznervirano, ali imaj na umu da nakon svake oluje dolazi sunce

pexels-anastasiya-lobanovskaya-789296.jpg
Foto: Pexels

Ako je tvoj horoskopski znak jedan od onih kojima su zvijezde pripremile izazovnu veljaču, bitno je da znaš kako se ovdje ne radi o lošoj sreći, već više o tome kako gledaš na stvari. One koje su se dogodile, koje se upravo događaju i one koje se tek imaju dogoditi. Drugim riječima, teška vremena koja bi nas mogla zadesiti ne odnose se toliko na stvarne teškoće, koliko na našu percepciju istih.

Image

Što bi svaki horoskopski znak bio da je hrana?

Mnogo toga se u ovom mjesecu događa, astrološki i privatno. Veljaču započinjemo Mjesecom u Vodenjaku, a Mars ulazi u Jupiter do kraja ovog tjedna. Tijekom drugog tjedna veljače Mars će bti u trigonu s Uranom, a Merkur u konjunkciji s Plutonom.

Image
Foto: Pexels

Imaj na umu da ovo nisu ugodni tranziti i imat će utjecaja na nas. Do trećeg tjedna veljače kada će Merkur biti u Vodenjaku, mogla bi biti na rubu živaca, osjećat se revoltirano i iznervirano, ali imaj na umu da nakon svake oluje dolazi sunce. Dobra je vijest da je veljača najkraći mjesec u godini. U nastavku ti otkrivamo koja su to tri znaka koje čeka izazovna veljača.

Ovan

Ako bismo za neki mjesec mogle reći da je ironičan za Ovnove, to bi apsolutno bila veljača. Ono što želimo reći je da će se Ovnicama događati toliko stvari koje će raditi u njihovu korist, no one to neće percipirati. Govorit ćeš pogrešne stvari u pogrešno vrijeme i tako ugroziti nešto oko čega si se jako trudila i do čega ti je stalo. Htjet ćeš pomicati granice i mislit ćeš kako imaš pravo na to, no ova akcija ima posljedice. Doživljavaš se buntovnicom, onom koju obični smrtnici ne mogu obuzdati, no na koncu si jednako ranjiva, kao i svi drugi, osobito kada si zaljubljena. Sredinom mjeseca slijedi predah i na tebi je da to vrijeme iskoristiš za učenje kako bi u zadnji tjedan veljače ušla sa zahvalnošću. Obrati pažnju na snove tijekom veljače, ako su mračni, pokušaj otkriti što to potiskuješ.

Image
Foto: Pexels

Škorpion

Veljača će za tebe biti poput oluje. Osjećaš se vrlo optimistično i puna energije, no već sutra ćeš te emocije pretvoriti u žestoku samoobranu. Ne želiš prihvatiti da si ranjiva, najviše zbog toga što se duboko u sebi bojiš. Puna si strahova koji će u ovom periodu doći do izražaja. Ušutkat ćeš, ugasiti nešto što još nije spremno da bude ugašeno. Posumnjat ćeš u vlastitu intuiciju. Pun Mjesec u Vodenjaku 16. veljače slomit će te zato neka ti prijatelji budu pri ruci.

Image

Jarac

Prvi tjedan veljače izgleda vrlo obećavajuć i na poslu i kod kuće. Tvoja briljantnost dobit će prliku da zablista. Trebat ćeš tu moćnu energiju da te digne s kauča. No ista ta energija u drugom će tjednu postati prejaka i učiniti da ti promakne nešto što si trebala vidjeti. Tijekom tog perioda poradit ćeš na svojim komunikacijskim vještinama i otkriti kako određeni stilovi komuniciranaj vrijede samo za određene ljude, odnosno da ne možeš sa svakim isto razgovarati. Čini ti se da kod kuće govoriš sve pogrešno, dok na poslu blistaš. Do punog Mjeseca u Vodenjaku, koji je 16. veljače često ćeš se svađati s partnerom. Bit će tu pomirbenog seksa, no možda vas dvoje nećete biti u stanju nadići sve prepreke. Ipak, krećete se prema velikom iskoraku u vašoj vezi, no prije toga sre ipak mora biti slomljeno.

Image