Obožavatelji reda

Partviš u ruke: Ova 4 horoskopska znaka kompulzivno čiste

Donosimo ti popis horoskopskih znakova koji su najskloniji kompulzivnom čišćenju i redu

profimedia-0546414588.jpg
Foto: Profimeda.hr

Strah od prljavštine, slaganje stvari na uredan i simetričan način i neprestana opterećenost redom mogu biti simptomi opsesivno kompulzivnog poremećaja (OKP). To je poremećaj koji se može dogoditi svakome, a oboljeli od njega osjećaju tjeskobu i stres zbog neurednih i neorganiziranih stvari.

Image
Varaju kad stignu

'Varaj me, varaj': Ovi horoskopski znakovi su serijski preljubnici

Ovi ljudi neprestano pospremaju stvari ili organiziraju svoj prostor. Ne mogu si priuštiti život u neurednom okruženju u kojem je sve pretrpano, raštrkano ili neorganizirano. No, astrologija kaže da neki znakovi potrebu za čistoćom i redom imaju u svom karakteru. Njihov život će biti kvalitetniji, ali i sretniji ako je sve na svom mjestu.

shimmer fallback

Tko su ovi znakovi i jesi li ti ili netko od tvojih bližnjih među njima otkrij u nastavku.

Djevica

Djevice su poznate po tome što su najorganiziraniji horoskopski znak - oni žive za red. Živjeti s pripadnikom ovog znaka ili dijeliti sobu s njim može biti vrlo izazovno jer će te stalno podsjećati da pospremiš sobu i da je važno da sve uvijek bude čisto. Imaju vrlo sustavan i pedantan pristup redu u kući, ali su takvi i u ostalim segmentima života.

shimmer fallback

Bik

Pripadnici ovog znaka su izrazito organizirani i ne žele biti okruženi prljavštinom, ali ni neredom. Oni su također ljubitelji higijene i obožavaju temeljita čišćenja. Tvrdoglavost je jedna od njihovih karakternih osobina, a takvi su i u čišćenju.

shimmer fallback

Jarac

Tipični pripadnici ovog znaka su vrlo pedantni i organizirani. Žele da sve bude isplanirano, vole minimalistički stil života i zastrašujuće im je ako se oko njih počnu nakupljati stvari. Vole jednostavan dom u kojemu sve odiše čistoćom i redom.

shimmer fallback

Lav

Lavovi možda nisu strogi poput Djevica, ali vole red i čistoću. Više vole da sve bude posloženo po redu i ne mogu podnijeti kada su stvari razbacane po sobama. Lavovima je bitan njihov prostor, više kao teritorij, pa stoga ne vole kada netko drugi stvara nered u onome što su označili kao svoje.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.